ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Лично Бойко Борисов разпоредил изключването на Дани Каназирева от ГЕРБ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:21 / 01.07.2010Коментари (39)16390
© Plovdiv24.bg
С поредица от публични изяви и поведение, несъвместимо с ценностите и целите на ГЕРБ и дори уронващо престижа на партията, Дани Каназирева доказала, че работи срещу членовете и симпатизантите и всичко това било породено от лични амбиции и користни цели. Това са основните мотиви за взетото късно снощи решение за изключването на едно от най-ярките пловдивски лица на ГЕРБ от партията.

На изпълнителната комисия в София снощи лично Бойко Борисов ръководил заседанието, там бил и Цветан Цветанов и дори Цецка Цачева. 20 минути Дани Каназирева трябвало да отговаря на лидера, след което той предложил изключването й и всички единодушно гласували. Тя е поела ангажимент към премиера до края на седмицата да подаде заявление за напускането си на Общинския съвет в Пловдив.

На две поредни заседания на националната изпълнителна комисия се разглеждало поведението на Каназирева, съобщи пловдивският лидер на ГЕРБ Иван Тотев на извънредна пресконференция, предаде репортер на Plovdiv24.bg. От доста време, според него, съществували проблеми в комуникацията с председателката на групата общински съветници от партията. Оттам идвали и разминаванията, давала интервюта за различни медии, свиквала пресконференции и изразявала граждански позиции, които не били съгласувани с политическото ръководство.

"Ще бъдат предприети всякакви непопулярни мерки, за да се запази целостта на партията в един тежък предизборен период, който вече започва", коментира Тотев.

С последните си позиции относно Окръжна болница Каназирева, търсейки публичност и изява, накърнявала авторитета на държавните институции в лицето на Министерството на здравеопазването, споменавала името на премиера без да е съгласувала това с партийните си началници.


(с) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 9
14.07.2010 »
08.07.2010 »
08.07.2010 »
06.07.2010 »
06.07.2010 »
02.07.2010 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
УМБАЛ"Св.Георги" и МБАЛ"Пловдив", уволнението на доцент Хаджиев и изключването на Каназирева от партията. Колкото и да се правят на интересни герберите, тази връзка много бие на очи!
0
 
 
Някак си тихо се опитват да не показват връзката на това събитие с уволнението на доцент Божидар Хаджиев от поста му в УМБАЛ"Св. Георги" Пловдив. Имам някакъв пресантиман, че съществува връзка и с това събитие. ГЕРБ са с диагноза - противопоказани са личностите при тях.
Пловдив е само наш! Вечно наш!
на 01.07.2010 г.
0
 
 
Никога не съм я харесвал - познавам я само от новините тук и изказванията и. Много ми е интересно обаче докога българинът ще продължава да се пени от партийни боричкания и дърпане на кокала. Кога ще му дойде на народа да не избира пожарникари, безработни и какви ли още не да го управляват. В деня, в който на важни постове се изберат независими професионалисти, които не са умрели от глад и не са поставени от тоя и оня - ще черпя всеки писал тук по една бира. За съжаление обаче май ще си го спестя.
на 01.07.2010 г.
+2
 
 
Вчера се обърнах лично към Резон с думите,че нямам лично отношение към партия Герб и нейното управление на национално ниво,но Герб-Пловдив са пендели и не ги харесвам защото не съм такъв.Днес мнението ми се затвърждава още повече.
-1
 
 
Е ,боже като почне да се изявява тази дама като единствената чиста и невинна личност водена от идеалистични цели, направо ме напушва на смях. През всичките тези години в общинският съвет работеше за интересите на определен кръг хора , между които не бяха хората и интересите на ПП ГЕРБ.Все лобираше за неща, които принципно не бяха политика на ПП ГЕРБ. Много ми е интересно как тази мила женица , която не се бори за никакви постове, а само защитава интересите на отрудените хора, как все се оказва облагодетелствана от едно или друго решение на общинският съвет.Защо ли има и такъв интерес към ,,синята зона" и какво ли процентче още взима оттук или там.
+8
 
 
Каназирева бе единствената,която бе активна реално за доброто на Пловдив и искаше промяна на статуковото.за разлика от разни мъже,които са само с претенции и ги е страх да не им се разкрият местните далавери ,все по-вече този политически мъжки свят се обладава от "Педерастиятя"т.е. мъжки курвалък,което е пагубно за една нация...управляват ни КОМПЛЕКСАРИ и ето резултатите-държавата е КЕНЕФ!!!Жалко за страната и природата ни! , уви...!!!???? -известен политолог каза още преди изборите -март-ще управляват БСП,ДПС и ГЕРБ-т.е това са едни и същи апаратчици с еднакви ценности-далаверата,анти-държавническо мислене,меркантилност,лицемерие и всички подобни синоними... това важи за всичките партийни елити...А ,следващият кмет ще е Тотев-независи от избора ни господа... на него му е ред в стратегията науправляващата ни от 60г. БКП. Питам се какво правят истинските български лидери и мъже-държавници?! Пиша това в подкрепа на Каназирева,защото сега много хора ще се отнасят с нея ката с прокажена-щото са помяри!!!! Но все пак Съдбата обича смелите!!!
+4
 
 
Явно умните и трезвомислещите хора като Руси Панчев и Дани Каназирева, които защитаваха интересите на Пловдивчани, се оказаха трън в очите на частните облагодетели, и това доведе до отстраняването им. Явно Пловдив е обречен да се управлява само от малумници и г...лизци, което ми напомня и един виц, " Обява във вестник-Ако сте младо и талантливо момиче, владеете перфектно 3 езика, имате компютърна грамотност и търсите реализация, вървете на МАЙНАТА СИ! Защото ние търсим заварчик!", леко наподобява ситуацията ;)
+8
 
 
... и БОЙКО БОРИСОВ Я ПОДКАРА КАТО ДРУГИТЕ,КОЙТО МИСЛИ РАЗЛИЧНО ОТ НЕГО : ВЪН ОТ ПАРТИЯТА ...,НО ИДВА ЕСЕН И ТОГАВА ЩЕ МУ СЕ НАЛОЖИ ДА БРОИ ПИЛЦИТЕ...НО ЩЕ СА МАЛКО,МНОГО,МНОГО МАЛКО...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
БК Академик Пловдив
Потресаваща история от Пловдив
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: