ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с първа победа в контролите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:42 / 28.06.2023Коментари (10)7141
© ПФК Ботев
Ботев (Пловдив) постигна първа победа в контролите от подготовката за новия сезон. Жълто-черните надиграха румънския Политехника (Яш) с 2:0 в спаринг, който се проведе на терените на Evima football в Банско.

Мартин Секулич (27) и Димитър Тонев (63-дузпа) се разписаха за успеха.

Първият голям шанс пред ботевистите се откри в 26-ата минута. Траоре направи индивидуален рейд, залъга защитник в наказателното поле, но от непосредствена близост стреля в аут.

Минута по-късно Мартин Секулич получи извеждащо подаване, напредна в половината на Политехника и останал сам срещу вратаря, шутира покрай него за 1:0.

Пет минути след това Траоре отново навлезе на скорост в наказателното поле и шутира в близкия ъгъл, но вратарят на румънците спаси.

В 36-ата минута дойде поредният пропуск на Траоре. Той тръгна от центъра, надбяга отбраната на Политехника и остана сам срещу вратаря, но стреля в тялото му.

Минута преди почивката Секулич бе изведен срещу вратаря, преодоля го и прати топката в мрежата. Голът обаче бе отменен заради засада.

В 62-ата минута след центриране от корнер Думбоуя засече на задна греда, а топката се спря в ръката на бранител. Димитър Тонев реализира отсъдената дузпа, след като копна топката над плонжа на вратаря за 2:0.

Ботев игра в състав:

Хидайет Ханкич, Джеймс Етоо, Станислав Работов, Роберто Пунчец, Николай Минков, Реда Рабей, Красиан Колев, Самуел Акере, Мартин Секулич, Уме Емануел, Абдулайе Траоре.

Резерви: Стефан Смъркалев, Джеферсън, Хуго Аззи, Моузес, Лъчезар Балтанов, Бисер Бонев, Антонио Перера, Точукву Ннади, Димитър Тонев, Джаспър Ван Хертъм, Амаду Думбуя.
Още по темата: общо новини по темата: 1192
02.05.2024
02.05.2024
01.05.2024
01.05.2024
30.04.2024
30.04.2024
предишна страница [ 1/199 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 29.06.2023 г.
0
 
 
Уааа, психясалият плешив циганин Стикс - с кривата глава, направо е откачил! Ей тоя БОТЕВ - изцяло не ти дава покой. Карай все така - съвсем близо си до психиатрията, отрепко!
+1
 
 
Моля дайте аналгин, братята цинганьори отдолу взеха сами да си приказват...
-1
 
 
Крабельов дойде ли ххахахах прай ти си сметката щом и той ви е отказал, стои без отбор, ама не иска при вас. То кой нормален ще дойде като ва знаят какви фейнове сте....да ги събличат, да не са луди аххахахаха
-1
 
 
Кво става индианци, всичките ви любимци от ВСИКИ ВЪН, ще продължат да ви забавляват и тази година, пак ще има цирк, ама гледайте да съблечете Зингито щото той е главният виновник за резилите, да не ви мъчи като бате ви Митко командоса 10 години аххахахаахахах
0
 
 
Кво става, индианци, Всичките ви любимци от ВСИЧКИ ВЪН ще придължават да ви забавляват и тази година. Зингито е голям, ще ви фалира хаха
-1
 
 
много българи. и. малко бежанци само ботяв. много поздрави от ОЖБОЛТ. .ПАПАГАЛИИИИ
+1
 
 
Стига с това тото, цигани. Гол на Гомнежа кога, дъ въ и сапъците, станахте за смях на целия свят. За победа няма да питам хахаха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
БФС се разгърна - глоби Ботев с над 12 бона
Ботев показа пълния стадион от птичи поглед и отправи призив към феновете
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: