ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдив се превърнал в треторазредно село
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:10 / 27.06.2023Коментари (16)7713
©
Позиция на регионалния лидер на партия КОД Пепа Деведжиева:

"В отиващия си мандат на местната власт Пловдив от най-красивия град у нас се превърна в треторазредно село. Градът е мръсен, не се засажда нова зеленина, навсякъде е разкопано, по улиците няма никаква маркировка, общественият транспорт е крайно нередовен, движи се по все по-разредени разписания, което кара все повече хора да се придвижват с коли, но заради липсата на адекватен контрол от страна на общината се паркира безобразно навсякъде.

Стигна се дотам хора да оставят автомобилите на пешеходната зона до Централна поща. След като избухна този скандал, беше сложен знак, но въпросът е в това, че липсват системни мерки срещу недисциплинираните шофьори. Всекидневие е да видят коли, спрени в зелени пощи и на всевъзможни забранени места. Това се случва, защото хората знаят, че няма контрол, и въобще не е ясно с какво точно се занимава "Общинска охрана". Очевидно служителите й отчитат работно време, колкото да си вземат заплатите, но не следят за спазването на общинските наредби.

С коли е препълнен и Старият град – само който не е поискал, не е влязъл в автомобила си в резервата, а това е истинско кощунство. Така не се прави туризъм.

В този мандат няма нито един проект, който да се изпълнява в срок. Слушаме различни оправдания, но това не е нормално, ако общинската власт следеше за изпълнението на договорите за строителство, поне един обект щеше да бъде завършен по график. И понеже работата върви със забавяне, още не може да се каже колко качествено е изпълнението, това тепърва ще видим. Но се опасявам, че и там ще има проблеми. Всичко това поражда въпроса какво ли ще е наследството, което ще остане за следващия градоначалник, и какво е ежедневие ни очаква като граждани?"


Още по темата: общо новини по темата: 937
05.04.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
16.01.2024 »
05.01.2024 »
23.12.2023 »
предишна страница [ 1/157 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Има доста добри коментари,но не мога да подмина този на някакъв плоскочел новопловдивчанин,че трябва да свикваме.С кое да свикна бе Миленчо-с некадърното управление на един баскетболист ли,с безхаберието на общината ли,с простотията,циганията,плесенясалите мозъци на новите пловдивчани ли барабар с чалгаджийския им манталитет-с това ли да свикваме. Благодаря,кореняците пловдивчани няма да свикнат с това.Какво чудо беше Пловдив преди 30 години,каква селска кочина е сега
на 27.06.2023 г.
+6
 
 
Така става като има един театър и 50 дискотеки...
-2
 
 
Уважаема госпожо Деведжиева точно в тази уважавана и любима на пловдивчани медия беше публикувана статия за дейността на ОП "Общинска охрана" в нея бяха изложени факти а именно,че 42 % от наложените глоби с фиш в Пловдив са съставени от служители на Общинска охрана а останалите от всички полицейски управления.
+6
 
 
Пловдив си замина още с първата вълна на голямото родопско преселение. Пловдив сега няма нищо общо с това, което беше от времето на моето детство. Днес е просто един провинциален град от селски тип. Няма как 50000 пловдивчани да противодействат на 300000 плоскочели интелектуалци от цялата околия. Всеки се дойде със селянията и Пловдив си замина.
-2
 
 
Естествено госпожа Деведжиева е опозиция и затова критикува. До някъде съм съгласен с критиките и към случващото се в града,но това са проблеми, които съпътстват всеки един голям и развиващ се град в света.Но аз лично мисля,че нещата в Пловдив се развиват в положителна посока и е много по добро място за живеене от 90-те години например.
+1
 
 
Хора живейте в настоящето не в миналото! Преди имало интелектуалци, индустриалци и будители сериозно ли? Сега какво очаквате че ще стане не виждате ли на къде върви като цяло света? Всичко е дроб-сърма! Нима има някой който иска да управлява било Пловдив или друго населено място ей така щото да направи хубаво на мен и на вас? Всеки влиза в политиката за да краде! Да обезпечели семейството си и себе си както с пари така и с власт, жилища и каквото може да измъкне! Нима има хора които все още си мислят че ще дойде някой от някъде и ще дава мило и драго и ще пилее живота си за да направи нещо хубаво? Няма да има такива хора защото и да има не могат да се преборят с корупцията, безнаказаността и такива бързо изчезват от там! Искам да кажа че ще става много по лошо и както всички се навират и искат да живеят тук така след няколко години дори още от сега хората живеели тук искат да се махат надалеч защото тука стана много пренаселено не можеш да идеш нормално нито до работа, нито до магазин, нито да се разходиш. Навсякъде е пълно само със сгради и автомобили. Няма място да се разминеш това не е нормално и ще става все по зле. Ако чакате да дойде някой кмет или друг за да Ви оправи жестоко се лъжете! Живейте в реалността просто някой неща са непоправими! Едно време както споменава долния коментар всичко е било толкова различно че все едно е било друг свят. Сега с тази тенденция така става че някой неща не могат да станат по-добре а ще стават само по-зле. Топили сме се като население ала бала а в градовете става един фарс с всеки изминал ден. След 10 години 50% от селата в България няма да бъдат обитавани изобщо. Всички ще сме в 7-8 града и селата покрай тях и това е.
+5
 
 
Пловдив един прекрасен град, град дал толкова за културата и интелигенцията на нашата мила родина в момента е по-зле и от село. Това не е нашия град в който са родени, израстнали и възпитавали поколения интелектуалци, индустриалци и будители. Всички докарали града до това състояние са позор за целия народ. Пловдивчани много сериозно трябва да се замислят кой ще ни управлява в бъдеще, това трябва да са хора милеещи за града и с желание да се върне истинската атмосфера на града.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Поскъпване на хранителните продукти
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: