ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо врътна реми срещу Славия и запази големи шансове за Топ 6
Автор: Стойчо Генов 21:56 / 02.05.2023Коментари (16)4439
©
Локомотив Пловдив не успя да си осигури предсрочно попадане в плейофите от първата шестица след края на редовния сезон в Първа лига, но пък запази шансовете си големи. Черно-белите завършиха 1:1 като гости на Славия в мач от 29-ия кръг, който се игра на стадион "Александър Шаламанов" в София.

Кристиан Добрев (48) бе точен за домакините, а Хорхе Сегура (87) се разписа за локомотивци.

Така пловдивчани останаха на 6-о място във временното класиране с актив от 47 точки. Славия е на 7-а позиция с 46 точки. В последния кръг от редовния сезон Локо приема Левски, а "белите" гостуват на ЦСКА 1948. При евентуално равенство в точките предимството ще е за Локомотив заради по-добрите показатели в преките двубои.

Първият точен удар в мача дойде в 4-ата минута и бе на сметката на Локомотив. Джовани напредна към вратата и опита шут от дъгата, който затрудни Светослав Вуцов, но все пак вратарят изби. Денислав Александров опита добавка, но твърде неточно и почти в тъч.

Десет минути по-късно Александров проби по десния фланг и центрира към далечна греда. Там Джовани засече с глава, но встрани от целта.

Само две минути след началото на второто полувреме Славия откри резултата при първото си по-сериозно положение и при първия точен удар към противниковата врата. След изпълнение на тъч Галин Иванов получи топката и изведе в коридор по левия фланг Кристиан Добрев. Той отправи шут с левия крак в близкия ъгъл за 1:0.

Половин час преди края неприятностите за Локомотив се увеличиха, тъй като вратарят Динко Хоркаш бе контузен след фаул на Натан Гасама и бе заменен принудително от Илко Пиргов. Малко по-късно своя 9-и жълт картон от началото на сезона получи Пиер Зебли, което означава, че той ще бъде наказан за следващите два мача на черно-белите.

В 87-ата минута Локомотив стигна до равенството след статично положение. Джовани центрира от фаул в пеналта, където влезлият на смяна Хорхе Сегура засече с глава за 1:1.

В третата минута от добавеното време Бабакар Дион подхвана контраатака за Локомотив и изведе Джовани сам срещу Светослав Вуцов. Бразилецът шутира с левия крак, но вратарят на Славия спаси.

Локо игра в състав:

Динко Хоркаш (62- Илко Пиргов), Матеус, Мартин Паскалев, Тодор Павлов (75- Хорхе Сегура), Йосип Томашевич (61- Джовани Трупе), Пиер Зебли, Христо Иванов, Георги Каракашев (62- Ивайло Димитров), Джовани, Димитър Илиев, Денислав Александров (61- Бабакар Дион).

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега ще се борим за четвърто място и излаз в Европа за ужас на байонзи и мангал от шекера, пак ще се молят на алаха да паднем от Левски.
0
 
 
Индианците се отърваха, ако бяхме останали в тяхната група този път не 6 бахура, а от 7 нагоре ги чакаше, може и Пета пак да поемат, да почерпят, че не паднахме и отърваха резила на Гомнежа.
0
 
 
Идеалдн резултат. Инзианците ще треперят зо последно да не се класираме за Европа, а те изпадат. Кеф.
+3
 
 
Тоя нещастен папуняк фекала пише от три акаунта. де**а и бърливата стрямска отрепка де**а. Малко му е е**нето от баща му.
-3
 
 
Виновни са ЖАЛТИТИ! 18000 гърла и незабравима атмосфера! Ние, феновете на Локо Пловдив кога ще направим нещо подобно? Пуснем 2-ма души с един билет, едвам съберем 3000-4000 хиляди... ЗАЩО БОГ НИ Е НАКАЗАЛ ТАКА??
0
 
 
Томаш, до кога ще ни мъчиш.Спечелени мачове мажем да загубим.Славия бяха глътнали джама, но твоите умни тактики объркват всички .Вместо да гоним Левски сега ще се лъжим със Славия.А футболисти и то добри имаме, ама треньор нямаме.Само плямпане и нищо повече.Палячо.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 02.05.2023 г.
-3
 
 
Славия най хитри 7 мо място и бараж с баражен лефски . Чаках да си вкарат автогол белите чифути. Саде локо - преееебаха ни пък и ний сами се таковахме . Сега ни 4 ни 7 място .Галфони
0
 
 
Томаш що за състав бе това. Пет смени и направи миш-маш.За какво ни е това шесто място ???Един нормален състав не нареди .С Левски останахме без играчи .
0
 
 
Добре, добре, имаме шанс за 4 място. Индианците ще треперят да не се класираме за Европа.
-2
 
 
странно , тия нашите не могат да водят топката .чудят се как да се излъжат кой да бъде седми,а не шести. но наште са си леваци и без това барабар с Томаша некадърника.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: