ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев игра само с българи, отново не успя да вкара гол на "Колежа"
Автор: Стойчо Генов 21:22 / 06.06.2023Коментари (21)7827
За първи път от много години насам Ботев (Пловдив) игра изцяло с български футболисти в шампионатен мач, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана в последния за сезона двубой, който "канарите" загубиха от Арда с 0:3. Въпреки това момчетата на треньора Стефан Стоянов, повечето от които бяха в юношеска възраст, получиха мощна подкрепа от трибуните на стадион "Христо Ботев".

Светослав Ковачев (32, 75) и Ндайе (81) бяха точни за гостите.

Така домакините завършват на 10-о място в крайното класиране, а тимът на Арда е седми и ще играе бараж срещу четвъртия за участие в турнира Лига на конференциите. "Канарите" продължават серията си без победа на своя стадион "Христо Ботев", откакто той бе изграден наново и въведен в експлоатация.

В 8-ата минута Радослав Цонев стреля директно от пряк свободен удар, но младият вратар на Ботев Стефан Смъркалев реагира отлично и изби в корнер. Малко по-късно стражът на домакините отрази и удар с глава на Преслав Боруков.

Арда откри резултата в 32-ата минута. Радослав Цонев изпълни фаул, но вместо да изсипе топката в наказателното поле, я подаде по земя към Светослав Ковачев. Той се бе пласирал свободен около границата на наказателното поле и след шут с левия крак и рикошет топката влезе в мрежата за 0:1.

В добавеното време на първата част Абубакар Тунгара отправи опасен удар с глава, който мина много близо покрай гредата.

Четвърт час преди краяВ Светослав Ковачев получи топката в наказателното поле, завъртя се и отправи страхотен удар, който не остави никакъв шанс на Смъркалев - 0:2.

В 81-ата минута Ласана Ндайе затвърди превъзходството на Арда с трети гол.

Ботев игра в състав:

Стефан Смъркалев, Станислав Петков, Мартин Христов, Станислав Работов, Мирослав Георгиев, Константин Павлов, Красиан Колев, Мартин Ситев, Димитър Папазов (40- Даниел Гичев), Лъчезар Балтанов, Димитър Балинов.

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
10,000/десетхиляди/бултраси на мач без значение като отбора е от 16-18годишни юноши!!!Повтарям-10,000.
+1
 
 
Да си в най-голяма криза, да си в тлееща война с ръководството, да играеш в мач без значение в най-безсмислената от трите плейофни групи, да не вкараш гол в пети мач вкъщи, да загубиш 0-3 и пак феновете, изпращащи от трибуните и с юношите на терена след мача сезона с надежда да са ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ от специалистите по селски диалекти и селско колбасарство от горната шестица. Уж напъни за ирония и превъзходство, а само злобна пяна по устата от сутрин до вечер. Някой срещал ли е озлобен успял човек?
-1
 
 
Я да видим какво казва статистиката за мачовете между ГОРДОСТТА НА РОДОПИТЕ И гОРДОСТТА нА рОДОПСКАТА яКА: 10 м, 6 2 2, 14:9. Вай,вай, Аллах... оти срамите хубавата, жълто-лилава Родопска яка, бре маскари?
+1
 
 
С Шест на Нула и една ПЕТА ги занулихме във вечността
0
 
 
Тва от локомотивец мангал няма по-голяма гмеж.Само чакат крива стъпка на Ботев и веднага жлъч и злоба в сайта.Не си гледат циганския г*з,дет едвам събират по 500човека от катуни и паланки.Мангалите ватмани,най-обичат бахур и кървавица да ядат,най-долната храна,изрезките,за това само бълнуват за "бахура".
+1
 
 
Нещастни ШЕСТАЦИ – за та*аци станахте и на врабчетата !!!!
+2
 
 
Исками си в Коматево.. В Пловдив и на бият и гол ни мойм да вкарами
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.06.2023 г.
+1
 
 
Стиксе, мастийо - всички кометари са твои. Да беше дошъл край стадиона - да видиш и чуеш атмосфера, не като на препиканата Лаутджамия с 200 мангала, дето още чоплите слънчоглед. Помияр!
-1
 
 
Жълтите и за подигравка вече не стават, но за статистиката: на колежа не бележа , откакто е открит головата разлика е 0-8, победи 0! Както всички очаквахме посещаемост имаше само в първите 2 мача. После познатата картинка от Коматево, че и по-зле, защото там нямаше безплатни билети. Няма по-жалко нещо от това да си фен на жълтия клуб.
-1
 
 
Много рехавко нещо на говняжа, но Стоян канара хареса отбелязването на петата със заря в 73мин. това вече показва израстване.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: