ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Предложиха на Марица бараж за "Б" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 21.07.2010Коментари (16)3766
© Plovdiv24.bg
БФС поиска официално отговор от Марица (Пд) за евентуален бараж за попълване на Източната "Б" група. Хората на Боби Михайлов са поискали най-късно до днес маричани да кажат дали са готови за мач с Разград. Целта е победителят от този двубой да заеме окончателно мястото на отказалия се от първенството Миньор (Раднево). Желание да участват в този бараж имат и от Нефтохимик, но те завършиха трети. От БФС са съобщили, че ако има бараж, в него ще участва единствено Марица и ако те откажат, в "Б" група ще влезе Разград. От Марица потвърдиха за офертата от БФС.

"Решението ще вземе нашият президент Рангел Берберов", отсече изпълнителният директор Георги Фиданов. Според запознати обаче вероятността Марица да приеме поканата за бараж е минимална. Отборът се раздели с доста играчи, които преминаха в Локо (Пд), Ботев и Спартак (Пд). Освен това селекцията на треньора Манол Георгиев е само на 1 седмица подготовка. При Манол тренират общо 15 футболисти - петима от тях са от набор 93, по четирима са от наборите 91 и 92. Информациите, че игралият в Ботев, Локо (Сф) и Родопа Стефан Учиков ще окачва калеврите на пирона, се оказаха пресилени. "Не смятам да спирам с футбола", заяви 34-годишният халф. Учиков изпълнява в Марица и функциите на помощник-треньор.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ФК Нефтохимик 1986 събира деца възрасти 2003, 2002, 2001, 2000, 1999, 1998, 1997, 1996, 1995, 1994, 1993, 1992 г. в новия спортен комплекс в кв. Изгрев зад Велека. Треньори са бивши футболисти с голям опит в професионалния футбол. На набор 1992-1993 г. треньор е Ганчо Евтимов. Играл в най силните години на ПФК Нефтохимик , години в които отбора игра на два пъти на европейската сцена. На набор 1994-1995 г. треньор е Костадин Джамбазов играл не само в България , но и в чужбина. На набор 1996-1997 г. треньор е Станчо Цонев - една от легендите на ФК Нефтохимик. На набор 1998-1999 г. треньор е Милен Христов , който е и настоящ футболист в мъжкия състав на Нефтохимик. Нека децата заповядат в една от най продуктивните детско-юношески школи на България.
-2
 
 
бог съществува ! той създаде кършияка и марица 1921 !
+3
 
 
Най-вероятно Марица ще откаже! ЖАЛКО ! Ние цяло лято се надявахме за бараж и то като 3-ти отбор,а Марица значи са имали много по-голям шанс от нас като втори,но явно не са имали желание за Б група щом са си продали играчите и щом паднаха накрая с 3-0 в Равда.Трябваше да влязат директно и ако не искат Б група поне да дадат лиценза на Ботев.Ама всяко зло за добро-представете си какво ще е на стадион "Марица" на дербито с Ботев
+3
 
 
Абе какво значение има кой град колко жители има, каква е връзката? То ако даваха право на участие по брой жители Севлиево и Каварна да ги махнат от А група,a? Не се излагайте така - има си правила
+1
 
 
Бургас (градът, а не общината или областта) има 208 911 жители. Община Бургас е с над 350 хил. души население, Област Бургас има население 446 066 ж. Е, през лятото за два месеца пребиваващите в Бургаска област може да са и един милион. Моите уважения към Нафтата, но Марица е по-достойна за Б група и нека маричани да не чакат втора покана. Успех, Пловдив! От 2012 г. - четири пловдивски отбора в А група и нито един софийски!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
И все пак трябва да пробват нищо не губят.Всеки един отбор се стреми за издигане в "ерархията" :).Успех на Маричката!
+4
 
 
дано се съгласят така борбата за първото място ще е малко по-малко оспорвана и ще ни улеснят
+5
 
 
Лошото е че дори и да се съгласят нямат никакъв шанс срещу Разград, тъй като просто няма футболисти от миналия състав освен Учиков нз кой още е останал.
+3
 
 
Еми ако Нефтохимик нямат шанс за бараж тогава дано Марица се съгласят - така поне ще се види кой е по-добрия от тия два отбора и по-качествения се изкачи във Б група....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: