ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Проблемите на кабелните оператори в Пловдив продължават с пълна сила
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:10 / 22.07.2010Коментари (44)11007
© Plovdiv24.bg
Проблемите с интернет доставчика DCC набират все по-голяма сила, вместо абонатите вече да са забравили временното неудобство да плащат услуга, от която са лишени, научи Plovdiv24.bg. В редакцията ни ежедневно получаваме сигнали и молби да разберем какво се случва в действителност. Информационното затъмнение е пълно - сайтът на компанията не работи, телефоните дават или заето, или свободно, но никой не вдига, касиерите свиват рамене при опит да се получи каквито и да е информация.

Същевременно проблемите продължават - интернетът ту го има, ту го няма, като в редките моменти, когато има връзка, то тя е толкова бавна, че свършването на каквато и да е работа е почти невъзможно.

Слуховете за орязване на кабели от конкуренти и бивши служители се заплитат с други версии за уреждане на сметки между двамата собственици на DCC. Истината както обикновено е някъде там, но изхабените нерви, пропуснатите ползи и липсата на интернет връзка - естествена и подразбираща се за голяма част от обществото ни, остава отново за сметка на абонатите.


Още по темата: общо новини по темата: 66
15.12.2023 »
29.11.2023 »
25.11.2023 »
25.11.2023 »
24.11.2023 »
24.11.2023 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вече повече от 3 години ползвам тяхните услуги и до сега са били перфектни във всяко отношение. Но само за 1-2 дена си сринаха целия авторитет , който са изградили у мен.
0
 
 
На който му се губят канали от цифровия пакет-влиза в инсталация, натиска заводски настройки и след това отива на бтв-всички канали се връщат.
+1
 
 
Цифровите канали продължават да се излъчват нормално, но не ползвам техен приемник - при сканиране намира 160 канала като си работят и каналите с 1,2,3 часа назад. Не очаквам скоро да се разберат двамата собственици на DCC, така че проблемите могат да продължат докато имат абонати. За алтернатива препоръчвам N3 за ТВ и интернет или ако ви трябва само интернет - cooolbox.
+1
 
 
Булсатком имам в Италия от 2 години-никакъв проблем до 22/07/10. Интернет - Vodafone key 7,2. Чиния, Дами и Господа!!!
0
 
 
То е ясно, че и тия селяни трябва да ги резнем, но къде да идем? Някой да препоръча.
v moito sarce nikoi ne sprq,pusnah te teb,vqrvai v tova!mnogo ranih i s mnogo igrah,no kakto s teb s nikoi ne bqh!
на 22.07.2010 г.
0
 
 
ЗА ТОВА ПОЛЗВАЙТЕ НАшИЯ КАБЕЛЕН И ИНТЕРНЕТ ОПЕРАТОР!!! НЯМАМЕ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ!!!
0
 
 
И аз до перди нямах проблем с този интернет но на последак много ме изнервя зеха да го спират ного често а като го пуснат немога да влезна в интернет само в скайп преди 1-2 часа се оправи та сега е добре . Гено аз имам 3 ч. назад това още ми работи за сега :) дано скоро да се оправи интернета
+1
 
 
Погледнато реално до миналата седмица аз съм нямал проблеми с ДСС - нито с ТВ, нито с Интернета. Може всичко да се случи. Но липсата на инфо ме ядосва. Ако трябва ще звънят персонално на всеки клиент, ако не искат да го загубят. А те, не само това, ами елиминират и единствения си телефон за връзка с тях. И кое наложи да съкратят каналите на цифровата наполовина?! Няма я и опцията за връщане до 3 ч. назад, която беше супер. Явно досега са ги ползвали контрабанда и не са плащали (може би). И в бъдеще само тези канали ли ще са? Какъв е смисъла тогава от цифровата? Еднакви канали, еднакво качество на практика (поне при мен). Няма ли някой от чорбаджиите да излезе и на висок глас и разбираем език да обясни на потребителите си какво (ще) става.
+1
 
 
Днес ходих да си плащам интернета. Касиерките ми обясниха, че програмата им не работи и плащането е невъзможно. Попитах за интернета защо е толкова скапан от няколко дни насам, и им казах, че няма да ги платя тези дни, който аз реално не съм имала и дори малко нет. Обясниха ми, че конкуренти им режели кабелите постоянно и днес е започнато поетапно да ги подменят. Извиниха ми се за неудобството, обясниха ми, че трябва да имам търпение. Проблема е, че моето търпение е към своя край. Едно време имах същите проблеми с гигабит ( ТВ или близу нз кво е последно ) и ми е писнало вече максимално. Дано скоро да се оправят проблемите, защото е абсурдно, живеем в 21ви век в град като Пловдив е направо .. :х
0
 
 
Ами абонатите да спрат да им плащат и това е. И стига вече сте се подвеждали по разни обещания за отстъпки при предварително заплащане на няколко месеца напред. Аз си плащам месец за месец и ако стане нещо просто няма да им платя на моите доствчици. Засега Булсатком нямат проблеми, и интернет доставчика ми също, но при подобни случаи просто не плащам и толкоз.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: