ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенският сектор на "Лаута" ще се казва "Трибуна Бесика"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:32 / 29.07.2010Коментари (198)16945
© Plovdiv24.bg
Реконструкцията на стадион "Лаута" върви в пълна сила. Както Plovdiv24.bg вече писа, Атанас Узунов обеща първата част от обновяването на съоръжението да е готова до първия домакински мач срещу Черно море от втория кръг.

В следващите етапи от модернизацията на съоръжението се предвижда поставяне на осветление, козирки и изграждането на специална фенска трибуна. Тя ще се изгради в сектора под намиращото се в момента табло.

Още от този сезон агитката на Локо ще заеме местата си там. Историческият фен сайт на смърфовете Loko-pd.com информира за интересна подробност около този сектор. На специална среща е било обсъдено секторът с фенове на "Лаута" да се казва "Трибуна Бесика". Наименованието на сектора има исторически произход.

В излязла наскоро класация, Пловдив бе пос

©
Специалната абонаментна карта с която ще се влиза на Трибуна Бесика
очен като най-стария европейски град. От друга страна, проучванията на множество учени уверено посочват местността Лаута като място на едно от ключовите поселенията на бесите. Преди 3 500 години те са обитавали днешната Лаута. Именно бесите дават името на Пловдив, чиято транскрипция ползваме сега - "Пулпудева" ("град при езерото").

На "Трибуна Бесика", както е на стадионите по цял свят, ще се влиза чрез специална абонаментна карта, чиято продажба вече стартира.

Oт днес започва продажбата на абонаментни карти, като тази от 30 лв. ще е именно за новата трибуна "бесика". Годишният пропуск за обновеният сектор "В" ще струва 60 лв., а този за централната трибуна е 120 лв. ВИП-пропускът може да се закупи за 220 лв., а местата за президентските ложи могат да бъдат запазени за 300 лв. за целия нов сезон.

 






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+15
 
 
Момчета искам само да ви кажа,че от днес нататък ще си търся за гаджета само момичета от Ботев. Защо ли според вас? Защото обичам та ш*бам жълти к**ви :D :)! Нашите жълти гаджета във форумите много са озлобяли. Да не сте влюбени бе сладури :P ?
+9
 
 
Каква злоба и омраза изпитват към отбора на Пловдив, жълтите сопотки, не е истина.Поздрав с оооооооооо колко сте комплексиран ооооооооо колко сте комплексирани жълти со-п**ки
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+13
 
 
УВАЖАЕМИ ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, НЕКА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ, ЗА ДА ИМ ПОККАЖЕМ КАКВО ТРЯБВА ДА Е ЕВРОПЕЙСКОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЕДИН ОТБОР КЪМ ФЕНОВЕТЕ ОТ ДРУГИТЕ ОТБОРИ! ДА БЛАГОДАРИМ НА КОКО ДИНЕВ, ИМОЩНО И ЦИВИЛИЗАЦИОННО ДА ПОДКРЕПЯМЕ ,,ЧЕРНО-БЯЛАТА ЛАВИНА,, !
+11
 
 
Тези селски жълтъци,толкова са прости че от яд се пръскат и стават на омлет.Пилешките им мозъци ,немогат да проумеят че най-обичаният отбор в Пловдив вече е на светлинни години от тях.Но от жълтък фазан не става,така че който си е бил жълта Скатия такъв ще си остане.
+11
 
 
Абе жълти пти4ки вие сте като балон пълен със злоба няма по прости хора 4естно .. ! спомням си как се събрахте на мизерния си стадион зака4ихте една снимка на агент христолини ии запо4нахте да я плюете 4естно като видях снимките от тва събитие се 4удих да се смея или да ви съжеля щото по прости тикви не съм виждал ... сигорно сядате на телевизора и гледате дивана.Локомотив в които има наи много любов за него съм готов и кръв да пролея ...да се нара4аш локомотивец е нещо велико !! но кво да ви говоря какво изпитвам към този отбор...отиде и си изпиите гинкобилобата и не влизаите в темата на великите Беси !!! поздрав4е за птиците с оная песен 4ек да ви запея :ООО КОЛКО СТЕ ПРОСТИ И ИМА ЛИ СМИСАЛ СЪС ВАС ДА ГОВОРЯ?
+13
 
 
УНИКАЛНО,НЕПОВТОРИМО.БРАВО НА ХОРАТА ИЗМИСЛИЛИ ИМЕТО. ЖЪЛТИТЕ МАНГОВЦИ ДА НЕ ЗЛОБЕЯТ МНОГО-МНОГО.А ДА ХОДЯТ НА ТРИБУНА ИСТАНБУЛ И ДА СИ ПОДКРЕПЯТ ОТБОРЧЕТО НА МЕХМЕД БАКАЛООГЛУ,ЧЕ ГИ ЧАКА 20 ГОДИШНА СЕЛСКА БИТКА ПО КЪРОВЕТЕ В АМАТЬОРСКИТЕ ГРУПИ.....МАЛКО СЕ ОТКЛОНИХ ОТ ТЕМАТА .ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПЛОВДИВЧАНИ,ИМЕТО Е УНИКАЛНО,КАКТО И ФЕНОВЕТЕ СА УНИКАЛНИ,НАЙ-ДОБРИТЕ ВЪВ България.ДВЕТЕ НЕЩА ИМЕТО НА ТРИБУНАТА И ФЕНОВЕТЕ ПРОСТО СИ ПАСВАТ КАТО ДЯЛАН КАМЪК.САМО ЛОКО,ЕДИН ЕДИНСТВЕН Е НА СВЕТА!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: