ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо няма да играе в Европа, Левски най-после победи на "Лаута"
Автор: Стойчо Генов 21:51 / 21.05.2023Коментари (103)9170
Локомотив Пловдив няма да играе в Европа от новия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана факт, след като черно-белите загубиха от Левски с 0:3 двубоя от втория плейофен кръг в първата шестица, който се игра на "Лаута".

Рикардиньо (36), Ивелин Попов (40) и Филип Кръстев (81) бяха точни за гостите.

Така 3 мача преди края на сезона "смърфовете" останаха с 50 точки и изостават на цели 8 точки от четвъртия Левски. Победата е първа за Левски след 11 поредни гостувания без успех на "Лаута" (10 в шампионата и едно за Купата на България). Две от попаденията тази вечер обаче дойдоха след много груби грешки на локомотивци.

"Сините" бяха по-активният отбор през първото полувреме, но първият точен удар в мача бе за Локомотив и дойде чак в 31-ата минута. Бабакар Дион получи топката около границата на наказателното поле и шутира, но Пламен Андреев спаси.

Малко след това Левски реши мача с два бързи гола в рамките само на 4 минути. Първият дойде след изключително груба грешка на Илко Пиргов. Той получи топката от Мартин Паскалев, но вместо да я изрита напред, опита да фитнира Уелтън и Рикардиньо. Последният ме я отне и я вкара на празна врата за 0:1.

В 40-ата минута Левски удвои преднината си. След центриране от корнер Андриан Краев засече с глава, а Илко Пиргов успя да избие. Топката отиде при Ивелин Попов, който от 2-3 метра се разписа за 0:2. Ситуацията беше преразгледана от VAR, при което се видя, че Хорхе Сегура е покрил засадата и попадението е редовно.

В 68-ата минута гостите бяха близо до нов гол. Ивелин Попов пусна извеждащ пас към Уелтън. Бразилецът навлезе в наказателното поле и стреля към далечния ъгъл, но нацели гредата

В 81-ата минута локомотивци направиха още един подарък на своя съперник. Хархе Сегура опита пас назад, но вместо към негов съотборник топката се озова във Филип Кръстев. Той напредна и с техничен удар покрай Илко Пиргов се разписа за 0:3.

Локо игра в състав:

Илко ПирговДжовани Трупе, Мартин Паскалев, Хорхе Сегура, Матеус, Георги Каракашев (46- Петър Витанов), Пиер Зебли, Христо Иванов (62- Ерик Сорга), Бабакар Дион (84- Иван Михайлов), Димитър ИлиевДжовани (85- Петър Андреев).

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 22.05.2023 г.
+1
 
 
Арда - 5 шпека, Лески - 3 шпека - иначе много ви знаят лилавите усти. ку**ите на Лесна!
+1
 
 
Ивелин Попов: "Да ви еб@ майката циганска"! + 3 гола.
+1
 
 
СЛЕД МАЧА СТИКС ПУМИЯРА ОТКРАДНА 3 КАШОНА КРОАСАНИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК,ТОЗИ УРОД ЗАПОЧНА ДА КРАДЕ И ОТ СВОИТЕ....ВИНАГИ СЪС ВАС,МАНГАЛ ДО П...СТ
+4
 
 
Беше ясно, че мангалите ще легнат на говедата. Не случайно заложих 2ка с много пари. Тия си лапат постоянно и знаят какво правят. Джесика отново не беше пълна, що не искахте да грабнете страхотната отстъпка от 5 ст.? Хахахаахах, бензинаджии!
+1
 
 
По двамка, по тримка, а бесика е пак на половинка. Защо така, бе, манги? Защо се троши народна пара за още 3 такива трибуни, когато и една ви идва в повече?
-3
 
 
Жълти женички, четете ли всичко за мъжете, които ви изнасилиха с шест тека? И да пръцкате тук, само по-лошо ги намествате.
0
 
 
Аз съм от "Ботев Пловдив", но съм ходил редом с мои връстници, подкрепящи "Локомотив Пловдив", на срещи на техния отбор и не сме се делили на "наши" и "ваши". Не ми е приятно да чета подмятания между запалянковците на двата пловдивски отбора. Футболът е не само игра, но и страст, затова трябва да се уважаваме взаимно, да се радваме и подкрепяме любимия си отбор, независимо кой е той. На привържениците на "Локомотив Пловдив" не им е приятна тази загуба на любимия им отбор, така че няма нужда да се налива масло в огъня в такъв момент, в който той не е победил. Иска ми се след време повече хора да пишат приятни неща. А тези, които сега правят обратното, да осъзнаят, че ако не могат да кажат нещо смислено и положително, по-добре е да замълчат и да се замислят какво е истински ценното в живота и как да го постигнат. Поздрави на всички!
-4
 
 
ЗАРАДИ ТОМАШ НЯМА ДА ИГРАЕМ. КРУШАРСКИ ГОНИ ГО ТОЗИ МИШОК КАРДИОЛОГ
+4
 
 
Абсолютни жалкари !!! след лудогорец и на говедата полапаха. Циганките са к*р*ите на първата шестица! СРАМ СА ЗА България с това лягане!!!
на 22.05.2023 г.
-1
 
 
ЕПИЛИРАНИ ПОЗЬОРИ , СТРАХЛИВИ СПРИНТЬОРИ ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ КАКВИ СТЕ СТРИПТИЗЬОРИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: