ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Невиждани сцени в пловдивския Бевърли Хилс, купуват успокоителни
Автор: Цвети Тончева 14:47 / 13.09.2023Коментари (6)33457
В редакцията на Plovdiv24.bg дойде сигнал от гражданин, в който се съобщава за междусъседски скандали и дори саморазправа с юмруци. Мястото е село Марково.

Ето какво се казва в сигнала: 

"Здравейте, от много години лицето А.С. заплашва и се саморазправя със семейството ми в село Марково. Лично аз никога не съм го предизвиквал по какъвто и да е начин. Дори когато се е стигало до саморазправа с него, той не е изтъквал причина защо го прави и какво има против семейството ми. На 5 септември отново бях нападнат от него пред съпругата си и пред други двама свидетели. А.С. ми нанесе множество удари с юмруци в областта на главата отново, без да го провокирам с нещо.

Дори напротив, когато тръгна да ме удря ми каза "колко пъти съм ти казал да не се занимаваш с мен, аз работя за важен човек и нищо не можеш да ми направиш". Виждайки случващото се, съпругата ми започна да крещи от уплах, но въпреки това ударите на А.С. не спираха. Може би, след като се измори, спря да ме удря и си тръгна без дори да види в какво състояние съм. Веднага посетих лечебно заведение за преглед и Първо РУ-Плодив, където си подадох жалба.

На 6 септември, около 11:00 часа, паркирах пред заведението на съпругата си личния си автомобил, след около 30 минути въпросният господин излезе от улицата, където беше автомобилът ми. Тъй като съпругата ми, когато го видя, много се притесни, се наложи да отида до аптеката, за да й купя успокоителни. Когато се върнах до колата си обаче, се оказа, че задният прозорец е счупен, за което прилагам снимки".

Plovdiv24.bg се свърза с пресцентъра на ОДМВР. От там ни отговориха следното: 

"Става дума за дългогодишни междуличностни отношения. Предната вечер между подателя на сигнала и въпросното лице А.С. е имало кавга в заведение, за което патрул на Първо РУ е отишъл и е започната проверка.

За въпросното счупване на прозореца на автомобила се води досъдебно производство срещу неизвестен извършител за увреждане на чуждо имущество - чл. 216 от НК."







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Въпросния оплаквач от статията е бивш милиционер-полицай и сегашен " крупен " съдържател на местната кръчма до новото кръгово на селото. Историята има начало и най вероятно и двете страни са блажели заедно и са имали изгода.
+1
 
 
Бевърли Хилс??? Ха-ха-ха!!! Колко сме жалки българите!!! Червената ченгесаро-комунистическа паплач чудесно се справи за около 30 години! Те-господари, ние-роби!!! Не, не,не....не е истина колко сме тъпи!!! Честито РЕПТИЛИ, сами сме си виновни!!!
+3
 
 
Наблюдава се много интересно явление - в този "Бевърли хилс" се заселиха доста голямо количество селяндури. Не селяни, а селяндури. И всеки има претенцията, че е голяма работа. Нещо като в София - Драгалевци и тнт квартали. Жива измет. Аз пък предлагам НАП да ги почват - от къде пари за къщичка ?
+8
 
 
За съжаление когато полицията не си върши работата се множат подобни социопати и имбецили, и на нормалният човек му остава сам да си реши проблема.
+7
 
 
Ненормалниците са нявсякъде избягаш от панелката в града от прости комшии идеш на село същата работа. Ако е така както е описано тоя бахтич отдавна трябваше да е по-затворите, ама няма проблем чакайте го да убие някой после 72 часа в ареста и го пуснете под гаранция или домашен арест и всичко по-старо му.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: