ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бизнесмен: От 32 години не съм виждал подобно нещо. Това е пълна простотия и родоотстъпничество
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:04 / 19.08.2023Коментари (11)77824
©
Жан Шейтанов е роден в сърцето на Стария Созопол преди 62 години, тук е израснал и живее със семейството си. Собственик на култов фамилен ресторант. Той е сред най-популярните жители на красивото ни морско градче.

Ето какво каза той за летния ни сезон пред сайта Флагман.бг.

От 32 години имам бизнес, който, разбираемо, развивам предимно през лятото. Имам 3 търговски обекта. Единият от тях работя самостоятелно, другите два давам под наем. Имаме ресторант и работим заедно със семейството на дъщеря ми няколко супермаркета. Говорят колко силен бил сезонът сега, имало много народ. Къде е този народ?!

Какъв е?! Ето ви реалната тъжна картина - от петък вечерта, за събота и неделя, идват с автомобилите си хора от Средна България. Подчертавам, че всичките те са наредени, заедно с колите си, на Каваците, Градина и в Созопол. На плажа лежат за 2 дни общо. В делничните дни обаче спадът е двоен. Това е един от най-слабите сезони, които съм виждал през всичките тези 32 години в бизнеса. Ако не и най-слабият. Работят основно заведенията за хранене, кафенетата, закусвалните и хранителните магазини. Всички останали бизнеси са под всякаква критика.

Относно морето – мръсно било, умрели крави и риби от Украйна доплавали до бреговете ни, радиацията имало, не искам да коментирам още много подобни абсурдни твърдения, разпространявани безотговорно из медии без посочени издатели и в социални мрежи. Съжалявам, но това е пълна простотия от наша страна и родоотстъпничество. Имам колеги в Гърция, гостуваме си. Казват ми - що за народ сте, ако при нас някой каже лоша дума за туристическия ни продукт - ще го линчуваме.

 Да, в Гърция например, имат много по-голямо богатство на риби и морски деликатеси, каквото тук няма как да имаме, но пък усрпяваме да заредим, защото не е далече, в крайна сметка в България също не е лошо обслужването, чистотата, цялостната ни визия като туристическа дестинация. Особено когато говорим за съотношение между качество и цена.


Още по темата: общо новини по темата: 1247
03.01.2024 »
17.12.2023 »
30.11.2023 »
23.11.2023 »
21.10.2023 »
14.10.2023 »
предишна страница [ 1/208 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Типично по български този човек търси вината в другите.Това че ти казваш,че било на ниво(обслужването и всичко останало) не го прави факт.Показателно е дали хората идват или не.Вместо да си вземе бележка и да се опита да подобри качеството сега са му виновни туристите,докато сме с това мислене няма да се оправим.
+3
 
 
Жан, Жан....затрихте хубавият град! Презастроихте го! Напълнихте го с маймунарници, на които им викате хотели и ресторанти! Нашибахте едни цени, които и на Френската Ривиера ги няма.... Няма спокойствие, няма лично пространство, няма въздух, нищо няма....само пари, пари, пари и скубане, скубане и скубане на клиентите.... Що за почивка предлагате? НИКАКВА!!! Лично аз се пренапрягам само като дойдат към Черноморието, камо ли да остана и да спя там, защото това се превърна в зверилник и бардак!!! Защо да си го причинявам? Заради вас и такива като вас? НИКОГА!!!
0
 
 
Стотинка няма да ви дам, МАРОДЕРИ. Всяка година си почивам СПОКОЙНО в Гърция. Това че не ви пълня касичката не ме прави родоотстъпник. Просто няма да си купите още един Супер Маркет или Ресторант. Всички работим, но не можем да си позволим да си купим Ресторант или Супер Маркет. ВИЕ НЕ СТЕ ПО- УМНИ, ПРОСТО КРАДЕТЕ, МАРОДИРАТЕ И ОБИРАТЕ ТУРИСТИТЕ. Ресторант в София или Сливен, Пловдив да продава на една цена, а вие на двойна и тройна .. Защо ? Защото бил на 10-400-1000м от Морето. Ма..на..та ви !
+6
 
 
Пълни глупости. Миналата седмица бяхме в Созопол, през делничните дни беше абсолютно пълно навсякъде. Чалгарниците в новия град бяха във вихъра си. Доколкото бизнеса не са ви виновни умрели крави и риби а цените на стоките и услугите.
0
 
 
В Гърция например си взимаш сутрин едно кафе /дават ти бутилка минерална вода към него безплатно/ за 2 евро-и цял ден ползваш чадър и шезлонг! Това го знаем всички,нали?В Гърция например по плажовете не вървят през 15 мин. и крещят със пълна сила цигани,които да продават я царевица,я понички -там това е забранено.Това го знаем всички,нали? В Гърция ако от някой незаконен хотел баш на плажа си изхвърлят фекалиите в морето-ще го линчуват,нали? Това го знаем всички,нали? В Гърция НЕ издават разрешителни за строежи точно на плажа-това го знаем,нали? В Гърция селските кръчми не дънят чалга до 4 часа сутринта за кефа на десетина мутри,докато хората отишли на почивка не могат да спят.Това го знаем,нали?Има още много неща,които знаем...Ама вие алчни местни селяндури-не искате да свикнете с това,че хората вече могат да пътуват и ще предпочитат да си дадат парите там където има качество! Вие кат сте такива патриоти по морето-що надувате така цените спрямо своите сънародници бе?
0
 
 
В България не било лошо ...... "Лошо" би било похвала, тук е пагубно.
0
 
 
Хората не искат да ти плащат цените в ресторанта ,цървул малоумен.
0
 
 
Не става,майна грешката е изцяло ваша,обслужването,отношението алчността,са природно дадено на всеки българин ,но вашето е грандоманско.Във Гърция и Турция знаят как да ти вземат парите и да ти изкарат душата с памук,това чувство при вас липсва и няма как да го разберете ,е затова и догодина и за напред ще си останете мизерници ,сърди се на себе си ,не важи само за теб за всички ресторантьори и хотелиери.
0
 
 
Е точно в последните му изречения греши най-много. Именно съотношението цена-качество при нашите хотелиери и ресторантьори е най-зле.
0
 
 
Не можете да стъпите на малкия пръст на гърците и турците!отдавна ни загубихте като клиенти! Мръсна вода! Липса на паркинг места! Безумни цени за шезлонги и по ресторантите ! Когато не ви води алчността , ще се върнем при вас!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: