ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Костадинов за смяната на националния празник: Ще ни вкарат в граждански война
Автор: ИА Фокус 17:25 / 23.07.2023Коментари (19)4062
©
Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов коментира в страницата си в социалната мрежа Фейсбук предложението за смяна на националния празник на България. Костадинов пише следното: 

"Току що стана ясно, че според проекта за промяна на конституцията на ППДБ националният празник на България трябва да бъде сменен. Управляващият американски режим иска 3 март да бъде премахнат и на негово място да се сложи 24 май. Уважаеми сънародници, управляващите фашисти твърдо следват украинския сценарий за България, целящ да вкара страната ни в гражданска война.

Провокациите спрямо нас българите няма да престанат докато не започнат да ни избиват и по улиците. Възраждане ще направи всичко, което е необходимо, за да не допусне осъществяването на американския план за унищожение на България."


Още по темата: общо новини по темата: 686
29.04.2024 »
29.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/115 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Национален празник трябва да е 4 юли. Това е признание на многовековните исторически връзки на България и САЩ, както и благодарност за освобождението на България. Братският американски народ винаги ни е подкрепял и е давал помощ на нуждаеща се България. Например през Втората световна война са ни хвърляли 35 000 подаръка от самолети. Ако някой ви каже, че са били бомби, а не подаръци, не му вярвайте. Не знам дали сте забелязали, че единствената страна, която няма име за народа си, е САЩ. В Канада живеят канадци, в Мексико мексиканци, в Колумбия колумбийци, в Аржентина аржентинци. Всички те са и американци, народи които живеят на континента Америка. А вашите прехвалени жители на САЩ и име даже си нямат
0
 
 
А ми така се е случило, че третата българска държава е създадена след поредната руско-турска война. Та няма как това да се заличи.
+1
 
 
Московският мисионер на руските фашисти пак се е превъзбудил. Най-добре е националния празник на България да не е обвързан с Русия, а трети март гарантира точно обвързаност с Русия. Копейката затова “рита”! Нека България в края на краищата покаже, че е независима. Нека националния празник на страната показва абсолютна необвързаност! Или българските русофили вярват на новата история спусната от Кремъл, че славянската азбука е дело на РС Македония…
-2
 
 
Сменят празника, защото нищо в България не трябва да има нещо общо с Русия. Даже историята. А кирилицата не се използва само от българите, така че е малко прекалено.
+2
 
 
Копейкин плюе по 24 май. Националист от класа! Не вярвах някога да прочета, че 24 май ни е спуснат от американците, но...Добре, че не е обявен за джендърски празник...засега.
+2
 
 
Айде късопишката копейка почна с рашистката пропаганда по нареждане на мацква.
+2
 
 
глупак крадлив,що е *фашизъм*,папуняк недоклатен?!?Да ти сера на дипломите - на датата 3-ти март е сключен един предварителен договор,благодарение на когото по-късно мекерета като *кораф игнатиф* слагат прът в развитието на съвременна България!Долен продажник и крадец,я кажи колко партии смени,съсел долен!
+2
 
 
Значи до 1990г.не бяхме държава ,щото 3 март не се празнуваше ,като национален празник. Вместо него национален беше 9 септември. И този дебил преди 1990г.е учил на 3 март щото беше работен и учебен ден. Питам се...тогава американците ли ни бяха виновни или неговите кремълски сводници ,щото 3 март в Русия го свързват с Царя им Освободител ,пък комунистите и болшевиките мразят и са убийците на царизма в Русия. За гражданска война не знам кой ще подпали ,но Копейкин трябва да го вкарат някъде ,защото събира съчки. Изрода му безроден. С една фалшива дата не се погубва държава бе боклук невеж.
+2
 
 
Заради Матушката си е готов да вкара България в гражданска война. Долна рубладжийска измет.
+7
 
 
Искам да се обърна към К. Костадинов - копейката. Копейка ти не си никакъв българин, а най-обикновено руско мекере, щом не виждаш нищо българско в 24 май.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
Електронно таксуване в градския транспорт
Масови протести срещу цените на горивата
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: