ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев отново не вкара гол на своя стадион, но този път спечели точка
Автор: Стойчо Генов 21:51 / 29.05.2023Коментари (23)5797
Отборът на Ботев (Пловдив) отново не успя да отбележи гол на своя новопостроен стадион, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жълто-черните завършиха 0:0 срещу Славия в двубой от 34-ия кръг. Мачът бе повторен дебют на треньора Стефан Стоянов начело на "канарчетата". Този път обаче в играта на домакините имаше коренна промяна, най-вече като желание и агресия.

Новият наставник на Ботев започна със 7 българи в титулярния състав, което е рекорд за неговия тим през настоящия сезон. След това като резерви се появиха още двама юноши на "жълто-черния" клуб. Домакините бяха доста по-агресивни през първото полувреме, въпреки че и двата отбора изпуснаха чисти положения.

В 19-ата минута Красиан Колев центрира от корнер, а Виктор Генев засече с глава от 7-8 метра. Вратарят на Славия Николай Кръстев обаче показа отличен рефлекс и спаси.

В 33-ата минута  Галин Иванов изведе Ертан Томбак сам срещу Георги Аргилашки. Последва силен шут от малък ъгъл, при който топката рикошира в гредата.

Пет минути преди почивката ботевистите пропиляха отличен шанс за откриване на резултата. Мартин Секулич финтира Емил Виячки и се озова сам срещу стража на Славия. Нападателят отправи слаб шут с левия крак, но Кръстев отново спаси.

В 72-ата минута шансът отново обърна гръб на "канарите". Мартин Секулич проби отляво, освободи се от опеката на защитник и пусна пас по земя към Бароан. Французинът бе в отлична позиция и засече с левия крак, но в гредата.

Ботев игра в състав:

Георги Аргилашки, Станислав Работов (57- Самуел Супрайен), Виктор Генев, Димитър Папазов, Антонио Перера (57- Мартин Ситев), Лъчезар Балтанов, Джеймс Етоо (74- Мирослав Георгиев), Николай Минков, Красиан Колев, Антоан Бароан (90+2- Самуел Акере), Мартин Секулич (74- Абдулайе Траоре).

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Няма такива идиоти като индианците, 4 мача гол не могат да вкарат, пълни нещастници, ама тая Пета и 6 те бахура ще си оказват влияние на психиката на индианците поне 100 години още, нормано е.
+1
 
 
С безплатни билети и пак празен стадион. Ама селските автобуси най късно в 20:00 отпътуват, как да дойдат хората. Закривай жълтия пътува цирк.
-3
 
 
Един клуб е голям, когато и в най-незавидното му положение за него говори и ПИШЕ целият град. От центъра до етническите квартали. Всеки новопристигнал в Пловдив ще се ориентира бързо в йерархията след само ден в интернет.
0
 
 
Може да нямаме гол, публиката която подкрепя отбора е достатъчна на всеки мач минимум 8-10000 ,Кога мангалите ще се съберете толкова ,да ви кажа ли кога:НА ПУТКИН ДЕН!!!!
-1
 
 
Жалки, Жълти Н Е Щ А С Т Н И Ц И !! Сомо с подарен стадион НЕ става !!!
-2
 
 
Ей това е, сега ще отворя едно ШЕСТ годишно вино !!!! Взехме точка на ГОМНЕЖА.....
-1
 
 
Га ша вкарами гол на новия стадьон ва?Многу сми ляви, тва е. На бай Стоян канара халката му се е запекла и не мой да издруса крушата от мъка
0
 
 
Колко публика имаше днес по трибуните с безплатните билети и тези по 1 лев? Иначе първа точка си е повод за мощни празненства и гръмки заглавия:::)))
-1
 
 
Трима малоумни идиота,първи в темата....безценно,комплексари!
на 29.05.2023 г.
+1
 
 
Стриииииптииииз нямаше ли бубараци?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: