ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Жълто-черните" фенове отдадоха почит на Христо Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:27 / 02.06.2010Коментари (94)10898
Привържениците на футболния "Ботев" Пловдив отдадоха почит на патрона си Христо Ботев на днешния 2 юни, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Точно в 12:00 часа изсвириха сирените, а събралите се привърженици на футболния клуб запазиха минута мълчание в памет на революционера и останалите загинали за Свободата на България. Фенклубът и детско-юношеската школа поставиха венци, а останалите дошли привърженици сложиха по букет цветя, основно в жълт цвят, пред обновения наскоро със средства на феновете паметник на стадион "Христо Ботев". За да почетат паметта на великия революционер пристигна председателят на Управителния съвет на възродения клуб Марин Бакалов, както и други членов на УС.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Прави ми впечатление израстването на жълто-черните фенове. Доста време мина от откриването на паметника , а още не са го осквернили като предишния.
+1
 
 
културното и просветно дужество "СДРУЖЕНИЕ БОТЕВ",а не гамените и жълтите цигански утрепки,дето не знаят кога е роден ботев,къде е живял,на колко години и къде е убит,какво е написал и какъв революционер е бил,празнува празника на своя патрон. вие да не сте кръжок по литература ,бе цигани.по добре се назовете "ЦАР КИРО 1912".АМА чЕ НАХАЛНА ПАПАГАЛСКА СГАН.
+1
 
 
Всички които и в тази тема намират повод за скандали и разправии са достойни за съжаление! Без значение жълти или буфери!! Нищо свято ли вече не ни остана бе,само за измисления ни футбол ли мислим? Поклон пред загиналите за свободата ни!
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 02.06.2010 г.
-5
 
 
Те много фенове,много нещо,като гледам.Дали е имало 50 души?
-1
 
 
доказа се , че гигов е комлексар , победите на ботев над локо от времето на христо данов , са му в повече
+3
 
 
Вечна памет за героите, вечен срам за намесващите футбола по-долу.
-5
 
 
Естествено, гениалният ни поет и революционер няма нищо общо с футболния клуб. Някак си ми се струва доста лицемерно хората на снимката, които по всяка вероятност доста пъти през живота си са се драли с възласи като "К*Р за Левски" по стадионите, да коленичат пред Ботев все едно той е основател на футболния клуб. Въобще, голяма грешка е била на времето да се кръщават футболни клубове на значими наши исторически личности - благодарение на това сега се наслаждаваме на олигофрени, пеещи възгласи като "к*р за Левски", "Ботев е пе***аст" и други такива красоти.
-5
 
 
Дано до 10-тата си годишнина да играете при професионалистите. Иначе пробвайте пак с някоя подписка.
+7
 
 
Бях на работа и застанах прав точно в 12.00ч,така както съм стоял прав и в казармата пред Българския трибагреник-Вечна слава на героите.....
+7
 
 
"Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!" Поклон пред вечната ти памет,Христо Ботев! Голям човек! Почитайте го всички! Не само ботевисти,но и локомотивци. Не намесвайте клубните пристрастия! И се надявам,че когао сирената почне,няма да има и един човек,който да се движи или говори!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Георги Дерменджиев преди финала с Ботев: Искаме дубъл!
6000 ботевисти взеха билети за финала с Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: