ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Томаш: Допуснахме гол от нищото! Трябва и малко късмет, но сме на прав път
Автор: Стойчо Генов 21:03 / 16.07.2023Коментари (21)5005
Треньорът на Локомотив Александър Томаш заяви, че е обнадежден от това, което е видял в своя отбор през първото полувреме на градското дерби срещу Ботев (1:1).

Ето какво каза наставникът на черно-белите след края на двубоя на "Лаута":

Всеки се надсява да победи. Доста добро първо полувреме за нашия отбор. За съжаление, не успяхме да отбележим. През второто полувреме изцяло нарушихме ритъма си. Хубавото е, че успяхме да изравним. Много искахме да зарадваме тази прекрасна публика.

Ако търсим оправдание, винаги можем да намерим - времето, психологическия фактор, че бързо трябва да изравним след ранния техен гол. Просто ни липсва гол.

Това, което видях през първото полувреме, ме обнадеждава. Трябва и малко късмет, но аз мисля, че сме на прав път. Това дерби е много важно и за града и за феновете. Новите футболисти мисля, че се постараха.

Допуснахме гол от нищото и една греда при контраатака, а имахме 4-5 ситуации, в които можехме да отбележим.

Ботев е променен - нищо общо с отбора от миналата година.

При нас ще трябва време, за да се стиковаме. Но има и неща, които не зависят от мен.

Още по темата: общо новини по темата: 77
16.04.2024
06.11.2023
05.11.2023
04.11.2023
04.11.2023
03.11.2023
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 17.07.2023 г.
0
 
 
Ох мама, и тоя калитко реве за "късмет" ! Че вие имахте уникален късмет вчера бе, второто полувреме мангустите не знаехте къде се намирате 6/1 голови положения за БОТЕВ ! Всяко полувисоко центриране пред вашата врата беше шаш и паника, аз лично не очаквах че Кюлюбю са толкова комични ...
0
 
 
Браво.Гол от дуспа със спестен червен картон е нищо.Гол със боц е върха.А пред 19 000 гърла.Като гост Няма да го видиш пътнико свиден.Както и да го гледаш бяхте фаворити,но тактически надиграни.Заради теб,а сега се оправдаваш Не играхте на закрити врати
+1
 
 
а е бай Томаше , кво ги тренираш не знам , ама тва беши жалък мач едва добутахми за равен на нашия стадион срамота . бай Круши е прав чи все едно сме ги събирали от четвъртък пазара тия наще футболисти
-1
 
 
Сиганско е сърсето, сиганска е душата. Саде локо и Адем Сотков!
0
 
 
Селянките бая бяха гушнали бастуна днес.
-1
 
 
Томаш, не ги слушай мауринцовците, ставаме все по добри. само напред и нагоре.
-4
 
 
Аз май бях от малкото, които призоваваха да се даде още шанс на Томаш... Е, сега вече работата е ясна. Тоя не става и за чеп за зеле. Изобщо, след забягването на Бруно, се оказа, че тия двамката адаши след него стават само за разбиване на готови отбори, но не и за сглобяване на такива. Шестаците днес треска ги тресеше и бяха готови на каквато и да е загуба с по-малко голове, защото в защита са по-зле и от Верея Колю Ганчуво. Вратарчето им нямаше никаква вяра на ра6:0тов и другите покрай него, та се наложи бай Га(е)ню да му дърпа ушите на полувремето да не изритва напред топката от аут, а да я разиграва със защитниците си. А Сашето ми тръгнал на дълъг път с христоивановци и каракашевци, пък се остави да му изгонят Витанов... В заключение: днеска два изключително слаби отбора, със сходен стил на игра- изритване напред и там каквото стане... На мача на Кънчова поляна прогнозирам победа или минимум равен за Локо, защото там дето е текло пак ще тече (на свой терен ще играем все пак), докато неградските с тая дантелена защита и с чакането единствено на голям бонщанс няма да я докарат кой знае колко далече.
-1
 
 
Г-н Томаш оправете нещата ЗАВИСЕЩИ ОТ ВАС !!!и МОЛЯ ДА БЪДА ИЗВИНЕН НО ЗА МЕН НЕ СТАВАТЕ!!!САМО ЛОКО!
+1
 
 
Стикс обесника,чичо Дельо и другите двама несретници няма ли да се изцвъкат по темата, да ни образоват как църнобелите тръчали,Митю дузпата изпуснал 5-6 гола,а съдията не им дал 4-5 дузпи и редовните други лакърдии? Или са се върнали пак в джамията,където се събираха днеска ?
+3
 
 
Логичен резултат с повече владеене на топката от страна на Локомотив, за капак можеше и да победим накрая ... Слаби отбори като цяло , Ханкич бавеше прекалено , чак аз се изнервих , трябва да има уважение и затова си го получи с изравнителния гол ...Добре , че Генчев дойде в Ботев ...негрите са ни много слаби , дърпат ни отбора надолу...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: