ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка бясна на заведение: Не си замълчах!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:50 / 30.08.2023Коментари (18)21201
© Фейсбук
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже за проблем, който е изживяла в заведение, където се е подслонила от бурята, която вчера премина през Пловдив заедно с малкото си дете. От нейния разказ разбираме, че тя е получила лошо отношение от собственика на заведението. Ето за какво точно става въпрос:

"Добре дошли в 21 век, когато да си майка с дете е престъпление!!! Разказът ми ще започне с това, че не искам да черня името на никого, а просто да споделя своето възмущение и от части отчаяние за това, че явно да си майка с дете в днешно време е нещо лошо и нежеланано.

Преди няколко часа както всички знаете се изви страхотна буря в нашия прекрасен град. За жалост времето ни хвана по път и аз заедно с едногодишния си син, движещ се все още в количка и една позната също с количка решихме да влезем в "кварталата ни кръчма" за по кафе, докато дъждът спре.

Дотук добре, заведението беше празно вътре и седнахме, като извадихме няколко играчки, за да се залисват децата. Нито са тичали, нито викали, нито пречели... или поне така си мислехме. Без нищо да сме направили собственикът ни заяви, че от утре щял да забрани в заведението да идват хора с деца. Шок! Аз не си замълчах и попитах: "На кого пречим (нямаше нито един човек)"?

Отговорът беше от жена му, която каза, че сме влезли с коликите и сега трябвало да мие. Отново шок! Явно да имаш дете е престъпление в днешно време. Няма да се учудите, като казах на собственикa, че няма да види клиенти по този начин, но отговорът му беше, че клиенти си имал и не разчитал на мен, която съответно съм сядала на два месеца веднъж. Еми как да седна, като явно съм неудобна? Явно количката и детето ми пречат и да вляза някъде с тях е равностойно на престъпление!!!

Механата е на улица "Гълъбец" 6".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Малките, ако бяха ударили по едно малко щяха да се успокоят! Ама кръчмарят не му дойде на ум!
0
 
 
Както има хотели ,забранени за деца до 14 год така трябва да има и подобни ресторанти,не може пикльото да обикаля и писка между масите и да го търпя ,аз ще го изритам заедно с майка му няма да чакам собственика
+2
 
 
Стига с тези бг мами-мързелани, правени на Радка пиратка.Навремето ни учеха на уважение към възрастните, а сега всеки възрастен трябва да се съобразява с невъзпитаното ,,монтесори" на някоя повлекана с надути джууки.Вече ще знам къде да ходя.
-2
 
 
Заведението е супер, храната е много вкусна! По въпроса с майките и ресторантите и аз съм на мнение, че ресторантите по избор на собственика, трябва да имат табелка, да е забранено за деца! Повечето хора искат като отидат на ресторант да хапнат и пийнат на спокойствие а не да има стресиращо пищене и тичане! Такива майки да ходят в ресторанти с оркестър, където е шумно и подходящо за тях.
0
 
 
Собствениците на заведението се смениха, бяха едни млади хора, сега са възрастни, често посещавахме заведението, бяхме им редовни клиенти, доста се бяха постарали да го направят малко по-уютно и храната беше много вкусна. Младежите се отказаха преди няколко месеца и сега като видях тази новина се шокирах, явно не са сменили името на ресторанта. Моля да се поправите, за да не съсипваме доброто име на предишните собственици.
+3
 
 
Като неколкократен клиент на това "заведение" съм абсолютно съгласен с жената. собствениците го взеха на скоро и са тотал щета и от към обслужване и от към отношение. Наричат клиентите си "продоти" и се сърдят като им създават работа. Това е един перфектен екземпляр за хора които нямат никаква работа в тоя бранш и са си повярвали, щото видиш ли имат някакъв бизнес.
+3
 
 
Манталитета на българина защо почвате да нападате, обиждате, кълнете и какво ли не като не знаете, не сте видели и не сте чули какво е станало? И аз мога да напиша тук една измислена история за някого които искам да почерня и Вие ще ми повярвате на драсканиците и готово? Тая същата госпожа и във фейса се жалва по-групите ама едно е да си пишем врели не кипели друго е да има доказателства? Коментиращите водят Ви за носа по същия начин всички, всеки Ви манипулира както си иска и Вие горките вярвате на всичко което чуете...
-1
 
 
Ужасни наивници коментират тука! Вижте отзивите в гугъл - не са анонимни, не са от нови профили и са 100% позитивни. Някак не ми се вярва да са претърпяли чак такава метаморфоза от приветливи и усмихнати до описаните боклуци. Критично мислене се иска, но явно много искам от вас ;)
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 30.08.2023 г.
+1
 
 
никой да не стъпва в тая дупка, да фалират и с мотиките на село да отиват . там няма да мият подове .
+1
 
 
Ужасна история. Българинът е адски ограничен човек. Много, много жалко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бойни спортове
Лято 2024
Академично гребане и кану-каяк
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: