ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Язов: Ще направим всичко възможно дербито на Пловдив да се играе на стадион "Локомотив"
Автор: Стойчо Генов 13:46 / 15.06.2023Коментари (10)9941
© Plovdiv24.bg
Кметът на район "Южен" Костадин Язов, който отговаря от името на Община Пловдив за надзора на строителството на стадион "Локомотив", разясни пред Plovdiv24.bg каква е ситуацията в момента около съоръжението. Язов бе категоричен, че ще се направи всичко възможно градското дерби от първия кръг през новия сезон да се играе на "Лаута".

"Към момента на Южната трибуна се изпълняват подовите настилки под първия етаж. Слагат се плочки в заседателната зала, след това ще почват да се правят помещенията и коридорите. След това миксзоната, от която ще излизат футболистите към терена", заяви пред Plovdiv24.bg Костадин Язов.

Ето какво още каза той по темата:

На втория етаж се боядисват стените. Плочките в тоалетните са налепени, монтират се мивки, тоалетни и фасонните части. Трябва да спре да вали, за да изсъхнат редовете извън козирката, за да може да се завърши изцяло хидроизолацията. Тук вече са разпробити отворите за шпилките и на практика монтажът на седалките ще стане много по-бързо, отколкото беше на Трибуна Бесика. 

Преди да поставим седалките обаче ще трябва да сложим металната конструкция, която огражда сектора за гости. Имаме 3 седмици и 3 дни. По наредба на БФС до 72 часа преди мача трябва да е ясно къде ще се играе той. Трябва да има и становище на полицията. Но ние ще направим всичко възможно дербито да се играе на стадион "Локомотив“. Оставащото време не е малко. Даже според мен най-малко вероятно е този мач да се играе на друг стадион.
Още по темата: общо новини по темата: 77
16.04.2024
06.11.2023
05.11.2023
04.11.2023
04.11.2023
03.11.2023
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 16.06.2023 г.
-1
 
 
Язов, язов! Язък ти за поста! Ти не си ли кмет на "Южен"? Решил си всички проблеми на района, за кметуването на който ти плащат, та си се заел с ритнитопковците? Изобщо стъпваш ли на работното ти място? И ако е да, поглеждаш ли през прозореца към кръстовището на булевард "Никола Вапцаров" и "Македония"? Не ти ли прави впечатление, че редовно има задръствания - колите на зелен сигнал са 4-5, а в останалите три посоки са поне 100! Там си плаче за кръгово кръстовище! А кръпките на асфалта заради В и К аварии от северна страна в посока "Пере Тошев", които са поне 50 в рамките на 300м? А участъка на "Петър Стоев" между "Македония" и "Димитър Талев" ? Тези има-няма 200м колко години ще чакат асфалтиране след "работата" по големия проект? Хващай се да работиш това, за което си назначен! Спорта го остави на други хора.
0
 
 
10 г.в Куматеву по 300 човека .На Лаута също 300 .Какво му мислите толкова .
-1
 
 
И ако не е готова трибуната, какво? Ще се допусне 250 -300 души агитка на гостите, както беше 10 г в Коматево и мачът ще се играе на Лаута.
-2
 
 
Браво, само Локо Пловдив и малки пиченца
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: