ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчани обидени от изтипосването на Альоша в скандален билборд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:43 / 08.07.2010Коментари (41)6122
© Plovdiv24.bg
Пловдивчани възроптаха срещу незаконното използване на паметник на културата с рекламна цел, научи Plovdiv24.bg. Причина за възмущението им са разположените в града билбордове, използващи паметника на Альоша с внушението си, че дори той може да бъде открит в мол "Пловдив". 

От търговския център тръгнаха с всякакви средства да повдигат западащия си имидж и посещаемост, но пловдивчани не останаха безучастни този път и реагираха.

Засегнатите определят идеята като пошла и обидна за пловдивчани и настояват за спешното премахване на рекламните съоръжения. Вече е сезирана и прокуратурата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Паметник на културата ли е Альоша? Според мен е просто паметник. Не виждам нещо незаконно в използването на снимка на паметника, макар и обработена, за рекламни цели. Приемам я като шегичка с цел реклама. Но ако този билборд е внушил на някого, че Альоша може да бъде открит в МОЛ-а, тогава да иде на преглед :)
+2
 
 
Учудвам се, че пловдивчани се показват като тесногръди и хора без чувство за хумор! Интересно ню йоркчани какво ли изпитват като гледат всички превъплъщения на статуята на свободата, примерно... Подозирам, че обидените са над 60 г. и са потресени от идеологическото предателство на Альошка, които е посетил Мол :))))
0
 
 
Аз пък съм бесен от рекламите на глупостите,дето уж увеличавали потентността,"вдигали самолета,зареждали пистолета" и тем подобни говняни мръсотии,дето са тотално сексистки и обиждащи нас мъжете като цяло!!! Тези "реклами" трябва да се забранят изцяло!!! С двете ръце ще подкрепя всеки,който тръгне да съди тия прости тъпанари,дето ги измислят и най-вече ония,дето ги разрешават!!!
-3
 
 
Няма ли някои да заведе дело за този билборд? аз ще го подкрепа.
0
 
 
ШШШ тоя Гешев е голям селянин. Как може да Викаш много важно ве , тоя паметник е символ на благодарността на народа към хората , които са ни освободили и са умрели не за да се налапат с пари или власт , а за да живеем ние по добре. Той не е паметник на руските политици , а на обикновения руски войник , който е дошъл тук с разбирането , че помага . Не може да се подиграват с такива неща . де**а и тъпите софиянци с тяхната смешна рекламна фирмичка дето обслужва МОЛ-а.
-1
 
 
Какви простотии с колелета, че не съм бил там от 5-6 месеца сигурно...
+3
 
 
Абе... каквото сте се разкуткодякали... Това им е работата на хората... Трудно от една картина, може да ти се привлече вниманието... чудат се какво да измислят... Нали Альоша си е на тепето не е в МОЛА кво ви бърка толкова... Защо не се развикате за Билбордовете с цигари и т.н... Чудите се само и вие за какво да се захванете... Сигурен съм, че едно 50% от хората дори не знаят какво символизира въпросният паметник... --- А и в тоя ред на мисли - Да слиза от тепето и без това файда от него никаква... Изтипосан насред Пловдив... Кой е той? Съветският войн - Альоша... бла бла - Много важно... Децата на Пловдив преди да разберат кой е Левски, Ботев, Раковски - ще знаят кой е Альоша... поради факта, че той стърчи над всичко... Както и да е очаквам 7-8 минуса поне :Д
+3
 
 
маркетинговия отдел мисля вече са известни с идиотските си хрумвания,може би помните великия напън от който родиха думичката....наМОЛение,сега този билборд също е леко странен,но това си е тяхна работа,но като гледам как поне 1/4 от магазините вече са хлопнали кепенците явно не си я вършат добре,поради ''успешния'' си мениджмънт и невъзможността си да привлекът хубави марки усещам как ще се принудят скоро като свалят цените на наемите да си напълнят дюкянчетата с търговците продаващи стока от димитровградския пазар,и великия мол ще стане просто поредния тъп търговси център,единственото което засега го спасява е киното.
You can't rely on other people to make you happy
на 08.07.2010 г.
-1
 
 
За да не отговарям на всеки по отделно, понеже виждам, че много хора избиват темата в насока на това какъв е паметника, а смисъла на новината е съвсем друг, то нека те да кажат кой е символа на Пловдив - стружката пред бившия партиен дом? Или може би пикаещото ренде или грозният "влак" на Пешеходния мост или пък кацналият Филип Македонски на Джумаята, или може би самата Джумая джамия ?? кажете кое! Може би антените на съседното тепе са нещо по-хубаво от този паметник? Аз съм един от най-върлите врагове на времената преди 89-та макар и да не съм прекарал много от съзнателния си живот по това време, но паметникът символизира нещо съвсем различно и е много жалко, ако наистина има хора, които не го осъзнават.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Академичната общност излиза на протест
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: