ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин: Омръзна ми от полуидиотите на АМ "Тракия", които присвяткат с фаровете, защото им преча да нарушават закона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:04 / 16.07.2023Коментари (18)70200
©
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да разкаже своето възмущение срещу наглеците, които карат с над 140км/ч по АМ "Тракия". 

"Омръзна ми от полуидиоти, които ти присветват в лява лента, за да им отстъпя място. И това защото им “пречиш" да нарушават закона да си карат с над 140км/ч. Cлучва ce често, когато вече вече съм започнал изпреварване, а някой зад мен вече се е засилил, кара си с над ограничението, и започва да ми свети като луд, за да се прибера по-бързо", казва в сигнала си той.

Пловдивчанинът е гневен от липсата на контрол по "Тракия":

"Ползвам магистралата по доста голям периметър от Пловдив в посока Бургас и обратно, но за съжаление не виждам контрол от органите не МВР.  Няма камери, няма движещи се патрули, които моментално д глобят и свалят номерата на подобни малоумници?

Шофьорът предлага интересно решение на проблема, което е срещал на Запад.

"Нека полицейски патрул да кара в лява лента на магистралата със 140/145 км/ч. Тогава да видим как наглеците ще карат с по 200км/ч и дали ще присвяткат на органите на реда, както на останалите в движението? Защо трябва да се стига до смърт всяка година? Другото, което е, че трябва да се сложат камери за скорост на повече места по магистралата, вместо на безсмислени места по второкласни пътища, където ограничението е 90km/ч". допълва още той.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Карат с 200 и нагоре.Те са с хубави бързи нови коли.Аз карам 120 130.Когато изпреварвам онивам до 150.Аз съм със 150 той ме наближава много бързо и ми се лепва за задната броня.Неговата скорост е 200 250 за да ме приближава толкова бързо.
-3
 
 
Каква му е драмата на този? Да си светкат-той ще ги пропусне, когато може и прецени! Който иска да кара, стига да не застрашава околните! Глобите са си за негова сметка! И още нещо-с колко се предполага, че трябва да карам, за да изпреваря този пред мен, ако този някой кара със 135-140 км/ч
0
 
 
Прав си, абсолютно си прав, но..... Държавата и държавния служител нямат желание да работят! Защо ли? Защото докато онези свине на жълтите павета са там, така ще бъде!
Сподели какво ново....
на 16.07.2023 г.
0
 
 
Абсолютно подкрепям мнението на човека. Тия, които пресеветват с фарове движейки се на дистанция по-малка от нормалната за магистрала 15 местра трябва да бъдат глобявани с 1000 лева и 3 контролни точки според мен. При повторно нарушение - глоба от 5000 лева, и 10 контролни точки. Фактическото им действие е крайно циничен акт, и противообществена проява, хулиганство, и създаване непосредствена опасност за живота на участващите в движението.
0
 
 
Да разбирам, че след като 140 е максимумът, а 60 е минимумът, то нямате никакви проблеми някой да се движи в лява лента с 60, нали? Или греша? Според вас е нормално някой да изпреварва камион с 92 км/ч, който се движи с 90? Защото всеки ден виждам такива образи. Ами, настъпете ги тия коли. Движете се адекватно. Не ми казвайте, че е нормално да ми изскачате със 140, ако някой се движи със 180 да кажем. Тук не става въпрос какъв е законът. Става дума за това, че именно вие сте неадекватните. Защото да лежите на кълката, че вие не нарушавате, а другият да му мисли, само показва колко ограничени и оперирани от инстикт за самосъхранение сте. Гробищата са пълни с такива, които са минавали на зелено. Разберете едно: простаците никой не ги е отменил. Винаги бъдете нащрек!
+11
 
 
В останалите европейски страни тези селски бекове са по-ниски и от тревата , защото където има строги закони , жестоки глоби и повсеместен контрол простотията и наглостта не вирее !!!
0
 
 
Наистина много малоумници мислят, че като карат със 160-180 км.ч. че и повече ,като присвяткат трябва да им се прави предимство от лява лента на момента. Няма как да стане това магическо и мигновено, когато човек е предприел изпреварване с нормална скорост (Не говорим за умишлено стоене в лява активна лента.) Ще чакат, пък, ако искат да пробват да прескочат автомобила пред тях.Как ги лекувам такива тарикати - святка, святка приближи се близо и леко спирачки да види стоповете и го гледам как скача и си пали спирачките.ДРугия път пак да святка и да притиска хората ама ще се замисли.Има закон в тази държава и е редно да започне да се спазва от всички ,но тук вече опираме до култура обща всякаква каквото се сетите.Първите седем години им липсват на такива индивиди.А относно предложението на автора на статията дори и патрулка няма право да кара в активната лента постоянно и да не пропуска идващите отзад да изпреварят,освен ако не е с включен специален режим.Лява активна лента на двулентов път с разрешена скорост над 80 км. ч. се ползва само за изпреварване или заобикаляне на препятствие и след това се връщаш в активна тоест дясна лента.Другото е нарушение.
0
 
 
И защо им отстъпваш.Ина мен ми присвяткат и аз чукам спирачката леко.Онзи като види светналите стопове и си пали гумите да спира.От 200 до 130 трудно се спира.Вярно после има средни пръсти и псувни но намаля доста малкото пидюрастче.
+13
 
 
Най малко 10 патрула от страна трябва да има на тая скапана магистрала и веднага да се свалят номерата на уродите...камери , които моментално да се гледат и докато кретена е още на пътя да се пресреща и да се сваля от талигата и да се оставят на пътя тия изроди...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: