ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фен на Ботев се оплака от малтретиране от турски полицаи в Истанбул
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:37 / 13.06.2023Коментари (21)10029
Близо 200 привърженици на Ботев (Пловдив) подкрепиха приятелите си от Интер по време на финала в Шампионската лига в Истанбул, в който Манчестър Сити спечели с 1:0. Голяма част от бултрасите успяха да гледат мача на живо, като получиха безценните билети на същата цена като най-заклетите тифози на италианците.

Друг интересен факт бе, че от близо 100 000 души пътували за финала в Истанбул, бе арестуван само един, който за съжаление бе привърженикът на Ботев (Пд) с инициали Г.Б. (32 г), научи Plovdiv24.bg. Обвиненията към него бяха за шофиране в нетрезво състояние и нанасяне на удар в носа на полицай, по време на опит да влезе на стадиона заедно с други бултраси, които не са успели да се сдобият с ценните хартийки.

Благодарение на адекватната реакция на консула на България в Истанбул г-н Ангел Ташков, момчето бе оправдано и освободено. Консулът бе в прокуратурата в района Кючукчекмедже в неделния ден от рано сутринта и бе осигурил най-доверения адвокат и преводач, които консулството използва. Около 17,00 часа в неделния ден Г.Б. бе освободен и тръгна обратно към България.

Българинът се оплака от физическа саморазправа от страна на турските полицаи, след ареста. Като в продължение на почти 24 часа е бил удрян няколко пъти и събарян на земята. Не му е давана дори вода, а през цялото време е бил принуден да стои на стол.
Още по темата: общо новини по темата: 1191
02.05.2024
01.05.2024
01.05.2024
30.04.2024
30.04.2024
30.04.2024
предишна страница [ 1/199 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Как са му се радвали турците,с тези обръснати крачета.А позата е ясна,личи си по коленете .
+1
 
 
Майко,майко...мила абе вие локомотивци сте някакви невменяеми говеда бре хора.Срамно е че съществувате и дишате български въздух.Каква е тая злоба,каква е тая жлъч.Защо не сърбате ракийка и не лъскате бастунчето,поло яка,на повечето от Вас,за спокойствие.Това е човек и то българин,дори и да е направил нещо,полицията нямат право да го бият.Утре ако ва арестуват и после бият,ще има да ревете по сайтове и институций,месец поне.По айляк моля,най-мн се мре от инфаркт.
+1
 
 
Вах това "момче" на 32 години, със синки по коленцата. Не можеш да караш пиян в Истанбул, ама как така? Явно в Турция има полиция, за разлика от пловдивския помаклък.
0
 
 
Бити в гърция, турция, Албания, Кипър, в софия, Пловдив, по магистрал и и булеварди, по поляни и заведения . Тошко Грузински щеше пък да умре в Грузия. Не, няма балканска война, просто това е бултрас, НАЙ- ТЪПИТЕ човечета НА СВЕТА...
0
 
 
като му гледам колената ми е ясно каква поза екарал влака.аркадан го е поел.може и да е забременял.ЧЕСТИТО МОМА ЖЪЛТУРКА
+3
 
 
Забравяме ,че е пумак. Някакъв човек се напива ,кара пиян,удря полицай в носа,опитва се да влезне без билет на събитие. С какво право се оплаква ,че са го набили полицаите?
на 13.06.2023 г.
+1
 
 
Жълтите кучета на Исляма , където ги набарат там ги гаврят . Там не , като в България ако се размине. Като се правиш на мъж и после та набият ревете това сте жие коматевски пут*и!
0
 
 
Тоя пък БАТЕТО къде отиде.....аян садъков, паметник,факир.....ХАХАХАХА.....ХАХАХАХА.....да каже нещо за ЧИКО,СЛАВКОВ....,ТОШЕТО ОТ СОЛУН.....ХАХАХАХА.....ХАХАХАХА.....БАСИ ПРОСТИТЕ МОМЧЕТА .......АЯН САДЪКОВ????ТОЗИ ,КОЙТО МАРАДОНА КРЪСТОСВАШЕ В МЕКСИКО ЛИ...????ЗА СМЯХ ПРЕД СВЕТА СТАНАХМЕ....ХАХАХАХА
0
 
 
Добре де, отиваш да гледаш финал - баси кефа, все тая за кой си, ми не може ли като човек да се държиш? Ония баши базуци много ги интересе че си бултрас, бой по канката и до там няма закони в Турция! Полицая има много правомощия!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
БФС се разгърна - глоби Ботев с над 12 бона
Ботев показа пълния стадион от птичи поглед и отправи призив към феновете
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: