ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Нешка Робева: Нека покажем, че сме народ, а не мърша
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:32 / 02.07.2023Коментари (5)5045
©
Нека да отидем на Рожен, нека всеки да даде лептата си, нека да покажем най-после, че сме народ, а не мърша. Това призова Нешка Робева.

"Чувствам се жестоко унизена от това, което се вихри като разправия около трибагреника, който се издига на Рожен. Нека тези хора да запомнят, че на Еверест има български трибагреник и то не само български и никой не казва, че загрозяват природата. Ние унищожихме природата, унищожихме Черноморието, вижте в Рила какво става...", посочи тя.

Робева коментира политическата ситуация в България. Според нея сегашното правителство не е редовно.

Това е правителство, дошло на власт с една лъжа. Те излъгаха своите избиратели. Те излъгаха по един безсрамен начин. Те изменят на всичко, в което са се клели. Те се изпират един друг. Не може, идвайки на власт с една лъжа, да работиш за истината", коментира тя, цитирана от БНР.

"За какво са промените, които те искат в Конституцията? Мога да се обзаложа, че една голяма част от тези народни представители дори не са прочели Конституцията. Пък и да са я прочели, не са я разбрали", попита Робева.

"Вървим към диктатура", смята Нешка Робева. Според нея опозиция няма. А за военния министър Тодор Тагаев тя изказа мнение, че е "клетвоотстъпник": "Той се е клел в друга система и ценности. /.../ Как може да вярваш на такива хора? Какво може да се получи от тези хора, които са готови и на дявола да служат, само за своето добро. Няма човек трезвомислещ на този свят, който да говори, че давайки 1 млн. снаряди за една война, помага. На кого помага? А от другата страна няма ли да отговорят на този милион снаряди? Или тях ги интересува територията, не ги интересува човекът? Този свят няма бъдеще".

По думите ѝ ДПС е партия, която трябва да бъде отстранена от властта.

"Това е етническа партия, изградена на етническа основа, което по Конституция е забранено. Ако тази партия не беше етническа, много политици в тази партия можеха да работят прекрасно за България. А те ги втвърдиха, отделиха и това, което аз чувам, е, че партията се грижи добре за електората и за кадрите си за разлика от нас, ганьовците", отсече Нешка Робева.

"Времето е отчайващо тревожно, защото виждаш как се преповтарят нещата. Докато имаше социализъм, имаше друг капитализъм, имаше една друга демокрация. В момента, в който се наложи един обществен строй, изведнъж нещата започнаха да се променят. Тези, които са хванали властта за рогата, започнаха да искат да укротят бика. Този бик вече се изроди и станахме въшки. Това ме тревожи - че все повече и повече ние се примиряваме. Има ли човек, който да не вижда накъде вървим?", коментира Нешка Робева.

Според нея с медии не може да се занимават хора, които не търпят чуждо мнение, хора, които се нагаждат според конюнктурата, и хора, които на всяка цена държат да следват правилния път: "Те се страхуват, че ако малко кривнат, могат да изгубят своите благинки".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ясно е на кого е "предизвикателство" Рожен. Щом тази червена ,русофилска скумрия квичи и е под егидата на президента... Ясно е! Лили Иванова им отказа концерт ,Валя Балканска ви оплю ,но Мутрофанова ще се накипри там до подобни на този червен БОКЛУК. Създават "предизвикателства" за да разделят под флага на патриотизма. Толкова противна мърша. Къде беше мършо червена ,когато на вр.Свобода ДПС направиха тюрбе на Енихан Баба !? Къде бяхте да се противопоставяте и да сложите ТАМ флага ? Къде бяхте да сложите ТАМ паметник на Момчил юнак ? Мамицата ви мръсна ,безродна. Само каузи на разделяне подемате. Безродни к*ви.
0
 
 
Голям треньор, посредствен човек и политик!
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 02.07.2023 г.
0
 
 
Едно към едно е с Копейката. Явно едни и същи рубли им плащат. Това че си бил добър треньор не те прави разбирач нито от политика, нито от икономика.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: