ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с трета поредна загуба без отбелязан гол на "Колежа", отново имаше викове "всички вън"
Автор: Стойчо Генов 21:07 / 19.05.2023Коментари (52)11866
Ботев (Пд) отново не успя да зарадва своите привърженици с първа победа на своя стадион след откриването му в края на април, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жълто-черните загубиха от Локомотив (София) с 0:2 в мач от 32-ия кръг на Първа лига.

Карлос Франса (44) и Станислав Костов (74) бяха точни за "железничарите".

По този начин възпитаниците на треньора Бруно Балтазар останаха последни с актив от 32 точки в групата за разпределение на местата от 7-о до 10-о. Локомотивци пък са предпоследни с 41 точки.

Още в 7-ата минута Алан Диаш прати топката в мрежата на домакините. След преразглеждане от VAR обаче попадението бе отменено заради фаул на Димо Бакалов срещу вратаря Георги Аргилашки.

Малко след това Красиан Колев изпълни пряк свободен удар, при който топката срещна напречната греда.

Минута преди почивката червено-черните откриха резултата. Антонио Вутов опита пас към Димо Бакалов, но той бе пресечен от съотборника им Карлос Франса. Бразилецът преодоля елементарно Виктор Генев, изскочи сам срещу Георги Аргилашки и шутира покрай него за 0:1.

В 64-ата минута гредата за втори път спаси гостите. Красиан Колев направи двойно подаване с Антоан Бароан и шутира от над 22 метра. Получи се рикошет в тялото на футболист на Локомотив, след което топката се отби от гредата.

Четвърт час преди края локомотивци удвоиха преднината си. След бърз пробив отляво последва центриране по земя към точката за изпълнение на дузпа. Там бранителят на Ботев Самуел Супрайен отигра смехотворно с пета и буквално подаде към Станислав Костов. Нападателят шутира в тялото на Супрайен, но рикоширалата топка отново стигна до него и от втория опит простреля Георги Аргилашки за 0:2.

Веднага след гола от трибуните се чу мощно скандиране "Всички вън". Агитката на Ботев от Трибуна Юг пък обърна гръб на играчите и продължи по този начин да пее традиционните си песни.

Ботев игра в състав:

Георги Аргилашки, Па Конате (60- Самуел Акере), Виктор Генев, Джаспър Ван Хертъм, Самюел Супрайен, Джеймс Етоо, Николай Минков (60- Рой Херман), Антонио Перера, Красиан Колев (77- Абдулайе Траоре), Мартин Секулич, Антоан Бароан.

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Къде са дъртите кънари с измислените никове бай онзи, мангал от шекера, стиксчо и другите жълти дъртофелници?? да не са хвърлили топа след тия исторически резили....изчезнаха като червения пипер при комунизма хахахахаха
+3
 
 
То вече не върви и да ви се подиграва човек. Жал ми става
+3
 
 
Индианци, станахте за смях на цял свят, поставихте световен рекорд по некъдърност, в три поредни домакински мача, три загуби и без да отбележите гол, оставате в историята с този резил и остава петно за цял живот, след Петата и 6те бахура, сега отново срам. Закривай тази селска, измет хахаха
+3
 
 
Сега от тук нататък дилемата е не КОГА и КОЙ ще победи ботевЪ от сопот, а кой ще се изложи и първи ще падне от най слабия отбор, кой първи ще допусне гол от най смешния и трагичен отбор, Ето това е дилемата, това е истинската тръпка аххахахххахаахах закривайте го този жълт цирк, индианци аххаха
+3
 
 
Радвам се за Костов, помня как след един мач дойде пред публиката и ни пожела успех в дербито което предстоеше срещу жълтите помаци
+4
 
 
Е. ати и прокобата тегне над този стадион... Вай вай вай...
на 20.05.2023 г.
+3
 
 
6 6 6 6 6 6 и млък ва да го е*а!
0
 
 
Жълти отрепки, срам сте за Пловдив, връщайте се в Коматево
+4
 
 
А гол на Грабежа КОГА????? А победа кога??? Тоя стадион май излезе проклет
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: