ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Радев от Шипка: Стига! Трети март е червената линия на нашето търпение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:08 / 19.08.2023Коментари (6)2272
© БНТ
Днес казваме стига! Трети март е червената линия на нашето търпение. Това каза на Паметника на свободата държавният глава Румен Радев, предаде репортер на "Фокус".

"Европейска България има бъдеще само, когато сложим край на политическото безочие, което сее раздор и паразитира върху разделението, което търгува с всичко българско за своето оцеляване", посочи президентът.

"Онези, които никога не идват на Шипка, вярват, че да си европеец означава да се отречеш, че си българин. Това е саморазрушителен комплекс. Пагубна заблуда е, че да си европеец означава да задраскаш историята, да се присмиваш на традициите, да се срамуваш от знамето и да иронизираш родолюбието", категоричен е Румен Радев.

С хората от записите и с техните ортаци от тъмните политически сенки ли да го свикам? Не мисля, че това е от полза за националната сигурност. Потвърждава се максимата, че когато държавата е слаба, мафията е силна. А държавата е слаба, защото сегашното управление бе заченато в скандални записи и умерзително съглашателство и в момента отговорността е напълно размита. Така президентът Румен Радев коментира темата дали ще свика Консултативния съвет по национална сигурност заради убийствата.

Петър ДУЧЕВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
*Понеже Радев едва ли ще цитира Стамболов (а и хабилитираните ченгета от кликата му няма да го сторят), да напомним какво е казал бай Стефан преди 140 години: „Ако русите проляха кръв, и ние не проляхме вода. Стомилионна Русия изгуби 40 000 войници и два милиарда лева. За избитите си синове те взеха Бесарабия и цяла област в Азия, а за изхарчените рубли те взеха тройно военно обезщетение от Турция, за окупацията те взеха и от нас двадесет милиона. А ние? От три милиона народ ние дадохме жертва сто хиляди души; опустошенията и пепелищата погълнаха цели натрупвания от векове, чиято стойност надминава десет милиарда. И какво получихме? Отечеството ни – разделено на пет части и раздадено по милост на различни държави. И още – едно натрупано опекунство, което ни души всеки час, което ни спъва на всяка стъпка. Не, ние ще хвърлим туй опекунство…“*
0
 
 
Пак се е насрал завалата.Вари го печи го фуражката и расията не го пуска.
0
 
 
Службите са твои назначения бе дебил. Що го гръмнаха Къро след твоето посещение в ЮАР. Чий го търсеше там и какво я там ли са мафия !? Или ти си мафията. Миризлив ,невеж кретен.
0
 
 
другарю галош*Бакиш*,по-голям разеденител и агент *решетников* от тебе няма!От сега си направи карта на маршрутчето,по кето ще се движиш след президентството,че народната лИбов е голяма и понякога много изненадваща.Впрочем,*решетникофъ*,знаеш ли кой беше наследник на фабриката *Бакиш*?
0
 
 
РЕНОВИРАЙТЕ СИ ЛЕТЯЩАТА ЧИНИЯ ""БУЗЛУДЖА "КАЧВАЙТЕ СЕ И ОТЛИТАЙТЕ ЗА ГОРНИ КАРАБАХ.
0
 
 
ВЪН ОТ България МУНЧО. БЕГАЙ КЪМ РОДИНАТА СИ РУСИЯ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: