ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо вкара 3 пъти на "Лаута" и се върна в Топ 6
Автор: Стойчо Генов 21:56 / 28.04.2023Коментари (25)5272
Локомотив (Пловдив) се върна към победния ход и продължи борбата си за място в първата шестица след края на редовния сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите надиграха Спартак (Варна) с 3:1 в мач от 28-ия кръг, който се състоя на стадиона в “Лаута".

Джовани (7-дузпа), Мартин Паскалев (68) и Димитър Илиев (90+4) вкараха за домакините, а преотстъпеният от Локомотив защитник Луан (44) бе точен за варненци. Четвърт час те играха в намален състав заради изгонването на капитана Пламен Димов. Официален дебют за пловдивчани пък записа колумбийският защитник Хорхе Сегура.

Така възпитаниците на треньора Александър Томаш се върнаха на 6-о място във временното класиране с актив от 46 точки, една повече от отбора на Славия. В следващия кръг двата тима ще играят един срещу друг на стадион "Александър Шаламанов" в столицата.

Още в 3-ата минута след центриране от корнер отбитата топка стигна до Петър Витанов и той шутира от воле с левия крак. Топката спря в ръката на Хименес и след дълго разглеждане чрез VAR реферът Ивайло Ненков отсъди дузпа. Тя бе реализирана от Джовани за 1:0.

В 14-ата минута Димитър Илиев се озова в чиста позиция и опита да прехвърли вратаря на Спартак, но на сантиметри от гредата в аут. Малко след това Бабакар Дион стреля, но в гредата.

Последваха силни минути за Спартак, в които Ромееш и Баланюк пропуснаха от чисти позиции да изравнят.

Това обаче направи бразилецът Луан, който е преотстъпен на "соколите" именно от Локомотив Пловдив. Централният защитник засече с глава центриране от десния фланг и прати топката в мрежата. След това той прояви уважение към черно-белите и не се зарадва на попадението си.

В 59-ата минута Денис Баланюк направи шокиращ пропуск. След пробив отдясно той бе изведен фронтално срещу вратата и от границата на малкото наказателно поле шутира високо над напречната греда.

Десет минути по-късно локомотивци отново поведоха в резултата. След късо изпълнение на корнер Денис Александров центрира към първа греда, където Матеус игра с глава. Топката отиде към Мартин Паскалев, който също с глава я прати в мрежата. Юношата на Локомотив също показа уважение към Спартак, тъй като игра при "соколите", когато те бяха в Трета лига.

В 74-ата минута Джовани се откъсваше сам срещу вратаря Дичевски и бе фаулиран от капитана на гостите Пламен Димов. Съдията първо му вдигна жълт картон, но бе привикан от VAR да види отново ситуацията и след това го изгони.

В последните секунди на мача Петър Андреев пропусна да вкара, но топката стигна до капитана Димитър Илиев, който с топовен шут с десния крак оформи крайното 3:1.

Локо игра в състав:

Динко Хоркаш, Матеус, Мартин Паскалев, Хорхе Сегура (85- Милош Петрович), Йосип Томашевич, Георги Каракашев (61- Христо Иванов), Петър Витанов, Джовани (90+3- Петър Андреев), Бабакар Дион (62- Денислав Александров), Ерик Сорга (46- Пиер Зебли), Димитър Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И това доживяхме, КЮЧЕКИНИТЕ да говорят за публика...
0
 
 
Дайте снимки на 10-те КОНЯ, трябва да са пристигнали на Гомнежа. Много уютно ще се чувстват селянчетата, направо ще им дойде да хванат ралото и да засеят домати на порутения стадион...
+1
 
 
Пловдив никога не е бил градът на НЕГРИТЕ, африканци!Пловдив е единственият голям град в България, който е управляван от патриотична партия! Ако КЮЧЕЦИТЕ, ГЮБЕЦИТЕ , СТРИПТИЗЬОРКИТЕ И НЕГРИТЕ определяха кой е господар в Пловдив, да щяхте да господствате. Пловдив е черно- бял благодарение на ЛОКО(Любим Отбор на Културната Общественост) ...
+2
 
 
Индианци, днеска като идете на Гомнежа да си мислите за Петата и 6те бахура. Цял живот ще ви канти в празните кратуни Ожболт и 6 на 0 хахахахаха
на 29.04.2023 г.
-1
 
 
Днес се вижда кой е отбора на града и на цяла Тракия.Вие бъркате града с гетото. Имате измислена история фалшив отбор.Купа която е в Кюстендил и Митко дуспата.Млъкнете един път за ввинаги не се занимавайте с нас .Стиксчо това за теб се отнася . Вейте си знамената изцапаните бели чаршафи и знайте че града е само наш.
+1
 
 
Пълна джесика, кога? Пълен стадион (хахаха), кога? Искам отговори, въшкариии! Върнете си част от циганите, които изгонихте преди години, че имате посещаемост, като Хебър, нещастници. Другият път с един билет влизайте по 10 души, докарайте всички чаавета от махалата. Цигани прости, в Пловдив сте гости!
-1
 
 
помощта от съдията ви помогна помаци и пак бяхте 1000 човека мърши
+1
 
 
С един билет влизат двама и пак половината джесика празна. Днес отворете хубаво прозорците в столипиново, че чак до там ще ни чуете, измекяри. Ако не сте напуснали вече града от злоба де, ВЪШКАРИ.....
на 29.04.2023 г.
0
 
 
к*****ската жълта сган и умряха тее от срам! Е-е-е-е-е догофина пак в Б
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: