ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шоу със 7 гола! Локо удари Хебър и изравни клубен рекорд от 6 поредни победи
Автор: Стойчо Генов 23:14 / 25.08.2023Коментари (36)9489
© Plovdiv24.bg
Отборът на Локомотив Пловдив продължи страхотната си серия и зарадва привържениците си с шеста поредна шампионатна победа. Черно-белите удариха Хебър с 4:3 като гости в изключително атрактивен и динамичен мач от 7-ия кръг на Първа лига, който се състоя на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик.

Джовани (3), Калоян Костов (25), Бабакар Дион (38) и Ефе Али (45+3) се разписаха за пловдивчани, които бяха подкрепяни от близо 2000 свои фенове в сектора за гости. Георги Николов (11, 18, 44) пък бе точен за домакините. 

Така възпитаниците на треньора Александър Томаш имат вече актив от 19 точки и отново окупираха първото място във временното класиране. Нещо повече - Локомотив изравни клубния си рекорд от 6 поредни успеха.

Досега това се бе случвало само 3 пъти в историята на черно-белите - през сезон 2002/2003 при Димитър Димитров - Херо, през шампионския сезон 2003/2004 при Едуард Ераносян и през 2016 година при Илиан Илиев.

Двубоят започна чудесно за локомотивци, които откриха резултата още в 3-ата минута. Димитър Илиев изведе Ангел Лясков на левия фланг и той веднага центрира в наказателното поле. Там Георги Минчев овладя и подаде към Джовани, който с шут по земя прати топката в мрежата - 0:1.

В 11-ата минута Хебър изравни след груба грешка на Динко Хоркаш. Георги Николов получи подаване в дълбочина, а вратарят на "смърфовете" излезе да го пресреща. Нападателят отклони топката с глава и вкара за 1:1.

Осем минути по-късно Хебър стигна до пълен обрат в резултата. Роберт Мазан проби отляво и центрира в наказателното поле, където Георги Николов засече с коляно за 2:1.

В 25-ата минута след центриране от корнер топката рикошира и се удари в главата на Димитър Илиев. Тя бе посрещната от Калоян Костов, който с мощен шут я насочи под напречната греда за 2:2.

Това бе първо попадение с черно-белия екип на младия защитник, който за съжаление малко по-късно се контузи и бе заменен от друг младок - Ефе Али.

В 38-ата минута Локомотив отново поведе в резултата. След бърза атака Евандро излъга вратаря и даде прострелен пас успоредно на голлинията. Двама играчи в зелен екип се разминаха с топката и Бабакар Дион я засече на далечна греда за 2:3.

Минута преди почивката Георги Николов оформи своя хеттрик. След центриране от корнер топката срещна гредата, а Хорхе Сегура не успя да я изчисти и се получи подаване към Николов. Той почти от упор я вкара с левия крак в мрежата за 3:3.

В добавеното време пловдивчани за трети път в двубоя поведоха в резултата. Джовани центрира от фаул в пеналта, където Ефе Али засече с глава за 3:4.

Локо игра в състав:

Динко ХоркашАнгел Лясков, Хорхе Сегура, Калоян Костов (34- Ефе Али), Кристиян Пешов, Христо Иванов (77- Георги Каракашев), Евандро (84- Кристиан Мендоса), Джовани, Бабакар Дион (84- Алфа Конте), Димитър ИлиевГеорги Минчев (83- Петър Андреев).

Още по темата: общо новини по темата: 772
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
С наслада чета аналните кървежи на жълтурите ?
0
 
 
Рекорд след рекорд, мачкаме като локомотиви, а жълтите цигани цъкат с език и плачат хахаха
0
 
 
Любо Пенев след мача: Искам да похваля момчетата, играхме много добре, продължаваме да израстваме. Не съм съгласен как се ръководи така срещу нас мача. В три от головете на Локомотив Пловдив трябваше да се вземе отношение. Знам кой е собственикът на Локомотив и знам какъв надпис носят на гърба. Не съм изненадан. Много е лесно да свириш срещу Хебър”, започна той. “Не разваляме празника, а футбола. Нямат право да се подиграват по този начин. Имаше две чисти дузпи, не се разгледоха. Момчетата перфектни, допуснахме голове, но казах защо не сме крайният победител. Основният виновник минава много бързо през тунела”, продължи треньорът на Хебър
+2
 
 
При четвъртия гол фекала изпусна сюргуна насред мегдана на Стряма ва дагойба
0
 
 
Хахахахах, изроди кривоглави вместо да пишете в темите на отбора на Пловдив, може да погледнете класирането, да видите 17 точки разлика и първо място, да изпикаете газта стабилно и да лягате. Утре ще боли още повече
на 26.08.2023 г.
+4
 
 
К***ЕНСК@ТА ЖЪЛТААААА СГААААААН И УМРЯХААА ТЕЕЕЕЕ ОТ СРАААМ ЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕ ДОГОДИНА ПАК В "Б" .... БЕЕЕЕЕ ..... БЕЕЕЕЕ..... БЕЕЕЕЕ
+4
 
 
Минава 24 часа, жълтите индианци още не спят, подават едно око под юргана, иначе са завити през глава хахахахахах Голям кеф
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: