ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Това не е храна, а гавра! Заведение за бързо хранене в Пловдив се подигра с клиентите си
Автор: Георги Кирилов 20:34 / 14.08.2023Коментари (14)40700
Читател на Plovdiv24.bg потърси медията ни, за да разкаже за разочарованието, което е изпитал при доставката на храна, поръчана онлайн от известно заведение за бързо хранене в Пловдив. Читателят ни е останал не само адски разочарован, а и гладен. Съдейки по снимките, които ни е изпратил, човекът има пълното право да е недоволен. Надяваме се с публикуването на подобни сигнали да накара собствениците на подобни заведения да се замислят и да предприемат мерки за повишаване на качеството на предлаганата храна. Ето какво разказва читателят ни:

"Здравейте, искам да ви споделя за случка, която се разигра вчера, за да знаят пловдивчани какво да очакват, когато си поръчват храна онлайн от заведение за бързо хранене "Aladin foods". 

На 13.08.2023г. в 21:35 часа направихме поръчка на храна от заведение за бърза храна "Aladin foods". Срокът за доставка, който получихме беше 50 минути. 

След час и половина чакане, в 23:08 часа се свързахме с оператор на веригата, от когото разбрахме, че има проблем с поръчките и нашата е една от няколкото поръчки, които са били изгубени заради проблем. Увериха ни, че веднага ще се свържат с обекта, за да ни изготвят поръчката в най-кратък срок при нас. В случая  ние проявихме разбиране и се съгласихме. 

След още 37 минути в 23:45, направихме ново обаждане до оператор, за да разберем какво се случва с поръчката, понеже нямаше как да я проследим. Операторът ни каза, че поръчката пътува и ще се свържат с доставчика, за да го попитат след колко време ще е при нас. В 23:53 получихме обаждане, в което оператора ни каза, че до 15 минути поръчката ще е при нас, като така и стана. В 00:06 получихме позвъняване от доставчика и си получихме храната- 2 часа и 31 минути след първоначалното пускане на поръчката.

До тук, можем да си затворим очите, не е приятно да стоиш повече от 2 часа гладен, но все пак на всеки се случват подобни грешки. Нооо...

След разопаковане на поръчката останахме силно възмутени, храната която получихме беше меко казано с "подигравателен" вид. Пилешките дюнери които получихме, съдържаха единствено питка, картофи, месо и малко сос. Ролерът, който получихме също не отговаряше на описанието на съдържание, като той се състоеше от: питка, месо, краставици и малко количество странен сос. 

Очевидно заведението което е приготвило храната ни, не е разполагало с нужните съставки, но в такъв случай бихме очаквали да получим обаждане и предложение за замяна с друг продукт или връщане на парите, но такова не получихме. 

Не мисля че е нормално подобно отношение! За закъснението на поръчката проявихме разбиране, но за доставка на подобна храна няма как да проявим такова. Тъй като храната не беше годна за консумация, ни се наложи след полунощ да търсим работещо заведение, за да не останем гладни, което ни струваше още пари и време..  

Към сигнала си прилагам снимков материал на храната, описанието й в сайта, от който поръчахме, разговорите, които проведохме, както и касовата бележка.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А това среднощно хранене е толкова вредно за организма, ама това е друг въпрос. Панкреаса си има ритъм на работа и почивка. Като се нарушава системно, това води до диабет тип 2. Аз след 18:00 не слагам нищо в уста. Заспивам на празен стомах и се чувствам страхотно!
+1
 
 
синът ми е на 14 и като няма нищо за ядене си изпържва 3 яйца със сирене и се наяжда.И аладините и хепито напоследък се излагат.
0
 
 
Пич, нищо лично, но да чакаш дюнерче два часа от Аладин си меко казано тъп....и още по тъпо е да пускаш подобни сигнали.....отделно, това не е храна, а лайна....
+1
 
 
Наядаха се Аладините и се почна с номерата! Явно мангустите, дето бачкат там, са с гризнати мозъци! Едно време повече ми харесваха! Сега се избасутиха миндилите!!
+1
 
 
За 2 часа чакане що не си сготвихте сами нещо?!
0
 
 
Какво значение има дали си поръчал дюнер или патица по пекински в портокалов сос!?!? Става въпрос че Аладин предлагат услуга която очевидно не могат да изпълнят.
0
 
 
Айде сега...Мързяло го да си приготви нещо, как можел дюнери да поръча/такова му се е дояло/...Истината е че е недопустимо заведението да пращата храна в подобен вид и за съжаление далеч не е единственото такова. Още повече че най-малкото трябва да има компенсация за закъснението.
+2
 
 
винаги съм се чудил как се ядат такива буламачи,а и да си ги поръчаш за вкъщи защото те мързи да спретнеш нещо за 10 минути,което ще е по-добро от това подобие на храна-това вече е мазохизъм
на 15.08.2023 г.
0
 
 
След като не можеш да си сготвиш или те мързи ще стоиш гладен
+3
 
 
Бе ти за два часа до София щеше да идеш да се наядеш.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: