ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Разногласия в екипа на Здравко Димитров заради стадион "Христо Ботев"
©
Спешна среща за стадион "Христо Ботев" свиква кметът на Пловдив Здравко Димитров с представители на футболния клуб, предаде репортер на Plovdiv24.bg. причината е да се разгледа обстойно решението на Общинския съвет дали може да се осигурят средствата за авансовото плащане на металната конструкция след направените вчера изявления от строителя на стадиона Илиян Филипов.

"Аз се ръководя от закона, няма как, ако не е вписано в решението на ОбС, някой да го подпише, това е поредната среща и ако има възможност, ще го направим (плащането) никой от нас не е против, но законно", заяви кметът Здравко Димитров.

Заместник-кметът Пламен Райчев заяви, че трябва да се подпише допълнителен анекс, той сподели, че има разногласия в екипа за подписването на такъв.

"Аз мисля, че анекс трябва да бъде даден. Обществената поръчка беше за 52,5 млн. лв., бяхме заложили и 20% аванс, но нямаше как да го изплатим целия, тъй като тогава бяха заделени 25 млн. лв. и към онзи момент имахме само 20% от тези 25 млн. лв. Сега ще трябва да седнем на масата и да се разберем и заради допълнително отпуснатите 17 млн. лв.", уточни Райчев.

"Това решение на Общинския съвет беше изготвено от общински съветници, а не от администрация" прехвърли топката Здравко Димитров, който заяви, че в рамките на закона ще удовлетвори всички искания.



Още по темата: общо новини по темата: 792
29.03.2024 »
29.03.2024 »
25.03.2024 »
14.03.2024 »
08.03.2024 »
28.02.2024 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много на боли... ЖАЛТИТИ са винаги пред нас... Хората така не си млатят и псетата по дворовете... САДЕ ЛОКО
+1
 
 
Кмете, ако всичко се правеше по закон, вие трябваше да дадете Филипов на прокуратурата. Добре помним, че феновете на ботевЪ обвиниха строителя в кражба на милиони. Строителството трябваше да се спре и да се търсят откраднатите пари. Но ако се спазеше законът, Гомнежа щеше да е втората зоологическа градина, с безкрайни дела. Така че, хайде не говорете за закон! Като не може да се дават гаранции, селският клуб да чака милионите година по година, както ще прави Пловдивския любимец и тогава да строи! Зико и иди до някой манастир да палиш свещи да няма заметресение в Пловдив , че всички видяхме как се "строят" тухлени стени без хоросан на Грабежа...
+2
 
 
Има ли такава грозотия в цяла Европа. Козирка-тип спирка на автогара в малък град на която са провесени някакви лампи за светлина?
+1
 
 
Кмета е напълно прав, като казва, че всичко трябва да е според закона .Пред закона никакви други обстоятелства не може да има, ако искаме да бъдем нормална държава. И да не забравяме, че 17 млн за 2024-та 2025- та бяха гласувани и за стадион "Локомотив". За тях гаранции няма ли да има? Някои хора продължават да мислят само за единия стадион. Райчевци, Титюковци и т-н.
+3
 
 
Че те трябва да се подведат под отговорност ако зарежат нещата така даже. Не може да вложиш толкова общински пари и да зарежеш всичко баш накрая - ламарината на изток да ръждяса, седалките да избледнеят, заради частичното покритие и хидроизолацията и всичко под нея да замине заради лакомията на някой общинар, дето иска най-вероятно пари под масата. Как едно нещо не направиха докрай. В случая даже им се помага и пак правят напук, всички в тази община трябва да се изгонят завинаги ако и в такива казуси правят спънки.
-1
 
 
То отбор няма те стадион правят. Прав е колегата под мен. Шепа малоумници, така наречените фенове, на какво са фенове не знам,си търсят местенце да се събират и да гледат провал след провал,това могат да го правят и пред блока а не на съоръжение за зесетки милиони.
-3
 
 
Толкова пари на пловдивчани за чудовишна грозотия и напълно излишен стадион в центъра на града. Виждате, че след първите 2 мача вече се раздават безпалтни билети и се чудят от къде да докарат хора на стадиона, защото ще им лъснат голите заднице, че този стадион беше напълно излишен. С толкова милиони, щяха да се направят болници, училища, детски градини, да се оправи ифраструктурата на града. За да се угоди на една малка група хора се прахосаха толква милиони, а можеха да идат за нещо много по добро за града.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: