ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Ето каква заплата взима Мария Цънцарова на месец, за да става сутрин в 4:30
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:14 / 03.09.2023Коментари (8)232633
©
Феновете на Мария Цънцарова могат да бъдат доволни. Три години след като направиха подписка, че я искат като водеща на "Тази сутрин", желанието им е удовлетворено. Устатата журналистка става екранна партньорка на Златимир Йочев в сутрешния блок на Би Ти Ви. Така медиата ще се опита да вдигне рейтинга на предаването, което в последните години изостава от сутрешния блок на Нова. 

Мария Цънцарова се разделя с предаването "Тази неделя", което водеше в комплект с Петя Дикова в продължение на две години. След като негови лица станаха Бесте Сабри и Митьо Маринов, тя минава в "Тази сутрин", където ще си партнира със Златимир Йочев. Това е довело и до чувствително увеличение на заплатата й. За да става всяка сутрин в 4,30, че да може да е на екран от 6, Мария се е договорила за близо 20 000 лева месечна заплата.

Русата амбиция има достатъчно опит в делничното сутрешно шоу, от което на практика започва възходът в нейната кариера. Още докато водещ беше актуалният директор на новините в Би Ти Ви – Антон Хекимян, тя го заместваше по време на неговите отпуски. Така през лятото на 2020-а си спечели огромна фенска маса с нахаканото си поведение и остър език по време на интервютата, докато титулярният тогава водещ отдъхваше на морето. Когато Хекимян се върна на работа, заваляха искания да го свалят от екран и да върнат Мария. Беше организирана дори петиция с подписи на зрители, които я искат всяка сутрин на екран. Това тогава не стана.

По информация на "Уикенд" е обсъждан въпросът двамата да водят заедно, но малкият син на Мария е бил само на годинка. Младата майка не е имала възможност да е постоянно на линия, както се изисква от водеща на сутрешен блок през седмицата. Затова предпочела да се изявява в неделя при Светльо Иванов в "120 минути". Година по-късно тя сменя предаването с "Тази неделя" и успоредно с това прави авторското "Защо, господин министър?".

Три години след петицията за връщането й в "Тази сутрин" Цънцарова става водеща на предаването. Нахаканата журналистка сяда до изключително сдържания и обран в поведението си Златимир Йочев. Според Хекимян двамата ще бъдат прекрасен екип, който се допълва с качествата си. Той издирваше партньорка на Йочев в продължение на година и половина – още от внезапното напускане на първата му екранна половинка в Би Ти Ви Биляна Гавазова.

Тя си тръгна през февруари 2022-а. Това постави наскоро постъпилият на работа в телевизията Златимир в много тежка ситуация, тъй като предаването е било създадено с идеята да се води от двама души. В телевизията не отричат, че му е било изключително трудно да компенсира отсъствието на втори водещ в продължение на година и половина.

От рейтинга му обаче личи, че се е справил – Златимир Йочев е едно от най-харесваните лица в родния ефир. Но това отдавна не може да се каже за новата му колежка в предаването Мария Цънцарова.

Журналистката е емблематично лице за телевизията, но за трите години след подписката в нейна защита фенската й маса доста намаля. Острият й език и безкомпромисен маниер в работата, които в началото й печелеха симпатии, постепенно направиха зрителите резервирани. Много от тях към днешна дата смятат, че русокосата тв звезда е прекалено напориста и дори нахална. Това, което в началото им харесваше с нея, днес ги дразни. Затова коментират, че е прекалено лансирана от шефа си, и роптаят, че без нея не минава нито едно важно събитие, а вече ще я гледат всяка сутрин.

Амбициозната журналистка наистина е много настъпателна и има вид на човек, който не се спира пред никакви бариери. Тя не веднъж е споделяла, че изключително много обича работата си и този любов й дава стимул да върви напред. За разлика от други екранни дами, за които се говори, че пробиват в професията благодарение на връзки с богати и влиятелни мъже, за нея подобни слухове не е имало. Но наскоро се заговори, че огромната амбиция и любов към работата й е донесла развод с бащата на двете й деца, който е нейната голяма любов още от ученическите години.


Още по темата: общо новини по темата: 5843
27.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/974 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Метър и 50 пръдлата,за цяла година бачкане не мога да направя 20к дискриминация спрямо мъжете.За едни ще има а други ще мизерстват.
+1
 
 
"Тя не веднъж е споделяла, че изключително много обича работата си и този любов й дава стимул да върви напред." А, ние зрителите не сме й важни, така ли? Оределяш висока заплата на нисък рейтинг, дори отрицателен... Чудна работа сте телевизионерите!
+1
 
 
Наистина е много неприятна жена. Подчертан ПРОВАНС, да спре с късите поли, не й утива. Абе, с други думи - гадно копе ле
+1
 
 
Този мазен и грозен КЪСА БАДЖАК ...кой го домейна у тв -то...????....и много рано ще обира краставицата този ПЪПА ДУА ДИОП.....ХАХАХАХА ....БАСИ ОТВРАТЯГАТА...ДА И ДАДАТ 2 БОНА ,ЗА ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА
+1
 
 
И как вие разбрахте че ще взима 20 000лв заплата .Все едно някой да разбере на вас колко плащат за да пишете и преписвате глупости.Бойко правилно ви нарича мисиркииии
+3
 
 
По-добре НОВА! Тази е много досадна ,,конска муха,,!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Сериалът "Чернобил" 2019
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: