ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Оператор остави голяма част от Пловдив без ТВ преди финала на Световното
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:12 / 12.07.2010Коментари (90)18664
©
С изключително неприятни емоции свързват вчерашния ден и финала на Световното първенство по футбол голяма част от пловдивчани. Един от най-големите оператори в града Blizoo (новото име на обединените Евроком и CableTel), който снабдява с ТВ и интернет голяма част от Пловдив, преустанови услугите си в ранния следобед. На други места пък подигравката с любителите на футбола бе пълна, тъй като сигнала спря минути преди началния съдийски сигнал и те нямаха време да търсят алтернативи. Такова бе положените в Кючук Париж и Южен, според сигнали на читатели на Plovdiv24.bg.

Пловдивчани останаха в неведение, дали ще имат връзка със света и ще могат ли да гледат финалния мач на мондиала, тъй като дежурните телефони на пишман кабелджиите даваха свободно, но никой не благоволяваше да вдигне на тях.

Пловдивчани запалиха мобилните си телефони да се питат за роднини, познати и заведения с алтернативни оператори, където да могат да гледат поне финалния сблъсък. Гневни те се заканваха, че ще съдят оператора или най-малкото още тази седмица ще скъсат договорите си с него и ще потърсят алтернативни доставчици на тв и интернет.

На много места услугите бяха възстановени едва днес. От Blizoo оправдаха информационната катастрофа с вандалска проява, извършена от злонамерени, но технически добре подготвени лица, но все още не коментират дали по някакъв начин ще обезщетят пострадалите си клиенти.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вчера след работа отидох до най-близкия офис на фирмата да се оплача и поисках да подам жалба-касиерката ми каза че и да подадем жалби нищо няма да стане,точните думи бяха- Е вие какво очаквате да направим и да подадете жалба,сигнала го е нямало само няколко часа,а в договора пише ,че ще бъдете обезщетени ако липсва сигнал 72 часа!!!То бивало в 21 век да ни оставят и 3 дни без телевизия. 3 часа ,но пропуснахме финала заради тях нали? мисля че след такава издънка не е най-правилният отговор
0
 
 
Еврокома винаги са били мошеници и както и да се наричат сега, пак си остават мошеници. Бях техен лоялен клиент 8 години и чак когато подадох молба за прекратяване на договора, се сетиха да ми напредложат 1000 оферти само и само да ме задържат като клиент. Иначе си плащах като поп 20-те кинта на месец за скапаното качество на кабелната им телевизия. Хората бяха пуснали вече на по-ниски цени цифрова телевизия. За интернета им - без коментар - не стига че е скъп, а за малко мегабити, ами и постоянно се дъни връзката и никога не ти ги изпълват мегабитите, за които плащаш. А сега чувам, че вече са си направили договорите като на мобилните оператори - подписваш за една година и ако не отидеш да точната дата да го прекратиш, автоматично ти го преподписват договорчето. Съмняваме някой друг оператор да ги е саботирал, те хората масово се отказват от тях от доста време насам вече, така че едва ли е конкуренция. Може би някой бивш служител, ама за да го е направил, сигурно си има причина.
0
 
 
Аз до вчера не съм имал проблеми. Бил съм и на други оператори и не мога да кажа че са по-добри. Не знам дали това с кабелите е истина, но е факт, че към 00:30ч минавах през Коматевския възел и имаше патрулки и опъваха кабели. Надали лъжат, а и все пак сме в БГ напълно "нормално" е така да се убива конкуренцията!
0
 
 
От както си прекратих договора с ТВ, Близоо или както там му е името, вече имам стабилен Нет и качествена телевизия. За тези които не знаят тъпия ТВ вече не са монополисти, в Пловдив има много по добри и качествени компании които предлагат качество на добри цени! Хора замислете се, не се оставайте да ви лъжат !
0
 
 
Здравейте-технически съм грамотен и мога да срежа на който и да е оператор кабелите. Всички оператори ползват шахтите и тръбите на БТК-само трябва да знаеш кой кабел на кой оператор е-това е направено или от съкратените техници поддържали преди това мрежата или от конкурентен кабелен оператор заради новите по изгодни пакети подбиващи пазара на телекомуникационните услуги. Ако ми платят и на мен и аз ще оставя някой район без кабелна и цифрова. За абонатите на Булсатком-абе пичове като е облачно и вали порой как гледате-щото моята антена не лови. Все пак се надявам да няма такива ексцесии щото от откритата конкурентна война всички печелим,но от подмолната всички губим.
0
 
 
Абе хора.. докога с тези кабеларки.. БУЛСАТКОМ.. чинията на терасата и който иска да Ви реже кабела да ви цуне по... Аз бях на ТВ.. ама то писва с постоянни проблеми и извинеия и смущения .. айде сектир и в дивия, да живее цифровата телевизия без кабел! В Европа сме!
+1
 
 
за да нямате проблеми с срязани кабели и пропуски на финал,слагайте сателитна чиния :)
+2
 
 
Бе хич да не ми пробутват такива извинения-срязали им кабелите.Как само на тях все има проблеми,винаги нета прекъсва,винаги "пращат техници веднага",които премахват проблема след 3 дена?Пълни помиарщини.Преди 2 години на европейското картината ми беше на снежинки като от соца,идваха 10 пъти,пробутваха кви ли не глупости-чак някой крадял кабелна.Теглих им 1 майна и прекарах за същата цена цифрова на друг оператор,супер доволен съм и имам двойно канали колкото тях и нито 1 проблем за това време.Истината е,че са мизерници и нямат подръжка.Тия смешни коли от 5 години само ги пребоядисват с кви ли не надписи да лъжат хората,но който е минал на тях-винаги е съжелявал.Това е истината!
0
 
 
Еми вече няма нужда да криете дистанционното..
0
 
 
на всички.които са на така наречените БЛИЗО.абонати.съветвам ви ба минете на ДСС.и няма да имате проблеми аз съм абонат от 3 години и до сега съм много доволен
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: