ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (19)
Левскари скочиха срещу условията за гостуващи фенове на двата стадиона в Пловдив
Автор: Стойчо Генов 12:16 / 12.05.2023Коментари (11)9648
© Plovdiv24.bg
Националният клуб на привържениците на Левски София (НКП) използва официалната си страница във Фейсбук, за да излезе с доста гневна позиция. "Сините" фенове се възмущават от лошите условия по родните стадиони, като твърдят, че "са принудени да се чувстват като престъпници, набутани в клетки, кошари и кафези".

Те дават и конкретни примери със стадионите на пловдивските Ботев и Локомотив, където гостуваха през последните седмици.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на НКП:

Левскари,

Националният клуб на привържениците на "Левски“ обръща внимание на отговорните фактори в българския футбол, държавата и в любимия ни Клуб, а по-конкретно на лицата: Михайлов, Сираков, Боримиров, М. Борисов (като пряк ръководител на последните двама) и вътрешният министър Демерджиев.

Макар и според социологията на мажоритарния собственик да сме под един процент от общия брой привърженици, ние сме тези, които подкрепяме Левски на всяко гостуване и винаги задаваме пулса на трибуните. Ето защо намираме за нужно да обърнем внимание на следното:

Господа, вие гореизброените, не сме сигурни, че сте забелязали какви са условията на част от футболните стадиони в България.

Привържениците на най-популярния клуб в страната са принудени да се чувстват като престъпници, набутани в клетки, кошари и кафези.

Срещу "Ботев“ (Пловдив) бяхме в претъпкан блок, а на разположение имахме химически тоалетни. На новия "Колеж“ пропускателният режим не само не беше на ниво, а под всякаква критика. На стадиона в парк "Лаута“ положението беше сходно, ако не и по-лошо. Пътят до нашите места бе строителна площадка, а след мача газихме в локви и кал. "Клетката“ отново се оказа недостатъчно голяма за най-верните фенове в България.

Трудно е да си представите как се гледа мач в такива условия, които са абсолютно неприемливи за 2023-та година и страна-член на Европейския съюз.

Сега "Левски“ го чака "гостуване“ в Бистрица. Отпуснатите 250 билета са си жива подигравка със "сините“ привърженици. Отново клетка, коридор и условия, каквито няма в цивилизования свят!

Вероятно всеки от вас е казвал много пъти, че "футболът е за хората.“ Очевидно в България с малки изключения не е точно така. Надяваме се занапред на нормално отношение спрямо хората, които подкрепят българския футбол, който със сигурност не е сред най-привлекателните в света. Ако целта е да ни откажете, кажете си, за да ви олекне, но…

Точно ние няма никога да се откажем !
Още по темата: общо новини по темата: 299
08.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
05.06.2023
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много удобно в декларацията са пропуснати факти- счупения плексиглас на новия стадион, разкъсаната мрежа, запалване на огън, изгорения терен от хвърлени димка и факли на терена и на изкуствената трева до терена. Понеже от Левски в момента пари да вземеш е все едно от костенурка вълна да стрижеш и те няма да възстановят щетите на стадиона, нека нашето ръководство сложи цени на билетите 200 лева за следващия мач на нашия стадион!
+3
 
 
Първо- никой не се интересува шайка дрогирани пияни типове какво се чувства!Второ- едно говедо не може да се чувства престопънки-то винаги си е говедо!
+3
 
 
Много добре сте го написали: "футболът е за хората.“ За нормални хора отишли на стадиона със семейството си, с децата си за да подкрепят любимия си отбор и да се забавляват. Нормалните хора НЕ ходят на стадиона пияни, дрогирани, с качулки на главите, не взривяват бомбички, не хвърлят ракети, не пускат димки и фойерверки и други такива "забавления" за дебили. Нормалните любители на футбола след мач не чупят автобусите на градския транспорт след мач. Бензиностанциите по пътищата към стадионите се чудят как да оцелеят преди и след мач. "Нормалните" собственици на магазинчета, кафенета и ресторанти около стадионите, където ще се играе мач с гостуващи агитки на Уефски и ЦСКА затварят заведенията си заради оплакващите се по-горе "фенове". Полицията ако си върши стриктно работата сектора ви трябва да остане празен. И вашият стадион като строеше трибуна "Кабрио" беше строителна площадка в същото въстояние. Така, че по-кротко ако обичате.
+4
 
 
Егати наглите типове ! На Лаута се смилиха и ги пуснаха двойно повече та и без билети ...то вие повечето сте за тотална забрана , тръгнали да пишат декларация...На ст Ботев пак се радвайте , че са ви осигурили дори хим тоалетни...Лаута е в строеж , какво точно искате...вие на Герена все едно випове предлагате !? Изобщо се радвайте , че ви допускат , до където и да било !!!
+3
 
 
По принцип говеда се държат в обор, а престъпници в клетка. Какво толкова са се размучали?
+2
 
 
Това е за всички отбори защо плачете ?Така е за Левски ,за Цска,и за двата пловдивски отбора .За другите не говоря защото на тях и 100 места им стигат.
+3
 
 
Привържениците на най-популярния клуб в страната са принудени да се чувстват като престъпници, набутани в клетки, кошари и кафези. Каквото почукало, такова се обадило. Пак се радвайте, че ви допускат до стадиона. Право ви каза бате Венци - 100 лв. билета за говедата и задължително в клетка. То това не са хора. Сбирщина сган и лумпени ходещи да чупят и рушат.
+4
 
 
Най-големите БОКЛУЦИ на България да си заплащат поне билетите. Отвратни гнусници!
+3
 
 
"Срещу "Ботев“ (Пловдив) бяхме в претъпкан блок, а на разположение имахме химически тоалетни." И на снимката се вижда супер претъпкания блок, в който се шириха говедата :D
+5
 
 
"Привържениците на най-популярния клуб в страната са принудени да се чувстват като престъпници, набутани в клетки, кошари и кафези."В същото време влизат без билети с помощта на полицията - ох горките ужилени. Мога ли да питам София Запад защо е известна на всички в страната като номер едно хъб-а за наркотици?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Пловдив домакин на турнир от държавното по волейбол до 20 години
Карагарен свири на Локо, пловдивчанин от Първа лига на Несебър
В Испания: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: