ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (9)
Илиян Филипов: Оттеглям изцяло подкрепата си от Зингаревич и руското ръководство на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:24 / 21.08.2023Коментари (18)15712
© Plovdiv24.bg
Официална позиция на пловдивския бизнесмен Илиян Филипов, която Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Не мога да остана безучастен към вчерашния пореден фарс на ръководството на Ботев Пловдив. Видях празните трибуни на дългоочаквания и любим наш стадион "Христо Ботев" и затова правя това обръщение към всички вас.

Относно ПФК Крумовград, като приятелска услуга, бях помолен от управата на отбора да помогна със селекцията, след като той влезе в А група.

Лично аз съм правил среща с всички мениджъри и футболисти, и с бюджет от 200 000 лв на месец, заплати и осигуровки за целия клуб и футболисти, успях да постигна резултатите, които всички виждате. След вчерашния ден, нека бъде ясно на цялото българско общество, че аз приключих с футболен клуб Крумовград!

Това ме накара да оттегля и изцяло подкрепата си от Антон Зингаревич и руското ръководство на Ботев Пловдив. Не мога да помагам на хора, които злоупотребяват с нашата любов към любимия клуб. Чух куп лъжи и обещания на срещата на феновете с Антон Зингаревич как пловдивският бизнес не помага на клуба. Моят ангажимент към Зингаревич беше да консолидирам пловдивския бизнес да му помага за една година, и аз, и мои приятели от бизнеса , му подарихме 2 млн и половина лева.

Никой от нас не получи благодаря за подкрепата, която му указахме. Много бих се радвал и на мен някой, безвъзмездно да ми беше дал за моя личен бизнес дълготрайни материални активи, както са Колежа и базата.

Искам пред всички да изразя безрезевната си подкрепа към професионализма на Станислав Генчев. Знаем, че лошите резултати пораждат болка във всички нас, но нека отбележим, че закъснялата селекция е основен фактор за тях. Във вчерашния титулярен състав, едва 5 футболисти присъстваха, и то не през целия период на подготвителния лагер. Генчев е прав за елемента на психологическия проблем при футболистите. Всички знаем, че ако няма дух в колектива, и най-силният отбор губи. Духът в нашата съблекалня е на нулево ниво заради това, че футболистите ни не знаят кой им е началник.

Уважаеми Ботевисти, ние всички дадохме на господин Зингаревич, най-красивия стадион в България, с най-добрата тренировъчна база, а получихме от управлението му тази жалка ситуация, в която сме вмомента. Г-н Зингаревич ми бе обещал, на първата ни среща, че нито един лев от дадените от него няма да бъдат под формата на заеми, и че ще получавам всеки месец справка с всички разходи на клуба /след осигурените 2 млн и половина от бизнеса/, която аз никога не получих. А в последните дни разбрах, че любимия ми клуб е задължен на Антон Зингаревич с огромна сума в заеми.

Другата част от уговорката ни беше, че както клуба му се предоставя за 1 лв, тогава когато реши да се оттегли, ще бъде върнат за 1 лв без никакви задължения към кредитори.

Г-н Зингаревич, доказахте, че не успявате да изпълните “намеренията си" към любимия ми клуб. Моля Ви, изпълнете обещанието си, което дадохте щом пристигнахте за пръв път в моя офис. Заличете дълговете на клуба към Вас, платете си всички други задължения на клуба към днешна дата, и върнете акциите за 1 лв както обещахме.

Жълто черната част на Пловдив обича много силно, но и много силно мрази. Приятелски и сърдечно Ви моля, не влизайте в конфликт с нас.

Благодаря Ви и Ви пожелавам успешно начинание в следващия Ви бизнес проект.

С Уважение,

Илиян Филипов
Още по темата: общо новини по темата: 1182
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Четеш и се чудиш кои са по-наивни. Ние ли, че допуснахме едно изсулено руско синче на назначен перач на пари, или "некомплексираните" творци в нашите теми. Нашия го били инсталирали ДПС, ГЕРБ и други видни и невидими политически дейци, а техният собственик не бил докаран по същата политическа схема, разбираш ли. Ако беше само от злоба и комплекси бих разбрал, но не е.
0
 
 
Всичко е постановка.Вчера се изигра едно голямо тото и очаквам да им престрелки щото някоя азиатска къща е обрулиха яко.Правят се на интересни че уж са скарали.Който се е вързал на цирка е повече от малоумен.Истинският собственик от 2010 е фирмите около ДПС с главно действащо лице Пеевски.Първо беше тяхната банка КТБ,после докара подставното лице католикът Георги Самуилов също подчинен на Пеевски.Ангел Палийски също забогатя с протекцията на Пеевски-прехвърли му една камара фирми и може да го видите в търговския регистър,за да е пионка.След това дойде редът на Пимк-фирма на Дпс без никакво съмнение също пионка Илиян Филипов.Няма как редовен нормален бизнесмен да има по 35 45 фирми на негово име-това е абсолютен как да го кажа не ,феномен" ами не знам.Ачо Палийски има над 36 фирми вие представяте ли си човек готвач да има 36 фирми на негово име колкото и заблудени хора да има.Пимка с 40 фирми алооо вие Рокфелер ли сте или не знам.Самиулов с над 30 фирми това без да си кукла на конци и да си подстаено лице на цяла групировка от бандити които са избрали едно лице да бъде маша и за пред хората аджеба не го разбирам.Нека който има обяснение да го даде.Лицата Цветан Василев,Георги Самуилов,Ачо Палийски,Илиян Филипов са ПОДСТАВЕНИ ЛИЦЕ НА ДПС НАЙ-МОЩНАТА ГРУПИРОВКА ОТ БАНДИТИ КОИТО СА ЗАВЛАДЯЛИ ЦЯЛА България.ЗАД ТЯХ СЕДАТ БИВШАТА ДС.На 100% от всички и дори най-заблудените го знаят че е така.Един нормален честен бизнесмен повече от 1,2 фирми няма как да управлява и командва всичко останало е ПЕРАЧНИЦА.ИЛИЯН ФИЛИПОВ Е БИЛ ТАКСИДЖИЯ КАКТО ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ,ПАЛИЙСКИ ГОТВАЧ,САМУИЛОВ ШОФЬОР НА ТИР.Кажете ми как тези лица ще имат по над 30,40 фирми тук колкото и да си прост и да си ПАТЪР работата е ясна че са подставени лица и ще бъдат сменени когато им дойде времето.
0
 
 
И като какъв го оттегляш? Като кандидат собственик или като лакей на собственика в сянка?
0
 
 
това че руския евреин ще остави клуба фалирал беше ясно още отначало,не се знае само колко са милионите-засега,и кой от нашите патриоти е в играта-схемите край нямат
0
 
 
Когато преправяхте на една софра със Зико и Цингата бюджета за Грабежа…всичко беше пълно със златни грамоти, ключове, церемонии, ленти….. Безочие безкрайно сред 1912 диагнози!
0
 
 
Довчера се кълнеше ,че Цингаревич има твоята подкрепа .На фланелките на Крумовград има Пимк.Дадохте им футболисти под наем и нямаш нищо общо с тях?Долен лъжец.Колко млн.влагаш на месец в Ботяфъ?Издържай отбора и Цингаревич ще си тръгне към Русия .
0
 
 
Добре дошли на старата шайка. Сълзата, шиши и ляката. Те ша оправят работата.
+1
 
 
Ачо Сълзата се завръща на бял кон, с главен кардинал Илианчо Плейна. Това си е класика в жанра. Цирка е гарантиран и ще е върховен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица на Величко Величков бие с 6:2
Треньорска битка! Левски и Крумовград се надцакват за бивш наставник на Ботев
Пловдивчанин се ядоса след Вечното дерби, започва титуляр на "Колежа"?
Академик Пловдив спечели бронз от държавното първенство до 19 г.
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: