ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
"Ергенът" приключи с драма
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:24 / 19.05.2023Коментари (4)18832
© bTV
Финалът на "Ергенът" е вече зад гърба ни, но емоциите от най-любовното риалити в родния ефир не стихват. В последния епизод за този сезон не липсваха емоции.

"Валерия, без всякакъв страх стоя пред теб, за да призная, че те обичам! Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена". С тези думи пианистът Евгени Генчев направи предложение за брак на моделката Валерия на финала на втория сезон на тв риалитито.

Още преди той да постави годежния пръстен, тя отговори със заветното “Да"

Толкова много го исках, нямах търпение да дойде този момент, направо ми се сви сърцето, каза избраницата на Евгени. 

А той, от своя страна призна, че толкова се боял да не я изгуби, че от 3 месеца се чудил как да каже, че всъщност малко се страхувал от кучета. 

"Какво да те правя? Ти си голяма беля! Разбрах го в момента, в който те срещнах. Ние сме напълно различни. Ти си самонадеяна, дръзка, ината и безкомпромисна. Дойдох тук и предполагах, че ще е откачено. Дали ще срещна истинската любов, преследван от сто камери – имах своите съмнения. И тук идва голямата беля – срещнах я! Мисля, че много съм загазил, защото съм истински влюбен в теб. Чувствам се невероятно, че вече мога да го призная. Да призная какво чувства сърцето ми. Пазя всички писма и ги чета непрекъснато“, каза Евгени на Валерия. 

От 25 кандидатки за сърцето на Ергена на финала останаха само две - Валерия и Елена, която обаче не получи предложението за брак.

Благодаря ти за това приключение! Радвам се, че си открил любовта! Знам, че ще направя някого много щастлива – не се и съмнявам в това. Попътен вятър!, с тези думи редакторката се раздели с Евгени, в когото е казвала по време на риалитито, че е влюбена. Така тя със сълзи на очи си тръгна от шоуто. Ще се прибера сама, но ще знам, че съм опитала и съм намерила любовта, нищо, че не е споделена. Много повече се радвам, че стигнах до тук по този начин, с разбито сърце, отколкото да си тръгна, стояла в ъгъла, скрита, неспособна да рискува. Не съм предполагала, че мога да изпитвам толкова много любов дори към човек, който в крайна сметка ще ми вземе щастието, каза тя в края на шоуто.


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво значение има края, написан по сценарий. Това си е просто шоу за пари. Жалко е че толкова хора се вживяват, все едно е истинско.
0
 
 
Подсладена боза за женската аудитория.
0
 
 
Елена сама достигна до този не толкова приятен емоционален край. Тя бе достатъчно умна за да разбере, че Евгени е привлечен от валерия още от ден едно, тя бе обърнала внимание на този малък жест, който той направи в началото да каже наздраве с чашата и да докосне нослето на вал. това й бе достатъчно на елена да знае , че между тези двама души има емоция. Но тя реши да го скрие това чевство и да не му даде бял свят, предпочете да вярва , че с "бутане" и ангажиране на този мъж с отговорност към нея ще го задържи. Реши да му покаже колко тя го обича и колко го уважава, белким на съжаление да го удари и да я избере. Но уви, стана това , което става и в живота. Мъжът избира жената в която е влюбен и без значение колко е "бутала" или не. Дори в живота е и още по жестоко, защото мъжете са готови да направят всичко за жената, която емоционално ги привлича, дори когато тя не си мръдва пръста за тях, а жени които са добри, умни, отговорни и могат да бъдат идеалния патньор в живота, само защото нямат дълги крака или сладка муцунка остават сами.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: