ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Lidl сваля цените с нова акция всяка седмица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 11.08.2023Коментари (3)2865
©
Lidl стартира нова, дългосрочна кампания за понижаване на цените на редица продукти в асортимента си. От своя страна, потребителите на приложението Lidl Plus ще се възползват и от допълнителна отстъпка за някои от вече намалените артикули.

Акцията за още по-изгодно пазаруване започна тази седмица и включва над 70 продукта, намалени с до 46%. На рафтовете в 119-те магазина на веригата в страната могат да бъдат открити ценово намалени млечни продукти като меко сирене чедър, цедено кисело мляко 10% от собствено ферма, натурален и плодов скир. Сред другите артикули с по-ниски цени са любимите на мнозина сладоледи и сладки изделия, алкохолни напитки – бира, вино и ракия, както и различни сокове за малки и големи. Всяка седмица Lidl ще обявява нова група артикули с намаление.

Всички клиенти на Lidl, които използват мобилното приложение Lidl Plus, ще получат допълнителни отстъпки на вече намалени артикули. С първата акция от 14 до 20 август приложението ще донесе още 15% намаление на изворна вода Saguaro, ванилов сладолед Ballino, бира Deep и кола Siti.

"В Lidl се стремим да предлагаме на своите клиенти разнообразни и иновативни кампании, чрез които да дадем още повече възможности за изгодно пазаруване и по този начин да облекчим бюджета на домакинствата. Продуктите в акцията са внимателно подбрани, за да отговорят най-адекватно на нуждите на нашите клиенти, съобразени и със сезонните навици в потреблението на българина“, коментира Драгомир Илиев, управител "Стоково снабдяване и маркетинг“ в Лидл България.

Наред с активната кампания и изгодните оферти на мобилното приложение, всяка седмица Lidl предлага десетки продукти с високо качество и изгодна "Lidl цена“ и намаления от 20 до 50%. Така компанията помага на своите клиенти да оптимизират разходите си и да планират ефективно семейния бюджет.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Цяла година постепенно увеличават с по 50 стотинки редица храни и "намаленията" им накрая са само хвърляне на прах в очите. Преди няколко седмици уж бяха намалили няколко сладоледа "Bon gelati" от разфасофка 1 литър на цена 5,50 лева (стандартната дотогава цена бе 6,99 лева, а месец по-рано беше 5,99 лева), а в продължение на цяла седмица нито веднъж НЕ заредиха от него. Проверявал съм по 2-3 пъти на ден - и сутрин, и на обяд, и вечер. Въображаемото намаление съществуваше само "на хартия". Веднага след този срок с измисленото "намаление" покачиха цената на сладоледа на 7,49, а седмица по-късно той вече стана 7,99 лева! Така тихомълком, уж с намаления, месец след месед качват цените и на редица други храни! Само за 2-3 месеца този сладолед, например, от 6 лева вече струва 8 лева, което е увеличение от 33,3%. Продават и една шунка, 1 кг с формата на куб. Преди тя струваше 9 лева, после през лятото постепенно покачваха цената с 50 стотинки - през седмица-две - и сега вече тя струва 14 лева. Така, от 9 лева тя вече стана 14 лева, което се равнява на поскъпване с повече от 50%! При сирената и кашкавалите също лъжеха с намаления, не зареждаха щандовете в дните с "намаления" (проверявал съм още със самото отваряне на магазина) и след изтичане на този период допълнително покачваха цените им...
+1
 
 
Как да разберем промоцията,като в приложението има само 5,6 намаления.Без рекламната брошура е като в тъмна Индия.А да обикаляш из магазина не си струва,служител рядко се среща.Затова в Кауфланд е по-лесно!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Поскъпване на хранителните продукти
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: