ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
УС Ботев: На 19 юни обявяваме групата, бюджета и спонсорите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:22 / 06.06.2010Коментари (283)14972
© Plovdiv24.bg
След като събранието на УС на Ботев бе осветлено в медиите, от ръководството на възродения клуб излязоха с решение. Предоставяме разпространената информация без съкращения:

Във връзка с информациите относно новия спонсор на ФК "Ботев" по всички информационни агенции Управителния съвет на клуба осведомява:

- ще свика пресконференция, когато БФС определи в коя група ще започне участието си този сезон ФК "Ботев"

- ще запознае футболната общественост с действията си и бъдещата работа на сдружението - ще даде точна справка за разходите в близък план, както и проектобюджета, който ще бъде разгледан и гласуван на общото събрание на членове на 19 юни във Военния клуб

- ще изкара на преден план всички, които ще се занимават активно с работата в клуба, за да има прозрачност в действията на най-стария български клуб.

Искаме да бъдем ясно разбрани, че:

- В която и група да стартира ФК "Ботев", бъдещия спонсор няма да се откаже от намеренията си. Предложеният му проекто- бюджет остава и занапред, така че жълто-черното общество може да е спокойно в обезпечаването на отбора на Пловдив.

- В момента градим нашата структура и стабилност, както и евентуално стартиране от група "В" група е добър вариант за следващия сезон.

- Всяко злободневно влияние ще бъде разкритикувано остро и няма да позволим, който и да било да си прави ПР на гърба на една икона на футбола.

- На този етап обединяване с ПФК "Ботев-1912 Пловдив" АД е на практика невъзможно. Причините за това са две: първо административно и второ морално.

- Има реални конкретни пътеки и стъпки, по които УС на ФК "Ботев" си е поставил пред себе си и няма намерение да се отклонява.

- След оповестяване на новия спонсор на ФК "Ботев" решенията ще бъдат продиктувани от съображения за бързо и качествено израстване на потенциала на клуба. Разчитаме на помощта на верните фенове на жълто-жълто-черния клуб,
които до днес са вече 160 подали членския внос.


05.06.2010 година
гр. Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Българите датират много преди 681 г. Но от тогава се нарича България.Вашето АД е от 1912г и преключва 2010 г. Сега се ражда отбор без история но с познати на всички фенове ( наркомани,хулигани,пияници)
+2
 
 
Историята е на отбора, а не на АД-то! Ако не сте разбрали Българската държава е създадена 681г., а не на 3-ти март след освобождението. Така и ние сме създадени 1912, а не след освобождението от Христолов. Ама май това на някой хора не ви е ясно. То как да ви е ясно като в столипиново се учи как да се краде, а не история!
-2
 
 
охоооо 160 фена има Ботев 2.Браво Браво.Напълно конкурентни сте със Славия .
на 08.06.2010 г.
-1
 
 
Много от преди христолов нямате нищо общо с онзи ботев от 1912г. Може да го проверите. Цяла еднагодина не съществувате, след това ставате друг отбор. Ама май от поколение на поколение предвате само каквото ви отърва от историята. Няма по-измислен отбор с по-измислена история от вашата и най-вече с по-филмирани фенове.
0
 
 
това че един отбор е фалирал финансово означава само едно започва от аматьорските нива , но историята естествено не се променя , ботев пловдив е създаден 12 март 1912 и това не се променя , христоловото ад е фалирало , но ботев пловдив не е ад а спортен клуб футболен и започваме от аматьорите , той не умира
-2
 
 
Може ли някой да ми отговори, защо след като сдружението било автентиния ботев, въобще се поставя въпроса за обединението с АД-то? Цитат "- На този етап обединяване с ПФК "ботев-1912 Пловдив" АД е на практика невъзможно" Значи на друг етап е възможно! И след като АД-то не е истинския ботев, къде е бил той(истинския) през последните 11-12г. И след като в решението на БФС е подчертано, че сдружението е новосформирано дружество, поради което трябва да започне от съответната група за каква история и за какви 5 лева става въпрос?
на 07.06.2010 г.
-1
 
 
Вашите лидери са за 500 лева хора. Дребни душици е меко казано ;)
+1
 
 
Великите дела остават в историята. Нашите лидери постигнаха това. Дребните душици говорят, защото ги е страх. Бавно, но славно се завръщаме. Ботев се завръща, спете спокойно деца, треперете вии мерзави страхливци. Това което не ни убива ни прави по силни! Идваме по амбицирани от всякога. Само Ботев Пловдив.
0
 
 
Металик(Пловдив)ще играе доживот в "В"група. Това да е ясно на всички.
на 07.06.2010 г.
-1
 
 
Всички тия приказки дето ги говорите струват...500 лева. Толкова ви струват идеалите, толкова ви струват душите и принципите. Публика за 500 лева.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: