ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Секс кошмар за пловдивчанка по време на купон. Мъжът бил семеен, тя го искала
Автор: Ивет Калчишкова 13:48 / 04.08.2023Коментари (7)26711
©
Снимката е илюстративна
"Когато общественото мнение влезе в съдебната зала, справедливостта излиза", така коментира оставането за постоянно в ареста на своя клиент адвокат Красимир Баков пред репортер на Plovdiv24.bg.

В. Н. е обвинен за изнасилване и съдът продължи мярката му “задържане под стража" за неопределен период от време. Това е окончателно решение на втора инстанция от вчера.

Случката е от миналия месец, когато обвиняемият е бил поканен на празненство близо до Пловдив. Сред поканените е била и потърпевшата.

В малките часове на нощта и след употреба на алкохол двамата остават насаме. Качват се на втория етаж на къщата, където е спалнята и там извършват полов акт.

В показанията си Наков обяснява - според него случилото се не е било по принуда. Той е споделил на момичето, че иска всичко да си остане между тях. Причината е, че мъжът има семейство и дете и не е искал това да му повлияе негативно.

Това прокурорът изтълкува като склоняване на момичето да не подава жалба и че ако бъде пуснат на свобода, Наков може да промени показванията на другите свидетели.

Според показанията на момичето актът е бил принудителен. Тя е била качена на рамото на момчето и насилствено заведена в спалнята. Там се е опитала да вика, но не е чута заради силната музика.

Когато тя първа слиза при компанията, им разказва, че е била изнасилена. Малко по-късно жената и нейната приятелка са откарани към дома им от брата на обвиняемия.

Няколко часа по-късно неин приятел подава сигнал на телефон 112 за деянието, а чак след това самата тя отива в Първо РПУ.

Според прокурора, присъстващ на делото, този тип обвинения рядко имат свидетел. В голяма част от случаите участниците са само двама.

Повечето свидетелите, които са присъствали на купона, са общи техни приятели. Според прокурора е трудно да се вземат предвид техните показания, защото възприятията им са различни. Едни казват, че е момичето е било спокойно, а други, че е плачело. 

Прокурорът изтъкна, че при момичето има телесно увреждане на половите органи, което подкрепя нейната версия.

“Ако стъпим на двата сигурни акта - полов акт и телесното увреждане, ако отечем думите на жертвата на насилието - мъжът е виновен.", каза още той.

Защитата контрира думите му с факта, че момичето се е забавило да подаде сигнала и през това време не се знае точно какво се е случило. Както и че майката на домакина е била в съседна стая и също не е чула викове.

“Тя ми каза да се качим горе. Не съм искал да е насилствено. Искам най-лека мярка", добави обвиняемият Наков като последни думи.

“Не можем да разчитаме на обективност от страна на провораздавателните органи, защото този обществен натиск прави невъзможна работата на професионалистите", коментира още адвокатът след делото.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
И само за протокола разкъсвания има и при не насилствен секс по някога така че това не е неоспоримо доказателство за изнасилване.
+1
 
 
да и заведе той едно дело,че тя го е насилила-само като я вкарат за разпит и ще си каже всичко
-2
 
 
Каквото и да се е случило....,само като прочетох СЕМЕЕН МЪЖ С ДЕТЕ.....САМ ОТИШЪЛ НА ДДДОООМММАААШШШЕЕЕННН КУПОН.....В МАЛКИТЕ ЧАСОВЕ,ПИЯН.....ЯСНО...,ВСИЧКИ СМЕ МИНАЛИ ТОЗИ ПЪТ.....МАЙКАТА НЕ БИЛА ЧУЛА????КОЯ НОРМАЛНА МАЙКА ЩЕ Е ТАМ ПО ВРЕМЕ НА КУПОН.....ИЛИ Е ГЛУХА,ИЛИ НЕНОРМАЛНА,ИЛИ И ДВЕТЕ.....ПРИ ДОБРОВОЛЕН СЕКС НЯМА ДА ИМА РАЗКЪСВАНЕ.....
+4
 
 
Да и аз съм на това мнение има нещо много гнило майката не е чула нищо ми то ако е викала ама на ушким или на ушенце...изглежда си че е наредила пича а колко златотърсачки вдигат купони след промяната в закона....
+3
 
 
От следващият път ще стане така, че да им се връчват декларации на съгласие които да разписват и попълват собственотъчно преди секс ако искат такъв... за да няма после ... то беше по взаимно съгласие или аз не исках. Или по скоро го е искала, но после е решила защо пък да не изкара някой лев и да не го обвини човека в изнасилване.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: