ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Предприемач от Пловдивско: Бентлитата са мит, моята кола струва 4000 лева
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:06 / 18.09.2023Коментари (8)16448
Започнаха протестите на българските фермери след отпадането на забраната за внос на зърно от Украйна, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Този протест трябваше да бъде през пролетта, но тогава правителството ни излъга, че ще има компенсации. Тези глупости с бентлитата.... Ние сме 60 000 производители, 10 процента от едно стадо винаги си има мърша, но мен това не ме засяга. Моята кола струва 4000 лева.

Не искаме просто пари, а равенство на пазарите. Субсидиите не са за коли, а за да си покрием разходите и да сме конкурентоспособни. Нямам против украинския внос, но да ни покрият разликата.

Премиерът ни нарича терористи, а аз да си мисля, че той ще преговаря с мен. Протестираме до дупка, докато не се приемат исканията ни", обясни пред камерата на медията ни Петко Черкезов, зърнопроизводител.

500 зърнопроизводители и земеделски стопани от Пловдивско протестират на 4 места днес. 

Първият пункт е на международния път Пловдив – Хасково в района на Първомай, от 2-те страни на моста на река Мечка. Второто място е на пътя Пловдив – Карлово в района на село Калояново, а третият – край с. Труд на колелото за с. Строево. Четвъртият пункт е на Орта хан, на пътя Пловдив – Пазарджик, на кръговото за Цалапица и Стамболийски.



Още по темата: общо новини по темата: 189
25.04.2024 »
07.03.2024 »
22.02.2024 »
16.02.2024 »
14.02.2024 »
13.02.2024 »
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Има нужда да се продава евтино американско зърно с украинско потекло. Същата работа, като с г**а преди време. Украйна е разделена от няколко големи американски компании. Това ли е независима държава? И след като някой продава евтино зърно, защо всяка държава да не защити своите производители? Защото сме помияри. И тук няма държава. Въпрос на време е при някой сериозен конфликт да ни разделят като парцал и да искам да се хапем там, където устата не стига. Няма да му дойде акъла на този народ. Всичко си е заслужил.
-2
 
 
Стига с тези бентлита! Ако допуснем, че наистина има такива, кой е допуснал да забогатеят толкова тези единици хора? Пак държавата. Значи пак правителствата са виновни. А сега го ползват за опорка? Глупаво е. И така да е, това не е оправдание за вноса на украински и други боклуци, за сметка на нашето, родно производство. Ние не ядем бентлита, а от Украйна и други държави ни вкарват боклуци, с които се тровим. Нашето, българското къде отива? Както и да го погледнем държавата е виновна при всички гледни точки и затова е нужна коренна промяна.
+5
 
 
Абе ашлак,защо не гледате плодове и зеленчуци,пък тогава мрънкай за субсидии.Насрахте плодороден чернозем с рапица,жито и слънчоглед,защото най тънко и лесно се гледа.Дърпате милиони субсидии и пак ревете.България е на свободния пазар,оправяйте се.Както и крайния купувач се оправя след вашите картели на хляб,олио,горива и т.н.
0
 
 
А мойте разходи КОЙ ще ги покрие...??? То не са касови апарати, счетоводители,връзка с НАП,наеми,заплати,телефон, гориво,данъци,осигуровки,2..3...5 ДОПЪЛНИТЕЛНО ДОБРОВОЛНО осигуряване,ток,режийни.....КОЙ,КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕЕЕЕ.....КАТО ЕДНА ГОДИНА СЕ НАБУТАЖ,ДРУГАТА ЩЕ ЗНАЕШ.....КАКВО МЕ БОЛИ МЕНЕ,ЧЕ ТИ НЕ ПРЪСКАШ,НЕ ОРИШ,НЕ ОБРАБОТВАШ,А ЧАКАШ ДА ПАДНЕ ДЪЖД????? И НАКРАЯ ЗА ТЕБ ИМА ,А ЗА МЕН....ДРЪЖКИ
+4
 
 
Тоя е като руските чиновници,те нямат нищо на тяхно име. Всичко е на тъщата и на любовницата или на някои далечен роднина. Та тия роднини изведнъж на дърти години станали предприемачи и се замогнали....та и нашите брашнари така!
+2
 
 
Е нали точно с Бентли оня голям команис от Бургас откара Митьо Очите в Турция.
+6
 
 
Ава твоЙети колегьие от селу, знаеш ли кулко паръ от кражбъ направиха, Ла? Къде ви е производството, бе? Навсякъде е пълно с внос! Прекупвачи от борсата на вносна стока, после производители били....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бойни спортове
Лято 2024
Академично гребане и кану-каяк
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: