ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Слаб Локомотив не успя да спре ЦСКА-София, VAR подмина дузпа за пловдивчани
Автор: Стойчо Генов 22:57 / 27.05.2023Коментари (51)6902
©
Локомотив Пловдив продължи негативното си представяне и записа трета поредна загуба в плейофите от първата шестица. Черно-белите отстъпиха на ЦСКА-София с 0:1 в двубой от 33-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион “Българска армия" и бе ръководен от съдията Станимир Тренчев.

Юрген Матай (25) се разписаха за домакините.

Така възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха с актив от 50 точки на 6-о място във временното класиране. Освен това пловдивчани прекъснаха успешната си серия от 4 поредни гостувания без загуба на "Армията (3 равенства и 1 победа). Локомотив остана единственият отбор, без отбелязан гол и без спечелена точка в плейофите. ЦСКА-София излезе временно на първо място с 80 точки.

"Армейците" откриха резултата в 25-ата минута след статично положение. Вион центрира от корнер към първа греда, където Туфегджич отклони с глава. Топката отиде при Юрген Матей, който от 1 метър я прати в мрежата за 1:0.

В 70-ата минута Лазар Туфегджич се озова на стрелкова позиция и отправи силен шут, при който топката рикошира в гредата.

Малко след това дойде най-скандалната ситуация в мача. След центриране в наказателното поле на домакините Димитър Илиев бе задържан, а след това и повален от Махмутович. След дълго разглеждане от VAR обаче реферът Станимир Тренчев получи сигнал да продължи играта.

Секунди преди последния съдийски сигнал Бисмарк Чарлс прати топката в мрежата зад вратаря Динко Хоркаш, но попадението бе отменено заради засада.

Локо игра в състав:

Динко Хоркаш, Матеус, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Йосип Томашевич, Георги Каракашев, Христо Иванов (46- Димитър Илиев), Пиер Зебли, Бабакар Дион, Джовани, Ерик Сорга (70- Петър Андреев).

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ЦЕЦА - Локомотив Пловдив 1:3 . Три гола на Жоро Минчев. Много ..славна армейска чета".
0
 
 
Ах, колко жалко е да си черно-бял мангал!!! Боксовата круша на групата! Всеки се гаври с тях!!!
0
 
 
минават и заминават, някакви мачлета, но истината е една, в най важния мач в историята между Локомотив Пловдив и ботив сопот, купата на купите е взе пловдивският любимец, след това ги довършихме със 6:0 за вечни времена, а пък ловешките селяндури да ги питам къде е купата от 2020 г. и тях ги изпраскахме, всичко друго е ала бала, или вятър на устата.
-2
 
 
Ах, колко жалко е да си черно-бял мангал!!!
0
 
 
ДО МАРТИН 1 -защо за пореден път бе тъпако - 3 равенства и една загуба имате на Армията - ОГРАМОТИ СЕ И ТОГАВА ПИШИ ГЛУПОСТИ .
-3
 
 
Ревльовците от джамията искат дузпа,Митко талибанчето не харесва това.
0
 
 
Оня с психичните отклонения- стиксчу,що не е коментирал поредните цигански лакърдии - тръчаха,убаво ритаха,съдията не ни даде пет- шест дузпи,жлътите са виновни и тем подобни простотии..
0
 
 
За пореден път се подиграхме с пловдивските мангали. Унижихме ги. Бихме ги на ходом с 30% от възможностите ни. Не че е голямо събитие за нас да бием боксовата круша на групата, но беше важно за пореден път да ги унижим и да им припомним, че нямат място да се сравняват със славната Армейска чета. Ах, колко жалко е да си черно-бял мангал!
-1
 
 
Томаш пак се изходи.До кога ще го търпят.Каква тактика видяхте, че нещо се получило,нещо не.До като е време го махайте този манекен
0
 
 
2 ТАКСИТА ЦИГАНИ В СЕКТОРА ЗА ГОСТИ. ВИНАГИ СЪС ВАС,МАНГАЛ ДО П....СТ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Локомотив пусна билетите за последния мач от редовния сезон
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Двама от Локо пропускат последния мач от редовния сезон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: