ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стартира ремонтът на Лаута, разчистват трибуните
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:04 / 31.05.2010Коментари (34)9103
© Plovdiv24.bg
От днес стартира ремонтът на стадион "Локомотив", след който съоръжението ще покрие стандартите за лиценз за "А" група за следващия сезон. В момента все още само се докарват материали и се разчистват трибуните. Първоначално ще се направи нова бетонова отливка върху сегашната източна трибуна. След това върху нея ще се поставят новите пластмасови седалки.

Все още не е ясно какъв ще е броят, вида и на каква цена ще са новите седалки, тъй като в момента се събират оферти и се избират оферти за седалките, разкриха от Лаута за Plovdiv24.bg. По предварителните идеи ще се поставят около 6000 седалки по всички най-нови стандарти за вид и ширина между местата. Тъй като още не са ясни всички разходи, не се знае и каква ще е точната инвестиция, която собственикът на клуба Константин Динев ще направи.

Зад източния сектор пък ще се направят два нови входа, също по препоръка на БФС. Секторът за гости пък ще бъде изместен зад вратата, тъй като било нужно да има по-голямо разстояние между агитката на Локомотив и гостуващата агитка.
Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Само така.К'во мутрябва на човек китно стадионче,страхотна публика,добър президент и трньор.А ония в 'Щ' ГРУПА
+3
 
 
Страхотно. Браво Коко ! Поредният черно - бял в душата и сърцето, който ще даде много на любимия Локомотив. Ние сме с теб !
+4
 
 
Айде честито на всички черно - бели фенове. Доживяхме го тоя ремонт. САМО ЛОКО И КОКО!
+11
 
 
Ето защо Локомотив е бил е и ще бъде определящ фактор в българския футбол.Всеки е горд , когато домът му е подреден и уютен.Няма как с този потенциал,с тази енергия, с този ентусиазъм в близките 5 години да не станем пак шампиони.Само Локо!
+6
 
 
Честно да ви кажа,не искам лига Европа догодина! Искам това,което се обеща за стадиона и осветлението да стане,да обиграем отбора през следващия сезон и от догодина да атакуваме Европа! Не се съмнявам,че всичко това ще се осъществи,защото Коко Динев е президент за който много клубове,само могат да си мечтаят! ПП; И нека не слагаме каруцата пред коня! Нека първо ремонта да приключи и тогава да си честитим! А за това,дали че изпочупим новите седалки,силно се съмнявам,защото това е нашия дом а кой чупи собствения си дом?
+8
 
 
Днес се слу4и нещо, което не вярвах никога да се слу4и. Браво Коко, благодарим ти !
на 31.05.2010 г.
+11
 
 
Радвам се че локото ще има читав стадион.Радвам се за всяка инвестиция в спорта въобще в България.Съперничеството трябва да е основно на тревата а който иска да го пренася и на улицата да си троши главата,но в никакъв случай на стадиона! Днес има годишнина от трагедията на Хейзъл а когато си на стадион който е по европейски маниер по често се вглеждаш в играта и по рядко мислиш за простотии отколкото когато си на коневръза като някое магаре.Незнам защо обаче това пак се приема като победа над Ботев и каква връзка има с участието му в долните групи?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: