ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Работи се по вариант стадион "Локомотив" да е с изцяло затворени трибуни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:44 / 10.05.2023Коментари (31)10998
© Plovdiv24.bg
Работи се по вариант стадион "Локомотив" да е с изцяло затворени трибуни, научи Plovdiv24.bg. Пълното затваряне на съоръжението в квартал "Лаута" всъщност ще бъде Етап 3 от цялостната му реконструкция.

До момента се коментираше основно Етап 2, който трябва да приключи с вертикална планировка и изграждане на изцяло нова централна трибуна.

Вече е създадена работната група, в която влизат представители на различните фракции и групи във Фенклуба на Локомотив Пловдив. Те ще обсъждат няколко варианта как точно да се стигне до "затварянето" на четирите основни трибуни.

Най-популярният и може би най-лесно осъществим е стадионът да се затвори с 4 ъглови сектора със седящи места и козирка.

Друг вариант е изграждане на бизнес сграда с офис помещения, както и хотелска част. Предложен за обсъждане е и вариант за визуално "затваряне" на ъглите с големи лед табла и допълнителна рекламна площ и др.

Освен това предстои обсъждането и на допълнителни дейности, които засягат цялостно комплекса и оформлението вътре в него, като за всичко това ще е необходимо допълнително финансиране.
Още по темата: общо новини по темата: 214
25.04.2024
24.04.2024
29.03.2024
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Централната трябва да се казва Тодор Неделев, все пак той 2 пъти ни го заби от центъра и на двете врати. Даже нека се казва стадион Тодор Неделев и да си знаем как ни го заби и как си тръгнахме като сополи, все пак не всеки ден ти го забива в дивия не кой да е, а Белоземски принц, нали така? Цял живот ще си носим тези поздрави от центъра... те така не си бият и кучетата?
0
 
 
Веднъж си бутнаха стадиона, за да са БЕЗДОМНИ ДЕСЕТ ГОДИНИ. Сега щели да палят Пловдив, а на Източен 10 е техният дом. ботевЪ мрази, Събаря, пали, няма любов, няма мислене. ВИЖ, ЛОКОМОТИВ Е ЛЮБОВ...
0
 
 
Жълти пе**ли нямат място тук.Статия за ст.Локомотив касае само черно белите фенове .Ние не ви иска нито колежъ нито "Кънчева поляна" .Тя е ваша поляна радвайте и се .Лаута е наш и когато стане .
-3
 
 
Страх ли ви е к**ви черно бели страх ще ви е, НИКОГА ТОЗИ ГРОЗЕН СТРОЕЖ НЯМА ДА БЪДЕ ЗАВЪРШЕН, НЕ НА ПРОТЕСТ А ЩЕ ЗАПАЛИМ ГРАДА АКО ТРЯБВА НО НИТО ЛЕВ ПОВЕЧЕ ЗА ВАС, НА ЖЕСИКА УМИРАТ НАРКОМАНИТЕ ВЕЧЕ ВИЕ ОЩЕ ПАРИ ИСКАТЕ ТОЗИ ГРОЗЕН СТРОЕЖ Е ОПАСЕН ЗА ВСИЧКИ А И 2000 СЕДАЛКИ СА ВИ ДОСТАТЪЧНИ
+5
 
 
Ако има пари , затваряйте, дори само в горните краища да се свържат трибуните (примерно) ще има по завършен вид като стадион, а така или иначе , по този начин ще останат входове за техника , линейки и тн...Правете всичко, което може да се направи и Пловдив да стане футболна столица (поне за известно време) , защото сега е момента, после я камилата, я ...
0
 
 
Стикс е анален глезльо. Съдбата на плешивия пе*ал е такава.
0
 
 
Ако с тези пари може да се построи ДЮШ да не се затваря .Да се опънат реклами ,но да почне да се строи тази база .
+1
 
 
Къде са бултрас бегачите, за да обяснят, че ще вдигат бунтове в града, ако има допълнително финансиране за Пловдивския любимец???!!! ЕС трябва да приема нов прочит на думата бунт,а именно: 50 човека с жълти парцали, пазени от 500 полицая, се крият от Лаута Арми и искат да не се дават пари на Локомотив...
+3
 
 
Стадиона ще стане супер, като английските в чемпиън шип.
+3
 
 
Хубаво е да се затвоят ъглите, дори и да не е с ъглови сектори, а с някакъв тип сграда или дори само с някакви табла или пана пак ще изглежда много добре стадиончето.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: