ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
С какви хора се напълни Пловдив? Страшна агресия от водач на "Мерцедес"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:17 / 31.08.2023Коментари (24)29376
© Фейсбук
Снимката е илюстративна
Сигнал за агресия на пътя бе получен в Трето РУ в Пловдив. Помощ от полицията потърсил 23-годишен мъж, който разказал, че около 18.00 часа вчера бил засечен от лек автомобил "Мерцедес“ на кръстовището между бул. "България“ и бул. "Цар Борис III Обединител“ в областния град.

От въпросната кола веднага слязъл водач, отправяйки обиди и закани, ударил го и счупил едно от страничните огледала. При организираните оперативни и издирвателни действия още същия ден извършителят – 46-годишен мъж е установен и задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство по чл. 325, ал. 3 от НК.


Още по темата: общо новини по темата: 182
16.04.2024 »
12.04.2024 »
12.04.2024 »
12.04.2024 »
12.04.2024 »
11.04.2024 »
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
С какви хора е пълен Пловдив?Зико,Тотю,Гергов,Язов и т.н.Дърти кореняци!?
0
 
 
Какво искаш от селяни ,които като умре кучето и го хвърлят на селското сметище.Или пък ги давят в кофа с вода.Ако им се родят много котенца ги блъскат в стената да умрат.А зеленчуците и плодовете,които ядем ние гражданите ги торят е човешки фекалии.
+1
 
 
Вина за проблемите по улиците на Пловдив имат и курсовете за водачи с инструктори и техники на шофиране от миналия век, които бълват туткави и неадекватни шофьори, които докато се учат се влачат по улиците, а след това с мощните и бързи автомобили се оказват тотално неподготвени за динамичното съвременно движение и екстремните ситуации. Резултата е тотални задръствания, чести катастрофи и изнервени водачи !
на 31.08.2023 г.
+4
 
 
Возим си се при една девъчка с Плевенска регистрация. Момата малко се притесни на един ляв завой и зад нас имаше клаксони, псувни, крещене така да си била карала в Плевенско. Изпревари ни духовит джентълмен със Смолянска регистрация... Е, те с такива се е напълнил градът.
+6
 
 
С какви се напълни ли? Със селтаци и с некадърници!!! Дураки на дороги!!! Пловдивчаните са хора бохеми, които се занимават с култура, театър, музика и изкуство, но....дойде демокрацията и Чалгарската паплач се натъпка и започна да осира всичко, до което се докосне! Дойде ерата на "ИЗГУБЕНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ"!!! Сега тези имат деца, които залагат бомбата на още по-брутална деградация!!! Излезте вечер и тръгнете по кръчмите и само наблюдавайте....наблюдавайте съвременните семейни единици.....После ще ревете!
+2
 
 
Нещо подобно и на мен ми се беше случило преди месец и малко.Изчаквайки на знак, който ми указва посока само на дясно и изчаквайки колите,които се движат по пътя с предимство, за да си направя завоя, един "красавец" отзад се беше разсвирил.На който му е мил живота, няма да се мята пред колите. След самия завой пак свири идвайки до мен, при което аз не му останах длъжна и той нарочно ме засече влизайки пред мен и нарочно натисна спирачките.При което ако човек няма що годе бързи реакции и си го избабанил отзад, което и беше неговата цел.При натискане на клаксона от моя страна,се размахаха едни ръце през прозореца, от рода на "ще има туманик" и изчезна пак с газ.Лошото е че когато водата жена шофьор и "псевдо" мъжете се мислят за много велики.
0
 
 
"С какви хора се напълни Пловдив?" да се е напълнил ? та те винаги са си били тук ! това са си кореняците, най- вероятно made in kichuka
+6
 
 
Много ютюб и новини гледат "мафиотите на 21 век".. Колко трябва да си прост независимо каква кола караш или не караш да слизаш и да увреждаш чуждо имущество и да причиниш телесна повреда на някой без да е станал никакъв инцидент и дори сигурно той да е бил виновен "мутрата"? За това тия хора са за лудници и за лечение защото всеки се нервира особено пък да се шофира в Пловдив е някакъв ад нон-стоп някой те засича и ако не гледаш постоянно на 10 посоки са те ударили но ако така се постъпваше то трябваше през 50 метра по пътищата да има само мелета... За такива "псевдо биячи" дето скачат всеки божи ден по-пътищата да се бият трябва да има сурови закони, взимане на свидетелство глоба и ако не е съден пробация ако е съден направо да полежи. Иначе само ще си четем как някой го пребили друг убили и тн...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Поскъпване на хранителните продукти
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: