ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Мария Илиева прецакала жестоко Анелия за "Гласът на България"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:50 / 18.09.2023Коментари (1)2319
©
Фолк звездата Анелия ближе люти рани и вече месеци наред лекува разбито самочувствие. Причината – била е прелъстена и изоставена от музикалното шоу на Би Ти Ви "Гласът на България". Певицата имала договор за участие в предаването като треньор на мястото на напусналата преди година Галена. В последния момент обаче я изхвърлили и вместо нея взели Мария Илиева. 

Анелия смятала работата си в "Гласът" за бетонирана буквално дни преди старта на снимките на новия сезон, споделиха източници от средите на шоубизнеса. С певицата били водени разговори още миналата година, когато стана ясно, че Галена се разделя с музикалния формат след два сезона, в които беше треньорка в него. Чалгаджийката от Смядово влезе в журито заедно с Дара, Иван Лечев и Любо Киров, но още на финала на деветия сезон, излъчен миналата година, тя съобщи, че напуска. Месеци наред хората се чудеха кой ще я замени. Смяташе се, че това ще бъде голяма звезда от средите на попфолка, тъй като в 12-годишната история на шоуто у нас не е имало нито един сезон, в който в журито да не е присъствала фолк звезда.

Оказа се обаче че тази година е първата без преставител на лекия жанр в "Гласът". В края на април, когато вече беше изтекъл срокът за подаване на заявки за участие в шоуто, от Би Ти Ви съобщиха, че новият треньор е Мария Илиева. Тя дори призова кандидат-певците да се явят на кастинг – явно не знаеше, че срокът вече е приключил.

Отлично запознати източници на "Уикенд" разкриха, че Мария Илиева е отмъкнала треньорското място от Анелия буквално в последния възможен момент. Неясно как, изпълнителката на "Лунен сън" е влязла в предаването, разбивайки правилото, че в него непременно трябва да участва фолк звезда.

От продукцията просто звъннали на Анелия, за да й съобщят, че вече нямат нужда от нейните услуги, защото в "Гласът" занапред няма да има чалга. Звездата от Стара Загора била съкрушена. Тя се чувствала толкова наранена и обидена от Би Ти Ви, че до ден днешен не можела да се възстанови. Допълнително място в огъня наляло участието в журито на нейния близък приятел Миро, който е треньор там за втори път (след сезони 1, 2 и 3, в които също участваше). Двамата музиканти са много близки от години. Те са имали големи планове за нови общи проекти, с които да оползотворят инерцията от популярността, която шоуто носи. Но след влизането на Мария Илиева в проекта Миро направи дует с нея, а не с Анелия.

Мъжът на фолк звездата – бизнесменът Любомир Захаринов, също много се ядосал на телевизията. Той планирал да направи масирана рекламна кампания там на хазартния си бизнес, както преди време мъжът на Галена финансира Би Ти Ви в знак на благодарност, че е дала трибуна за изява на жена му. Но след изхвърлянето на Анелия от формата, Захаринов се зарекъл, че телевизията няма да види и пукната стотинка от парите му.

Все още никой не знае какви връзки е впрегнала Мария Илиева, за да си осигури място в предаването при положение, че то вече е било заето, но е факт, че тя има по-голям опит в подобни формати. Участвала е в два от общо петте излъчени до момента издания на шоуто на Нова тв "Х Фактор", произвело най-много звезди на родната сцена. 

От фолк звездите треньори в "Гласът на България" досега са били Ивана, Преслава, Деси Слава, Камелия и Галена. Глория, Есил Дюран и Мария пък са били в журито на предшественика на "Гласът" – предаването "Мюзик Айдъл". Анелия досега е имала участия единствено като гост звезда в музикалното предаване на Би Ти Ви.


Още по темата: общо новини по темата: 5860
28.04.2024 »
28.04.2024 »
28.04.2024 »
28.04.2024 »
28.04.2024 »
28.04.2024 »
предишна страница [ 1/977 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Анелия треньор?!?!?! Че тя не може да състави едно сложно изречение, пък и да тръгне да оценява другите. Певческите и умения също са под всякаква критика! Чудя се кога продукцията най-сетне ще се освободи и от лигавата и бездарна Дара? Цяло мъчение е да се изтърпят лиготиите и тъпите, посредствени коментари!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: