ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Пловдивчанин разкрива тайния звезден план вграден в Париж
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:45 / 09.07.2010Коментари (2)2546
© Plovdiv24.bg
Премиера на "Тайният план - Древен Египет-Париж" на пловдивчанина Любомир Петков, ще бъде направена днес от 18 часа в Културен център "Тракарт". Книгата ще презентира журналистката Люба Кулезич. В залата ще бъдат подредени и 13 платна, масло, създадени от Любомир Петков в съавторство с Любомир Марков. Картините са на тема "Геометрия в цветове" и за първи път се представят на пловдивска публика. Поканени са представители на читалищата, които ще получат безплатни екземпляри от "Тайният план".

Книгата прави сензационно разкритие за грандиозен проект за управление на света, задействан още с излизането на евреите от Египет, който продължава и до днес. Според автора Любомир Петков, евреите не са били изгонени, а тяхното разпръсване по света е планувано и са били водени от фараонски наследници, носители на автентичната кръвна линия, водеща началото си от самия Озирис. По този начин се съхранява и до днес древната династия на фараоните, пряк наследник на Бог, както и знанието за света, "оръжието" само за посветени. В изследването авторът развива интересната теза за Джед - истинското автентично име на Бог - единната божествена същност, в последствие самият Озирис е отъждествяван и изобразяван като достопочтен Джед, Озирис, който е брат и съпруг на Изида и техния син Хор. Със страстта на изследовател пловдивчанинът методично посочва образите на Джед в старата и нова история на човечеството.

Изображението на Джед е изрисувано върху тавана на зала 28 от египетската експозиция в Лувъра, Париж, самият Цар Соломон на едно единствено място в библията е наречен Джедидиах /от бога възлюбен/. Същият символ се разкрива и чрез контурите на две църкви необяснимо присъстващи на едно място, а именно Дома на Инвалидите. Всъщност именно към Париж и Франция се насочва едно от основните направления в потоците на разселването на евреите. То се установява там и в исторически план достига при нас като племето Изиси, което име произлиза от Изида. Самото име на Париж в своя генезис съдържа името на Изида - Паризи, в буквален превод означава точно около храма на Изида - пар изи. Познанието, съхранено, пренесено и развито, авторът го открива в плана на съвременния Париж. Другите аспекти на книгата са рицарите тамплиери и масоните.

Любомир Петков е пловдивчанин, производител на ориз, бизнесмен, който е посветил свободното си време на историята и религиите, рисува и колекционира произведения на изкуството. Книгата му "Тайният план" е продължение на странстванията му в областта на духовността. Въпреки това Любомир Петков твърди, че не е писател и няма подобни амбиции. Представя себе си като човек, който търси заложеното в нас божествено начало.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Интересна е хипотезата. Няма лошо да има по някой и друг ненормалник, който да издава книга в България.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: