ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите с важен призив за среща на стадион "Христо Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:02 / 21.08.2023Коментари (8)6862
©
Обединени фракции Бултрас излязоха с важно съобщение до "жълто-черната" общност. Реакцията на феновете е след вчерашната загуба от Крумовград с 1:2, като става ясно, че ще се решава "в каква посока ще поемем от тук нататък".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на Бултрас:

Уважаеми Ботевисти,

Обединени фракции Бултрас канят всички, милеещи за жълто-черната идея, да дойдат утре, 22.08.2023 г., в 19:00 ч. на централната трибуна (сектор А) на стадион “Христо Ботев", за да проведем отворена среща, на която да чуем всички мнения за ситуацията, в която се намират отборът и клубът ни.

Ще се опитаме да запознаем присъстващите с хронологията на всички срещи, които Бултрас са правили до момента с мажоритарния собственик.

Очакваме всеки заинтересован да бъде на стадиона, за да решим всички заедно в каква посока ще поемем от тук нататък.
Още по темата: общо новини по темата: 1191
02.05.2024
01.05.2024
01.05.2024
30.04.2024
30.04.2024
30.04.2024
предишна страница [ 1/199 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всичко е постановка.Вчера се изигра едно голямо тото и очаквам да им престрелки щото някоя азиатска къща е обрулиха яко.Правят се на интересни че уж са скарали.Който се е вързал на цирка е повече от малоумен.Истинският собственик от 2010 е фирмите около ДПС с главно действащо лице Пеевски.Първо беше тяхната банка КТБ,после докара подставното лице католикът Георги Самуилов също подчинен на Пеевски.Ангел Палийски също забогатя с протекцията на Пеевски-прехвърли му една камара фирми и може да го видите в търговския регистър,за да е пионка.След това дойде редът на Пимк-фирма на Дпс без никакво съмнение също пионка Илиян Филипов.Няма как редовен нормален бизнесмен да има по 35 45 фирми на негово име-това е абсолютен как да го кажа не ,феномен" ами не знам.Ачо Палийски има над 36 фирми вие представяте ли си човек готвач да има 36 фирми на негово име колкото и заблудени хора да има.Пимка с 40 фирми алооо вие Рокфелер ли сте или не знам.Самиулов с над 30 фирми това без да си кукла на конци и да си подстаено лице на цяла групировка от бандити които са избрали едно лице да бъде маша и за пред хората аджеба не го разбирам.Нека който има обяснение да го даде.Лицата Цветан Василев,Георги Самуилов,Ачо Палийски,Илиян Филипов са ПОДСТАВЕНИ ЛИЦЕ НА ДПС НАЙ-МОЩНАТА ГРУПИРОВКА ОТ БАНДИТИ КОИТО СА ЗАВЛАДЯЛИ ЦЯЛА България.ЗАД ТЯХ СЕДАТ БИВШАТА ДС.На 100% от всички и дори най-заблудените го знаят че е така.Един нормален честен бизнесмен повече от 1,2 фирми няма как да управлява и командва всичко останало е ПЕРАЧНИЦА.ИЛИЯН ФИЛИПОВ Е БИЛ ТАКСИДЖИЯ КАКТО ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ,ПАЛИЙСКИ ГОТВАЧ,САМУИЛОВ ШОФЬОР НА ТИР.Кажете ми как тези лица ще имат по над 30,40 фирми тук колкото и да си прост и да си ПАТЪР работата е ясна че са подставени лица и ще бъдат сменени когато им дойде времето.
-3
 
 
1912 руски селянки…. Яка употреба на грешни медикаменти. ПИМК 2
-3
 
 
Срещата всъщност е в 6 без 10 канари, не закъснявайте!
-2
 
 
Трябва пълна забрана на тези хулигански и криминални организации като в Гърция. Тогава нормални хора ще започнат да посещават мачовете!
0
 
 
,АБЕ Я ВСИЧКИ НА КАФЕ ПРЕД ОБЩИНАТА! ТЕ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ОТБОРА ВИ....
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.08.2023 г.
0
 
 
Абе, вън Зингаревич от клуба и това е! И без него можем да сме на 14-то място. Тоя младеж е абсолютен безхаберник! Парите са на баща му и чичо му /братя близнаци/, но малкия син не може да ги управява и не му отпускат повече.
-5
 
 
Браво! Заедно наведени 1912 руски подлоги! Обединението на най-феликите фиенуви! ПИМК 2
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
БФС се разгърна - глоби Ботев с над 12 бона
Ботев показа пълния стадион от птичи поглед и отправи призив към феновете
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: