ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (19)
Ботев направи 0:0 с Брестник в първата си контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:05 / 10.07.2010Коментари (125)18342
Ботев Пловдив започна с равенство 0:0 с Брестник контролните си срещи от предсезонната подготовка, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Събраният преди малко повече от седмица състав на "канарчетата" бе напълно равностоен на завършилия на шесто място в Източната "Б" група тим, като дориимаха и повече чисти голови положения от съперника. Марин Бакалов пък още до 10-ата минута на второто полувреме бе сменил 8 от 11-те си тутиляра, докато треньорът на Брестник Иван Маринов - Масларя запази голяма част от титулярния си състав.

Канарчетата излезнаха с тренировъчните си екипи, които пристигнаха преди няколко дни, които дори бяха без номера на гърба. Титулярните екипи за мачове ще бъдат жълто-черно вертикално райе, а резервните - черно, със златист кръст отпред. Капитан на отбора в началото бе Иван Танчовски, който предаде лентата на Недко Миленов, след като излезе. За Ботев 90 минути игра единствено 20-годишният защитник Владимир Байрев, който накрая остана и с капитанската лента, като най-опитен в отбора.

Брестничани имаха само две-три добри атаки, като дори не се наложи на двамата вратари да се намесват. Ботев пък изтърва няколко много добри положения. През първото полувреме най-близо до гола бяха Запрян Иванов, който се измъкна от защитата, но сам срещу вратаря би на сантиметри в аут, както и Димитър Витанов, отправил силен удар от далеч, но право в ръцете на вратаря. Освен тези положения, "канарчетата" имаха и няколко опасни центрирания.

През второто полувреме също имаше няколко опасности. Иван Танчовски можеше да застраши съперника с удар от пряк свободен от 20-ина метра фронтално, но топката излетя високо в аут. Сериозни опасности пред вратата на Брестник имаше и след няколко остри центрирания. Най-чистото положение бе, когато вратарят на Брестник хвана топката, върната му с крак от съотборник и Ботев получи право да изпълни непряк свободен удар на 7-8 метра от голлинията на гостите. Топката обаче бе избита от защитник от голлинията. Много добро впечатления след почивката направиха влезлите като резерви Петър Иванов, Спас Байрактаров, както и другите по-млади футболисти в отбора.

Ето и титулярния състав на Ботев:
Илия Николов; Димитър Витанов, Васил Василев, Владимир Байрев, Недко Миленов; Стефан Костадинов, Иван Танчовски(кап.), Борислав Караматев, Димитър Байрев, Красимир Кръстев; Запрян Иванов.
През второто полувреме поред влезнаха: Петър Стоичков; Илиян Енчев, Петър Иванов, Васил Годжев, Светослав Асенов, Ангел Рахов, Спас Байрактаров, Благовест Зайцев, Костадин Богданов, Тодор Неделев.
Още по темата: общо новини по темата: 43
24.01.2011
28.12.2010
21.08.2010
17.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
буфери само хора от провинциата работеха в бдж , все големи граждани от близките села
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 11.07.2010 г.
0
 
 
УСПЕХ НА ОТБОРА НА ГРАДА!!! НЕКА ИМЕТО БОТЕВ ПД ВСЯВА СМУТ СРЕД ФEНОВЕТЕ НА КЪРДЖАЛИ, ГЪЛЪБОВО, КАЗЪНЛЪК КАРЛОВО И ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ БОТЕВ НЕ Е ОНОВА, КОЕТО БЕШЕ!!!
+2
 
 
Много, ама много съм учуден от мнения, че трябвало нещо особено качествено да се покаже в тази контрола! За Брестник това е 4-та контрола от подготовката им, значи в подготовката би трябвало да са много по-напред от нас. За нас за десетина дни това е първа контрола. Като се има предвид, че отборът непрекъснато се попълваше през последната седмица!!! За непознаващите футбола като Маричката и Смърфчо ще поясня какво означава това? Това означава, че състезателите са започнали подготовката си от различни нива на физическото си състояние и тепърва предстои заедно с игровите тренировки да трупат физика, за да може към 15 август да са на бойна нога. Докато се създават и обиграват игровите връзки между играчите, скоростите им няма да бъдат високи. Но слабаците разбирачи искат да гледат на контролата нещо, което виждат на световното? Я не се излагайте! Всеки треньор си има методи, с които да доведе отбора до нужното физическо и игрово състояние към първия мач от първенството. Затова отсега да правите изводи е доста селски начин да изложите такива виждания от сорта на: тези ще ви газят, онези ще ви дрънкат, и т.н. Най-добре се смее този, който се смее последен.
0
 
 
маричани се надъхъха :Д о боже ... да не се удавите в реката от злоба бе >?
0
 
 
В ТЕМАТА ЗА БОТЕВ 100 МНЕНИЯ , В ТЕМАТА ЗА "ОТБОРА НА ПЛОВДИВ' 1?
+1
 
 
Незнам майна, ама според мен тряаше да са по - надъхани особено след сичко през което премина отбора, а тях даже ги мързеше да се борят за топката ..
+2
 
 
гледам простите буфери коментират в темите ни , буфери гледам футбол в пловдив през последните 35 години от 1975 , та през последните 35 години никога ама никога не сте имали хубав отбор , дори и отбора на велбъжд през периода 2001- 2004 не бе силен отбор , такъв какъвто бе ботев пловдив през 80 те години , тогава през 80те години ботев пловдив просто бе отбор ме4та , стои4ков и цска имат отрицателен баланс тогава на ма4овете с ботев, да не говорим за разгромите над славиа с 5.1 и над локомотив софиа с 6.2 , когато бяха на първо мвсто в класирането , победи над 4ерноморец , спартак плевен с по 7.1 , над миниор с 8.1 , над берое с 8.1 , такова ма4кане никога е нямало в бг футбола , да не говорим с каква красива игра го постигаха, а тогава локомотив пловдив с ераносян и садъков редовно изпадаха в б група и губеха с по 8.1 от цска и 9.0 от славиа , от там идва и големиа комлекс които се предава от дъртите на младите буфери
-1
 
 
екипите трябва да смените тоя модел не го бива мн мн успех мом4ета с завръщането в А група
+7
 
 
Комплексарите от лаута пак нагазха темата "Ботев", въпреки че тяхната тема е хубава за школата им! Пак ги бием като "мачка у дувар", както се изразяват македонците, коментарите във нашта тема са два пъти повече те пък и претенции имат!Нямало това, нямало онова, а бе господинчовци, февруари месец нямаше както се казва " камък върху камък от Ботев" сега има стадион със статут, отбор, и ред други неща, ние нямаме претенции вие изявявате претенции. Айде марш на лаута да правите стадиона! Какво се интересувате от отбор от "В" група, нали сте от голямото "добро утро". Оставам с впечатлението, че Пловдив има един отбор, щом той се коментира най много, значи това е отбора на Пловдив, и се казва "Ботев"! Хайде продължавайте да коментирате а пък ние ще се радваме, само потвърждавате кой е отбора на Пловдив!
+9
 
 
Даааа. Притеснени са тук някои, че си имаме отбор, и то с много добър потенциал. Чак в Брестник чуваха крясъците на Масларя и разбраха, че нещо не им върви играта. Брестник си играеха с титулярния от миналото първенство състав, имат вече 3 контроли зад гърба си от лятната подготовка и смятаха за проста, фасулска работа да ни се изпикаят на нашия стадион. Ама нещо не им стана замисълът. Те поискаха специално ранен час за да няма публика, ама все пак поне 3 000 имаше. Трябва право в очите на притеснените да им кажаем, че има защо да се притесняват. Няма го Селският за да им гарантира абонаментите по 3 точки от нас за всеки сезон. Свърши гювечът за тях. Но най-притеснен е Хело, и по неговите първосигнални истерични реакции се досещаме, че това ако не е сам Селският, то поне негов роднина, който добре си е цицал от него по това време на 10 години селско управление на Ботев. Защо това нямало, защо онова нямало и т.н. Бой по каската на такива христоловци до дупка!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: