ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Наказват директора на Пиронкова - приел я без изпит
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:26 / 02.07.2010Коментари (24)10126
© Plovdiv24.bg
Директорът на спортното училище в Пловдив Любен Жилков е наказан от Регионалния инспекторат по образованието, защото приел Цветана Пиронкова без изпит.
Това сочат данните от проверка на Регионалния инспекторат по образование.

Според образователните инспектори таланти като Пиронкова не е трябвало да бъдат приемани в спортното училище без изпит, макар и това да е станало преди години. Директорът Любен Жилков обаче се позовал на Наредбата за прием в спортни училища, според която без изпит могат да влизат медалисти и национални състезатели, които имат отличия от олимпиади, европейски или световни първенства.

За това, че е приел в спортното училище да се обучават най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова и 16-годишният европейски шампион по тенис - пловдивчанинът Димитър Кузманов, Любен Жилков е наказан с предупреждение за уволнение.

И, докато държавата не иска да създава спортни таланти в училищата, братовчедът и спаринг-партньор на най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова прогнозира още по-големи успехи за нея.

Източник: PRObg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Жилков не стана голям вратар,но показа,че е пич и плю в лицето на скапаната държава,браво за това!
+2
 
 
Този Жилков има мноооого други и къде по-големи грехове и си е за уволнение!!! Но изтъкването на казуса с Пиронкова май специално се разиграва за да не бъде уволнен. Нямам друго обяснение. Всичко е театър.
на 02.07.2010 г.
0
 
 
Преди години детето на наши приятели учеше в Спортното - трябваше родителите да плащат на треньора, за да включи детето им в отбора за състезания. И това ако е стимулиране на спорта, здраве му кажи!
на 02.07.2010 г.
0
 
 
Любен Жилков трябва да бъде уволнен не заради ЦЬвети Пиронкова, а за всичките му далавери. Той е некомпетентен и корумпиран. Знам го от опита си да заема учителско място в губернията му.
+1
 
 
Когато крадът милиони няма наказания. Тоя го е яд, че детето му няма да достигне до такова ниво ли какво?? Малумна работа какво да ка кажа... Променете си закона или правилника и наградете човека....
+2
 
 
И сега като отиде да се съзтезава за друга държава ще се вайкаме как ни е предала. Палячовщина в бг.
+4
 
 
Когато Цвети беше приета в спортното, тя не беше нито световна нито каквато и да е медалистка. Жилков изкривява фактите.Защо някой да бъде приеман без изпит, щом това е правилника за прием. А и Цвети беше на индивидуално обучение и нека Жилков да каже колко пари прибра от това обучение на това съвестно и свястно дете, а и от много други. И също така Жилков да каже защо изобщо кара децата да си плащат образованието каквато и форма да е щом като образованието в Б-я е безплатно . Жилкооов не си агнец безгрешен. Недей да разравяш ла-ното, защото ще замирише.
+5
 
 
Не е държавата а софия... много завиждат и за това така става... много са жалки тези шопи! :@
на 02.07.2010 г.
+7
 
 
В Абсурдистан всичко е смешно особенно напъните на някой да печели точки на чужд гръб
+6
 
 
хахахаах отново по български правим простии,а за дамата дето твърди,че Цветана била никаква по това време,може да провери какви титли на тази възраст и какви успехи,друг е въпроса,за плащането,на частни ученици!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
ФК Пловдив с победа над Спартак при юношите
ФИФА и БФС удариха здраво по клуб от Първа лига
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Благотворително картинг състезание в Пловдив в памет на Аертон Сена
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: