ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Дебора проговори за първи път публично за кървавото зверство с ужасяващи подробности
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:20 / 03.09.2023Коментари (6)11404
© YouTube
Нарязаната с макетно ножче Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство с подробности във видео качено в канала на "Цанов НАПРЕД И НАГОРЕ".

Жертвата се е запознала с насилника си през септември миналата година в дискотека в Стара Загора. Това е родният град на момичето, там тя живее и учи.

Георги Георгиев причинил жестоките травми на 18-годишното момиче работил в нощния клуб като охрана, където двамата се видели за първи път. Той пускал младото момиче в бара още преди да е навършила пълнолетие, за разлика от нейните връстнички, на които е искал пари, за да влязат.

Георгиев работил незаконно, без договор по думите на момичето. Дебора никога не се е напивала, употребявала наркотици или дърпала балони, това се разбра от думите й във видеото. Майката на момичето показа отрицателен тест за наркотици направен ден след трагедията. "Винаги, когато ходя на дискотека си взимам вода и държа в ръка през цялото време", твърди момичето.

Извършителят на жестокото насилие е пощипвал и флиртувал с непълнолетното тогава момиче. Самият той е поискал да й покаже документи за развод, след като Дебора е разбрала, че той има дете и жена. Георги я убеждавал, че се e развел. Тогава жертвата е била едва на 17 години, когато се е влюбила в него, потвърди и майката на момичето. Тя добави в интервюто пред Цанов, че Дебора го е обичала.

Дебора е била насилвана месеци наред с шамари и удари в корема, Георги й забранявал да носи клинове. Когато поглеждала през прозореца от дома й казвал ехидно ,,Няма да оцелeеш". ,,Крила съм синини в фон дьо тен, когато ме душеше, веднъж припаднах, но той ми каза знам какво правя няма да умреш", през сълзи каза Дебора във видеото.

"Никога не сме излизали публично освен, когато ходех да го виждам на работното му място. "Не съм ходила дори в дома му", разказва тя.



Още по темата: общо новини по темата: 215
25.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
17.04.2024 »
05.04.2024 »
29.03.2024 »
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ако родителите и я бяха контролирали,нямаше да попадне на този боклук!Само да не се казва,че са вдигнали ръце от нея,това вече ще е катастрофа!
+1
 
 
Няма никакъв спор в това какъв изрод е тоя, обаче никой не дискутира въпроса как родителите са допуснали да се стигне до тази трагедия - с какъв акъл изобщо са пуснали непълнолетното си дете на чалготека? Това е отправната точка на всичко случило се! КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРАВИ ЕДНО 17ГОДИШНО МОМИЧЕ, ДЕТЕ, В ДИСКОТЕКАТА??? Лично за мен вината на Георгиев и на родителите е почти 50/50. Дебора е все още дете по всяка една дефиниция и не осъзнава докрай какво е възможно да се случи и последиците от нейните решения! Ето къде е ролята на родителите! Ако бяха родители на място, дали това дете щеше да е пуснато на дискотека? Знаейки, че е непълнолетно? Единият (георги) се е възползвал от тези обстоятелства и е безкрайно виновен и отговорен за случилото се и деянията си, но, хора, родителите са в основата. Те са ПОЗВОЛИЛИ да се случи първата стъпка към това, а именно Дебора да отиде незаконно на чалгията и да стигне до запознанството с тоя изрод, съзнателно са допуснали това да се случи. И сега "Аз не ходя на работа да си гледам детето!" Ами... Къде бяхте преди това? Къде бяхте, когато трябваше да кажете на Дебора "Ти нямаш работа по дискотеките, не си пълнолетна." Никой не коментира тяхната огромна вина за случилото се, а тя никак не е малка...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Сериалът "Чернобил" 2019
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: