ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Победата на "Колежа" отново мираж, не стана и от седмия път
Автор: Стойчо Генов 23:12 / 04.08.2023Коментари (35)9574
Отборът на Ботев (Пловдив) продължи негативната си серия и отново не успя да спечели първа победа на своя новопостроен стадион, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Канарите" загубиха от Арда (Кърджали) с 0:2 в двубой от 4-ия кръг на Първа лига.

Умар Сако (40) и Станислав Иванов (42) се разписаха за гостите.

Така възпитаниците на треньора Станислав Генчев останаха с актив от 2 точки и вече са на 14-о място във временното класиране. Победата бе първа за Арда през сезона и тимът на Александър Тунчев има вече 4 точки, но е и с мач по-малко.

Жълто-черните нямат победа вече 7 поредни двубоя на стадион "Христо Ботев" след неговото откриване в края на април В тях тимът записа 6 поражения и едно реми пред собствена публика, като отбеляза само един гол.

Първият точен удар в мача дойде чак в 40-ата минута и за съжаление на домакините, той се превърна в гол за Арда. Радослав Цонев центрира от корнер в наказателното поле, където Умар Сако надскочи "жълто-черната" отбрана и засече с глава под напречната греда - 0:1.

Само две минути по-късно гостите от Кърджали удариха втори път. Станислав Иванов бе изведен с двойно подаване почти от центъра и напредна с перфектен дрибъл. Той финтира 3 пъти поред Роберто Пунчец, след което технично шутира покрай вратаря Даниел Кайзер за 0:2.

В началото на второто полувреме "канарите" успяха да отправят първия си точен удар към противниковата врата. Точукву Ннади пробва шут от границата на наказателното поле, но Анатолий Господинов успя да избие.

Половин час преди края Арда пропусна да отбележи трети гол. Влезлият на смяна Деян Лозев получи на левия фланг, напредна леко и шутира, но топката премина на сантиметри от гредата в аут.

В добавеното време испанецът Антонио Перера направи излишен фаул край тъчлинията и бе изгонен заради втори жълт картон.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Николай Минков (46- Рой Херман), Йонас ТамРоберто Пунчец (46- Антонио Перера), Самуел Акере,  Джеймс Етоо, Точукву Ннади, Янис Карабельов, Красиан Колев (46- Константинос Балоянис), Уме Емануел (66- Фаустас Степонавичус), Мартин Секулич.

Още по темата: общо новини по темата: 1182
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Вчеръ Сашу Утличникът беши милустиф към назе клетити кънарйе и ни писъ саму Слаб дьвйе, инъчи можиши пак дъ нъ къчи нъ шистицътъ зъ Изгриф дъгуевъ :(
0
 
 
Къде ги наклеца пак Тунчев .Насред Кънчева поляна .След такива мачове се мълчи селяни .
0
 
 
Има тема за кюстендилският Пришълец,но само с един коментар.Комплексарите са тук.Циганска работа
0
 
 
ботевЪ радва изключително много Пловдив: огромно, бездушие, тотална липса на идеи, освирквания от феновете и най- голямото падение- козирката. Тя прилича на каскета на пияница накривен неадекватно на горе. Наистина ботевЪ е символ на усмивката, създаден е ,з а да радва Пловдив и Локомотив. ЗИНГА, благодаря ти за клоунската трупа на Източен 10. Нямам търпение да гледам Хебър- ботевЪ- шоуто от клоунската трупа на кЪнарите е ГАРАНТИРАНО...
+2
 
 
Стоян канара каза че мачлето му е харесало и в чест на пълния стадион тази вечер е поканил всички юрдечки на коч курбан в Стряма.
+2
 
 
с тези куци пилета мираж ще е още дълго време-гледайте само при 2-рия гол как номер 44 не знае как се противодейства на двойно подаване и си изпуска човека зад гърба-това се учи на 10 годинки в школите-и това ми било професионален футболист
0
 
 
Явно мангалите ги интересува повече Ботев,отколкото техният отбор.Циганска злоба.
0
 
 
Стадионът е малко прокълнат. Може де се развали магията. Има вещ човек който ще я изчисти. Задължително е Иначе ще се сменят,играчи, треньори , фенове , напрежение до безкрай.
+3
 
 
Дънни риби, срам сте за Пловдив! Бееееее!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: