ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (9)
Левскари скочиха срещу условията за гостуващи фенове на двата стадиона в Пловдив
Автор: Стойчо Генов 12:16 / 12.05.2023Коментари (11)9754
© Plovdiv24.bg
Националният клуб на привържениците на Левски София (НКП) използва официалната си страница във Фейсбук, за да излезе с доста гневна позиция. "Сините" фенове се възмущават от лошите условия по родните стадиони, като твърдят, че "са принудени да се чувстват като престъпници, набутани в клетки, кошари и кафези".

Те дават и конкретни примери със стадионите на пловдивските Ботев и Локомотив, където гостуваха през последните седмици.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на НКП:

Левскари,

Националният клуб на привържениците на "Левски“ обръща внимание на отговорните фактори в българския футбол, държавата и в любимия ни Клуб, а по-конкретно на лицата: Михайлов, Сираков, Боримиров, М. Борисов (като пряк ръководител на последните двама) и вътрешният министър Демерджиев.

Макар и според социологията на мажоритарния собственик да сме под един процент от общия брой привърженици, ние сме тези, които подкрепяме Левски на всяко гостуване и винаги задаваме пулса на трибуните. Ето защо намираме за нужно да обърнем внимание на следното:

Господа, вие гореизброените, не сме сигурни, че сте забелязали какви са условията на част от футболните стадиони в България.

Привържениците на най-популярния клуб в страната са принудени да се чувстват като престъпници, набутани в клетки, кошари и кафези.

Срещу "Ботев“ (Пловдив) бяхме в претъпкан блок, а на разположение имахме химически тоалетни. На новия "Колеж“ пропускателният режим не само не беше на ниво, а под всякаква критика. На стадиона в парк "Лаута“ положението беше сходно, ако не и по-лошо. Пътят до нашите места бе строителна площадка, а след мача газихме в локви и кал. "Клетката“ отново се оказа недостатъчно голяма за най-верните фенове в България.

Трудно е да си представите как се гледа мач в такива условия, които са абсолютно неприемливи за 2023-та година и страна-член на Европейския съюз.

Сега "Левски“ го чака "гостуване“ в Бистрица. Отпуснатите 250 билета са си жива подигравка със "сините“ привърженици. Отново клетка, коридор и условия, каквито няма в цивилизования свят!

Вероятно всеки от вас е казвал много пъти, че "футболът е за хората.“ Очевидно в България с малки изключения не е точно така. Надяваме се занапред на нормално отношение спрямо хората, които подкрепят българския футбол, който със сигурност не е сред най-привлекателните в света. Ако целта е да ни откажете, кажете си, за да ви олекне, но…

Точно ние няма никога да се откажем !
Още по темата: общо новини по темата: 299
08.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
05.06.2023
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много удобно в декларацията са пропуснати факти- счупения плексиглас на новия стадион, разкъсаната мрежа, запалване на огън, изгорения терен от хвърлени димка и факли на терена и на изкуствената трева до терена. Понеже от Левски в момента пари да вземеш е все едно от костенурка вълна да стрижеш и те няма да възстановят щетите на стадиона, нека нашето ръководство сложи цени на билетите 200 лева за следващия мач на нашия стадион!
+3
 
 
Първо- никой не се интересува шайка дрогирани пияни типове какво се чувства!Второ- едно говедо не може да се чувства престопънки-то винаги си е говедо!
+3
 
 
Много добре сте го написали: "футболът е за хората.“ За нормални хора отишли на стадиона със семейството си, с децата си за да подкрепят любимия си отбор и да се забавляват. Нормалните хора НЕ ходят на стадиона пияни, дрогирани, с качулки на главите, не взривяват бомбички, не хвърлят ракети, не пускат димки и фойерверки и други такива "забавления" за дебили. Нормалните любители на футбола след мач не чупят автобусите на градския транспорт след мач. Бензиностанциите по пътищата към стадионите се чудят как да оцелеят преди и след мач. "Нормалните" собственици на магазинчета, кафенета и ресторанти около стадионите, където ще се играе мач с гостуващи агитки на Уефски и ЦСКА затварят заведенията си заради оплакващите се по-горе "фенове". Полицията ако си върши стриктно работата сектора ви трябва да остане празен. И вашият стадион като строеше трибуна "Кабрио" беше строителна площадка в същото въстояние. Така, че по-кротко ако обичате.
+4
 
 
Егати наглите типове ! На Лаута се смилиха и ги пуснаха двойно повече та и без билети ...то вие повечето сте за тотална забрана , тръгнали да пишат декларация...На ст Ботев пак се радвайте , че са ви осигурили дори хим тоалетни...Лаута е в строеж , какво точно искате...вие на Герена все едно випове предлагате !? Изобщо се радвайте , че ви допускат , до където и да било !!!
+3
 
 
По принцип говеда се държат в обор, а престъпници в клетка. Какво толкова са се размучали?
+2
 
 
Това е за всички отбори защо плачете ?Така е за Левски ,за Цска,и за двата пловдивски отбора .За другите не говоря защото на тях и 100 места им стигат.
+3
 
 
Привържениците на най-популярния клуб в страната са принудени да се чувстват като престъпници, набутани в клетки, кошари и кафези. Каквото почукало, такова се обадило. Пак се радвайте, че ви допускат до стадиона. Право ви каза бате Венци - 100 лв. билета за говедата и задължително в клетка. То това не са хора. Сбирщина сган и лумпени ходещи да чупят и рушат.
+4
 
 
Най-големите БОКЛУЦИ на България да си заплащат поне билетите. Отвратни гнусници!
Сподели какво ново....
на 12.05.2023 г.
+3
 
 
"Срещу "Ботев“ (Пловдив) бяхме в претъпкан блок, а на разположение имахме химически тоалетни." И на снимката се вижда супер претъпкания блок, в който се шириха говедата :D
+5
 
 
"Привържениците на най-популярния клуб в страната са принудени да се чувстват като престъпници, набутани в клетки, кошари и кафези."В същото време влизат без билети с помощта на полицията - ох горките ужилени. Мога ли да питам София Запад защо е известна на всички в страната като номер едно хъб-а за наркотици?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юноша на Ботев бележи при успех на България
Марица на Величко Величков бие с 6:2
Треньорска битка! Левски и Крумовград се надцакват за бивш наставник на Ботев
Пловдивчанин се ядоса след Вечното дерби, започва титуляр на "Колежа"?
Академик Пловдив спечели бронз от държавното първенство до 19 г.
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: