ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лятната разпродажба в Локо продължава с още двама титуляри
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 31.07.2023Коментари (26)8597
©
Матеус (вдясно) има оферта от хърватския Риека
Локомотив (Пловдив) е пред раздяла с още двама от основните си футболисти. Това са Бабакар Дион и Матеус да Силва. Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, друг от "смърфовете“ - Пиер Зебли, замина за Азербайджан.

За Бабакар Дион има оферти от Азербайджан и Швейцария. За Матеус е постъпило предложение от хърватския Риека, където треньор е бившият халф на ЦСКА Сергей Якирович.

Очаква се двамата играят за "смърфовете“ в днешната среща срещу Ботев (Враца), а в следващите дни да има развитие по техните трансфери, твърди Блиц. През зимата сериозен интерес към Матеус имаше от ЦСКА 1948. Тогава шефовете на “черно-белите" отхвърлиха офертата, а същото сториха и след края на миналия сезон.
Още по темата: общо новини по темата: 772
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не реагирайте първосигнално.Това са реалностите.Ако не ги продадат сега когато има оферти за тях,догодина ще си тръгнат като свободни агенти.Важното е да има кой да ги замести,а такива момчета има.Вместо Зебли е налице Лео Сена,който е много качествен играч.Ако няма вече здравословни проблеми и влезе в кондиция имам големи надежди за него.Вместо Дион ще има повече игрово време за Петър Андреев,а той е наш юноша и трябва да му даде шанс.Тук са и Алфа Конте,Евандро.Така че не бъдете черногледи.Рано или късно и Динко Хоркаш ще си тръгне,но имаме Кристиян Томов.
0
 
 
Тоя болния смотаняк Фекала, беше един от първите да пише глупости и да ни излага, когато Локото ни размазаха с 6-0
на 31.07.2023 г.
0
 
 
ГОСПОДИН СМОТКОВ ИЗЛАГАТЕ СЕ ! ПРОДАВАТЕ ДОБРИТЕ НИ ИГРАЧИ ЗА МИЖАВИ ПАРИ! КАТО НЕЗНАЕТЕ КАК СЕ УПРАВЛЯВА ФУТБОЛЕН КЛУБ , ПОПИТАЙТЕ Г-Н КРУШАРСКИ . ИСКАМЕ НАШИЯТ ОТБОР ДА ВЪРВИ НАПРЕД СЪС БЕЗРАСЪДНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ И ПРОДАВАНЕ НА ОСНОВНИ ИГРАЧИ НИЩО ХУБАВО НЕ НИ ЧАКА! ЛОКОМОТИВ Е ТРАДИЦИЯ , ЛЮБОВ И НАШИЯТ ЖИВОТ ! НЕ БЪДЕТЕ НАГЪЛ КОКОРБАШИЯ! Двамата с крушата ще разпродадър отбора и после ще взрмат някакви от 2ра лига и разни чернилки. После един друг ще си прехвърлят топката.
0
 
 
От Ботев нищо. Мили родни картинки, в предсказуемо първенство.Купуване с цел продаване без стратегия за инвестиции в бъдещето.Кой продава по скъпо. Лудите горяни,хегемони по една или друга причина ,Славия юноши изградени в клуба.Какво е състоянието под тепетата Един двама свободни агенти направили с 10 мача нещо и се продават на по богати второстепенни отбори.Така е при едните и другите Защо бързи печалби,избиване на вложените пари и осигуряване на бюджет за следващият трансфер.Смешно,ако не играеш в ЕКТ,истинският пазар .Но сегашните собственици чакат пак и отново избори.Договаряне със следващите народоизбрани.Някой от пловдивските отбори да има лоби в БФС.Крушарски чрез малък Тошко,Ботев чрез Общински съвет чрез общинари,но върховните позиции са на сини,червени,зелени и тимаджии.Синята крепост в миманса.Я прегледайте УС на БФС.Няма един свързан с Пловдив или пловдивски клуб Софийски вампири ние не сме ангели.И сме го доказали.Локовци пишете минуси защото сте локовци и истината боли.Както вас така и нас.
0
 
 
На Зеки Байрам и бай този още им са вътре в анала бахурите и шават ли, шават...
-1
 
 
Явно "Табелата" е бил прав ! Няма как , иначе само се налива , без да се връща пара !
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 31.07.2023 г.
-1
 
 
закриваай закривай катуна
-1
 
 
тоя Матеус трябва да го вземем при нас, добър десен бек е, а и нека да направи крачка нагоре, не може да си цял живот в махленско отборче
0
 
 
Ако пак ще ги изтървем без трансфер да заминават .Избора е техен ,но насреща трябва да има нещо качествено .Томаш няма ли да си ходи ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: