ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо разби лесно Спортист с голове на младоците
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 17.07.2010Коментари (28)8553
© Plovdiv24.bg
Абушев се отчете с два гола и много добра игра
Локомотив победи лесно с 4:0 Спортист (Своге), в контрола играна в Банско. Подопечните на Христо Бонев смазаха с играта си своите противници и 4-те гола беше най-малкото, с което Спортист можеше да се размине.

Както единствено Povdiv24.bg вчера писа, от състава на Локо бяха натирени чуждестранните тарани Франклин и Гуарино. Това принуди Бонев да заложи на изключително младата нападателна двойка в лицето на Рангел Абушев и Георги Петров - Геша. Голобрадите младоци изиграха доста добър мач и показаха доста добър синхрон, като нападателна двойка, реализирайки и три попадения.

Преди почивката "смърфовете" се скъсаха да пропускат. Половин дузина изгодни положения пропиляха именно Абушев и Петров, създадени от техните съотборници. Спортист от своя страна само се бранеше и не отговаряше по никакъв начин на неспирните атаки на пловдивчани. Въпреки многобройните пропуски младите нападатели показаха старание, желание, скорост и разбирателство, като грешаха единствено в завършващия удар.

След почивката двамата коригираха мерника си и набързо набутаха три безответни гола на Спортист. Първо на два пъти точен бе Абушев, а в края на двубоя Петров си изработи дузпа, която реализира за 3:0.

В края на двубоя се прояви и голмайсторът от последните две срещи Дани Кики. Първо реабилитираният футболист натресе страничната греда след хубав шут, а след това при единствената опасна атака на Спортист изчисти топката от гол линията след разбъркване пред Ставрев.

В последните минути на срещата блесна и друг млад играч в редиците на "смърфоете". Кики свали с глава топката на Цветан Йотов, който реализира за крайното 4:0.

Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ultra, ще ви видим и вас бе, майна ;)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Предлагам на всички истински привърженици от двата отбора, да си говорим истински за любимите отбори и да не се плюем! Ако Зума налага млади момчета аз съм за! Може да почакаме година две докато станат добри футболисти но така е било в миналото, няма как да не стане и сега! Аз си мечтая за дербитатта на големия стадион, който не ги е изпитал нищо не знае! Тогава нямаше буферни зони и други простотии, като днес, полвината стадион буферни зони и 15 000 човека. Дербитата се играеха на минимум 25 000 човека! Локомотивци сядаха от лявата страна страна на централната трибуна, Ботевисти от дясната, агитките пак правех шоу, мача свършваше и се прибирахме заедно, без простотии! Тогава гледахме футбол, а сега имитация!
+5
 
 
Браво на младите таланти на Локомотив.Винаги едно младо момче се стреми да се докаже и бяга за двама а не стои залостен напред.
+10
 
 
Рангел Абушев е голям талант. Евала! И аз съм ЗА младите пловдивски футболисти които милеят за отборите,пред наемниците търсещи дебели пачки. А Бонев знае как да се оправи с младите! Успехи ви пожелавам Локомотивци.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+10
 
 
АЗ СЪМ "ЗА" МЛАДИТЕ ДА ИГРАЯТ ЗАКВО СА НИ НЕГРИ КАТО СИ ИМАМЕ РАНГАТА ГЕША И ДАНИ КИКИ....
+12
 
 
Гара Своге е малка гара, на която експресите не спират! Важното е да минаваме транзит през гарите София, Варна, Бургас, Ловеч и др!
+8
 
 
Момчета, трудно е само с младите. Разберете и гледайте реално. Това са Спортист, не са Лфски, ЦФКА или Латекса, срещу тях с младите лъвчета трудно ще стане. Трябват ни опитни и мощни нападатели(дори и чужди негри).
+10
 
 
Това се иска браво !! Кики осъзна грешката си ик в всеки ма4 блести дано да е така и в официалните а за младите какво бих могъл да кажа това 4е показват талант може само да ме радва ...Напред Локооо ... 4ерно бели сме навред ... !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: